Елена Йончева се кандидатира за народен представител

Вижте предложенията за водачи на всички листи на БСП
Обновена: 11 фев 2017 11:48 | 11 фев 2017 11:32, Елка Василева
217
Елена Йончева се кандидатира за народен представител
Елена Йончева. Снимка: архив, Булфото

Елена Йончева съобщи във Facebook, че ще се кандидатира за народен представител на изборите на 26 март.

Ето написаното от Елена Йончева в профила си:

„Скъпи приятели и колеги, беше чест да работя за президента на България Румен Радев.

Ние, българите, имаме огромен исторически шанс, че един достоен мъж е начело на държавата.

За мен е още по-голямо предизвикателство да участвам в промяната на нашата родина, като се включа в една тежка битка – тази за парламента.

Благодаря на президента Радев и неговия екип за изминалите трудни и честни за България дни.“

Още по темата

Вчера стана ясно, че Елена Йончева вече не е част от екипа на президента Румен Радев. С указ от държавния глава тя е освободена от длъжността секретар за връзки с медиите по нейна молба.

Вече е ясно, че Елена Йончева застава начело на листата на БСП в Хасково. Това стана ясно от утвърдените днес водачи на кандидат-депутатските листи за парламентарните избори на 26 март в левицата, съобщи bTV.

Йончева не е единственото ново лице. Начело на листата в Благоевград ще бъде предложен журналистът Тома Томов, а в Пловдив - професорът по социология Иво Христов.

Лидерът Корнелия Нинова ще оглави листата в 25 МИР в София, а зам.-председателят на партията Стефан Данаилов ще застане начело на листите - във Варна и очаквано в 24 МИР в София. Жельо Бойчев ще оглави листата на 23 МИР София.

От листите на БСП отпадат Михаил Миков, Янаки Стоилов, Георги Божинов и Атанас Мерджанов.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова предложи на Пленума на партията водачите на листи. По думите на Нинова 40% от водачите са нови лица. „Имаме във водачите кадри с дълъг партиен и парламентарен опит, и нови, които за пръв път ще бъдат депутати“, каза Нинова. По думите ѝ в листите има съчетание на ярки партийни кадри и на хора, които са ляво мислещи, но не са членове на БСП, но приемат и споделят платформата на БСП.„Фокус“ публикува предложените от Нинова водачи на листи:

Благоевград – Тома Томов
Бургас – Петър Кънев
Варна – Стефан Данаилов
Велико Търново – Весела Лечева
Видин - Филип Попов
Враца – Иван Генов
Габрово – Кирил Добрев
Добрич – Красимир Янков
Кърджали – Александър Симов
Кюстендил – Валери Жаблянов
Ловеч – Милко Недялков
Монтана – Атанас Костадинов
Пазарджик – Славчо Велков
Плевен – Васил Антонов
Перник – Станислав Владимиров
Пловдив – град - проф. Иво Христов
Пловдив – област – Георги Търновалийски
Разград – Денчо Бояджиев
Русе – Крум Зарков
Силистра – Стоян Мирчев
Сливен – Таско Ерменков
23 МИР София - Жельо Бойчев
24 МИР София - Стефан Данаилов
25 МИР София - Корнелия Нинова
София-област - Иван Ченчев
Смолян – Дора Янкова
Стара Загора - Драгомир Стойнев
Търговище - Светла Бъчварова
Хасково - Елена Йончева
Шумен - Иван Иванов
Ямбол- Кристиян Вигенин
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Масово непознати лица. За почти всички ниищо не знам. Това ще им изиграе лош номер. Хората искат познати лица.
136
7
 
11
 
! Отговори
въпрос преди 7 години
Защо *** не се кандидатира от с. Крушовица, родното й място и защо този киликандзер от снимката - елена на станишко - отива чак в Хасково - по-лесно да я пробутат в провинцията ли?
135
8
 
7
 
! Отговори
Минаващ преди 7 години
Анонимния и Шопа мразят Е. Йончева до степен, че червенеят от яд, това е нивото им, оставям без внимание глупавите им обиди. За мен Йончева е интелигентен, умен, смел и сърцат журналист. След като е работила в екипа на Радев и е победила Борисов, значи е можещ човек. Желая и успех.
134
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименВ политиката и келепирът-бъдещето на "нашите/на БСП/,деца!
133
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ах,този поглед...такава стръв и борбеност,трескава решителност и непоколебимост за победа на любимата "Партия"-столетница,нищо че е изцапана с кръв,имат само комунистите от БСП.До скоро ни шокшраше с репортажи от първата линия на фронта,под охраната на руските военни части,сега ще тръби лозунгите на Путин в българския парламент.
132
10
 
