Борисов: Майка и мен ме е принуждавала да уча!

Лидерът на ГЕРБ коментира програмата на партията
Обновена: 11 фев 2017 14:20 | 11 фев 2017 14:18, Елка Василева
246
Борисов: Майка и мен ме е принуждавала да уча!
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Бойко Борисов коментира посланията в програмата на ГЕРБ във Велико Търново. Той акцентира върху програмата за образование. По думите му парите за двойното увеличение на заплатите на учителите са факт, те не са обещание.

Принудата да учиш е инвестиция, която се изплаща, посочи той.

За да се квалифицираш, трябва да си грамотен, затова думата "принуда" не е лоша. Затова ние настояваме да се спрат социалните помощи на семействата, които не пращат децата си на училище. "Майка и мен ме е принуждавала да уча", отбеляза пред представителите на учителското съсловие Борисов, цитиран от БТА.

Още по темата

Той смята, че за се доремонтират училищата, са предвидени 120-130 милиона лева за училища, където няма физкултурни салони.

Борисов подчерта, че програмата на ГЕРБ има за цел да надгради свършеното до момента.

През тези две години е имало 3,8 процента икономически растеж, посочи Борисов.

След две години, ако ГЕРБ е на власт, ще отидем на 120 милиарда лева брутен вътрешен продукт, стига да няма война, посочи председателят на партията.

Той отбеляза, че грижата за пенсионерите ще я има, ако икономиката тръгне.

Ако това стане изведнъж, тогава не могат да се реализират другите програми, за да се развие държавата във всичките си направления, коментира Борисов.

Той каза, че след усилията на правителството в момента има нулева миграция и няма натиск на границата.

Борисов изрази съмнение за начините на сертифициране на машините за гласуване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
45
 
5
 
! Отговори
Кака Кури преди 7 години
До Крали МаркоТази Тиква направи зала Арена Армеец та сега нашия Гришо играе тенис.Иначе щеше да идва в НДК да гледа конгреси и да се смеее на *** и памперсите.Блъсни си главата в стената и ще видиш петолъчки.Чугунени глави!!!!!!!!!!!!!!!
147
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако примата от фотографията освен Винету беше прочел и нещо от Алеко Константинов, щеше да разбер че е надминал Бай *** отвсякъде!
146
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе принуждавала те тя, ама не си е свършила работата...За наша мъка!
145
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 166 има и изключително не възпитани учители на моето дете преди години един учител му беше казал абе грозен стига си ме гледал като пън хвани и учи...?абе грозен"
144
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами от учителите зависи бъдещето на децата ти, защото на теб много не ти пука за тях. Не може гладен човек, да е учител. Там се иска да вложиш душа и сърце. Да ти е призвание. Пък и да мизрстваш... това за допълнителната заработка е мит, или го има само в някои училища. Масово учителите нямат сили да се занимават с нищо друго, извън работа, така ги изцеждат невъзпитаните ви деца. И уважението към учителя се възпитава и започва от вас, от отношението на родителите.
143
6
 
36
 
! Отговори
Крали Марко преди 7 години
Тая празна ТИКВА колкото повече говори, толкова повече отблъсква гласоподавателите му ( виждат, че не става за нищо). Наши приятели, бивши ГЕРБерасти, се срамуват от ТИКВИТЕ - БСП води вече с 11%.
142
0
 
24
 
! Отговори
ПРАВИЛНО преди 7 години
Айде стига с учителите - добра заплата, добавки от уроци, 3 месеца почивка лятото. А за нови лекари и нови полицаи. Да има във ВСЯКО населено място полицай с кола и лекар с кабинет. Във всяко училище задължително лекарски кабинет с лекар поне на половин ден.
141
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баце, Бацеееее, взЕми се скрий нейде далече, в Америка вече не става, няма я злобната бабичка Клинтън, че на хората им се повръща от теб. Не разбра ли, колкото по-малко приказваш и се показваш, толкова по-голям шанс имаш хората да се подлъжат да гласуват за теб.
140
11
 
9
 
! Отговори
СТОП-УЧИТЕЛИ преди 7 години
До истината 159 Много ви моля от сърце,всички учители не искайте по-високи заплати от държавата МОЛЯ ВИ!!Вие вземате 700 лева но и вземате рушвети от богатите родители на учениците,така,че стига с тези учители има хора,който вземат минимална заплата 360 лева хайде да се помисли и за тях да вземат и те по 1000 лева чисто стига с този учителски егоизъм!
139
2
 
31
 
! Отговори
абсурдистан преди 7 години
за училища 120милиона ,а за саниране 6 милиарда ?
138
1
 
24
 
! Отговори
5167 преди 7 години
Не те е принудила да се учиш в училище - това се вижда от првъ поглед. Но пък си науучил други нещица - ама ни от Винету, защото не си го разбрал като образ - нямаш усет за достойнство, за чест, за благородство. Питам се докога за министри, депутати и президнети няма да се иска съответстващ образователен ценз и в кандидатските листи няма да виждаме полуграмотни, криминално проявени и откровено негрпавмотни персони.
137
1
 
18
 
! Отговори
истината преди 7 години
ако не вдигнат двойно заплатите на учителите след три години няма да има кой давлезе в класните стаи, става страшно, държава без училища.Май средната възрастна учителите ни е 53 години, сега се пенсионира учителка вишист с 270 лева месеч-но, полицай и военен с висше образование се пенсионира с 800 лева пенсия месечно.
136
0
 
12
 
! Отговори
S преди 7 години
Тези, които съвсем умишлено си предизвикват войната по пътищата, намалете я!
135
0
 
22
 
! Отговори
стига преди 7 години
стига сте лъгали учителите, то в близките 10 години почти всички се пенсионират.Досегадавахте парите на неграмотни ***- с три деца 1500 лева.И Герб и БСП сте лъжци и крадци.
134
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Майка и мен ме е принуждавала да уча"...Че ББ е *** и неграмотен е ясно.Но след тези негови думи възниква въпроса ЗАЩО е такъв!Майка му ли е виновна- не се е старала женицата,баща му ли го е произвел ***-ак или самия той се е занимавал само с кражби на яйца и други подобни "прагматични" занятия вместо да ходи на училище и се образова?Кажи си,Бойко!Не срами партията и другарчетата!Искра,Цецко,Цецка и т.н. ще се обидят,ще ти се разсърдят и току-виж партията "отишла в ряката"!А изборите идват!
133
0
 
25
 
! Отговори
Партиен билет преди 7 години
- Ало Ваньо, махай хората оттам, че обещах на Гоце............
132
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, ефектът от ученето на този парапитек е поразителен!
131
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
eeeeex ex xa xa
130
1
 
22
 
! Отговори
Росен Миленов преди 7 години
Образованието - демотивиран персонал и същевременно застааряващ, учебен материал - неактулен към съвременните предизвикателства и липса на социална среда, в частност семейната, вследствие на процесите, развили се през прехода. Пари винаги е имало за всичко, но при условие, че не се крадат годишно по 5 млрд. лв. от политици, олигарси и всякакви селски тарикати. Вижте Договорът в политиката - dogovorat
129
1
 
38
 
! Отговори
ПФФФ преди 7 години
Стига с тия просветления от вожда.

Спонсорирани публикации