12
 
! Отговори
Сега сериозно преди 7 години
Тая като я гледам и ми се гади....
131
7
 
19
 
! Отговори
Отвратен ! преди 7 години
Весела Лечева за Търново...аз съм от Търново и винаги са ни слагали Весела Лечева защото е родена в Полски Тръмбеш.....НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО В БСП......а лъжат ,че ще залагат на нови лица ,явно всичко е прах в очите.
130
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Намаляха парите явно заплатата при Радев и се струва малка , както гледам и доста отслабнала не я срам за пари да работи а за народа ?
129
9
 
20
 
! Отговори
Aнонимен преди 7 години
Г-жо Йончева защо не ходите да си гледате невръстното дете дето родихте на 51 г., а се занимавате с политика? И Вие ли огладняхте много бързо след раздялата със Сергей Станишев?
128
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голямата журналистка Елена Йончева огладня и място не може да си намери и то за пари . Защо сега не ходиш по командировки , защото го няма Станишев да ти ги плаща от Държавните пари . Ето това са другарите от БКП-БСП . Най вече обичат да харчат държавни пари . Другия велик доносник на ДС е Тома Томов , и той огладня и хоп ще става депутатин . Просто отврат .
127
8
 
20
 
! Отговори
Радев преди 7 години
С тези *** тръгваме към светлото бъдеще.Ще ги гоним пак с камъни .Комунистите от друго не разбират.Пролетта ще бъде интересна.
126
3
 
15
 
! Отговори
Корна-под карантина! преди 7 години
Корна е от село Крушовица и трябва да бъде във врачанската листа, но не начело.Ако не искат да отблъснат и малкото си останали симпатизанти, червените не бива да слага Корнелия в никоя от кандидат-депутатските листи.Ако пък чак толкова много държат тя да бъде в някоя от листите, да я сложат във врачанската, но на последно място.Стигне ли Корнелия до Народното събрание, бъдете сигурни, че на следващите парламентарни избори гласоподавателите, избрали червената бюлетина, ще бъдат с 50% по-малко.
125
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Питър:))) Колкото и да се пениш, екс-журналистката си показа истинското лице. Всеки нормален човек веднага би поставил под съмнение ВСИЧКИТЕ й репортажи и мнения. Явно е била поредната комуноидна патица под прикритие. Както впрочем и Тома Томов. А Виденовата зима май не си бил много голям, щото не помниш как трябваше с щурм на НС да ги изгоним наглите *** докарали поредната национална катастрофа! Пфу !
124
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пара..шутът в действие е особена порода! Да си затриеш имиджа заради едната лакомия е велико нещо! Дали избирателите в Хасково са съгласни, това не е важно... но друго е важно - че вече си никой! Името е най-свещеното, а продажбата на собственото извоювано Име е истинско предателство към самия себе си! Какъв морал, каква ценностна система..да ти стане жал.....ех, много жалко!
123
2
 
17
 
! Отговори
u4en преди 7 години
Хора на Дъбов..серГея...контрабандисти...милионери спестили от закуски! За тях ще гласуват оскотелите и оглупели от мизерия верни на ПАРТИЯТА.....защо орезилихте Ст.Данаилов-да се обяснава с връзки ли е 4-ти мандат.
122
1
 
7
 
! Отговори
Ostmann Pashov преди 7 години
Basi teritorialnata manipulacia na chernite angeli na vseki kilometar....:-)
121
1
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Всички са чисто нови лица!Чисти и неопетнени! Другари верваме ви! Дерзайте!
120
1
 
4
 
! Отговори
Sofiahaskovotasos преди 7 години
Elena Ioncheva obicha da patuva.Na ug e toplo, priatno.Za bg deputati e bezplatno.Moje 1 den, moje za 1000 dena.V Bulgaria ili v chujbina.Vse edno, vie ste glasoplastatelite.
119
3
 
7
 
! Отговори
промяната преди 7 години
До Байфиданновото е, че руснаците са от Хасково?
118
8
 
7
 
! Отговори
Питър преди 7 години
До Анонимен 141Видяла е баба ти бойни действия през Виденовата зима! Що не направиш една по-сериозна справка КОЙ пусна Газпром в България бе, анонимник 141. И какво общо има Елена Йончева с фрустрацията ти отпреди 20 години бе, *** изпедепцан.Пак питам - някога бил ли си в центъра на въоръжен конфликт???? Където се стреля и се убива.

Спонсорирани публикации