Елена Йончева се кандидатира за народен представител

Вижте предложенията за водачи на всички листи на БСП
Обновена: 11 фев 2017 11:48 | 11 фев 2017 11:32, Елка Василева
217
Елена Йончева се кандидатира за народен представител
Елена Йончева. Снимка: архив, Булфото

Елена Йончева съобщи във Facebook, че ще се кандидатира за народен представител на изборите на 26 март.

Ето написаното от Елена Йончева в профила си:

„Скъпи приятели и колеги, беше чест да работя за президента на България Румен Радев.

Ние, българите, имаме огромен исторически шанс, че един достоен мъж е начело на държавата.

За мен е още по-голямо предизвикателство да участвам в промяната на нашата родина, като се включа в една тежка битка – тази за парламента.

Благодаря на президента Радев и неговия екип за изминалите трудни и честни за България дни.“

Още по темата

Вчера стана ясно, че Елена Йончева вече не е част от екипа на президента Румен Радев. С указ от държавния глава тя е освободена от длъжността секретар за връзки с медиите по нейна молба.

Вече е ясно, че Елена Йончева застава начело на листата на БСП в Хасково. Това стана ясно от утвърдените днес водачи на кандидат-депутатските листи за парламентарните избори на 26 март в левицата, съобщи bTV.

Йончева не е единственото ново лице. Начело на листата в Благоевград ще бъде предложен журналистът Тома Томов, а в Пловдив - професорът по социология Иво Христов.

Лидерът Корнелия Нинова ще оглави листата в 25 МИР в София, а зам.-председателят на партията Стефан Данаилов ще застане начело на листите - във Варна и очаквано в 24 МИР в София. Жельо Бойчев ще оглави листата на 23 МИР София.

От листите на БСП отпадат Михаил Миков, Янаки Стоилов, Георги Божинов и Атанас Мерджанов.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова предложи на Пленума на партията водачите на листи. По думите на Нинова 40% от водачите са нови лица. „Имаме във водачите кадри с дълъг партиен и парламентарен опит, и нови, които за пръв път ще бъдат депутати“, каза Нинова. По думите ѝ в листите има съчетание на ярки партийни кадри и на хора, които са ляво мислещи, но не са членове на БСП, но приемат и споделят платформата на БСП.„Фокус“ публикува предложените от Нинова водачи на листи:

Благоевград – Тома Томов
Бургас – Петър Кънев
Варна – Стефан Данаилов
Велико Търново – Весела Лечева
Видин - Филип Попов
Враца – Иван Генов
Габрово – Кирил Добрев
Добрич – Красимир Янков
Кърджали – Александър Симов
Кюстендил – Валери Жаблянов
Ловеч – Милко Недялков
Монтана – Атанас Костадинов
Пазарджик – Славчо Велков
Плевен – Васил Антонов
Перник – Станислав Владимиров
Пловдив – град - проф. Иво Христов
Пловдив – област – Георги Търновалийски
Разград – Денчо Бояджиев
Русе – Крум Зарков
Силистра – Стоян Мирчев
Сливен – Таско Ерменков
23 МИР София - Жельо Бойчев
24 МИР София - Стефан Данаилов
25 МИР София - Корнелия Нинова
София-област - Иван Ченчев
Смолян – Дора Янкова
Стара Загора - Драгомир Стойнев
Търговище - Светла Бъчварова
Хасково - Елена Йончева
Шумен - Иван Иванов
Ямбол- Кристиян Вигенин
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проф.Иво Христов е нараснал времето,в което живее.Как да очакваш ограничени консуматорски "мозъци" да го разберат.Разминават се и във времето и в протранството.Плаха надежда е,че все пак има такива хора като него.
76
1
 
9
 
! Отговори
? преди 7 години
A dr.Гергов-Пловдив,др.Гуцанов-Варна, съпругът на Лечева жив ли е/( не се каза като беше министър за какво беше "прицелен" и то почти смъртоносно.)Преди време имаше снимки на Лечева с половинката й-бизнесмен.Кой е той.Не е любопитство, но трябва да знаем КОЙ ще ни определя "съдбата".Имаше преди дни статия от Лечева, че "идва справедливостта"КАКВА справедливост?1., В какво се беше набъркал съпругът й- министър по времето на Станишев или Царя?Коя е официалната фигура на бизнесмена до нея- какъв б
75
0
 
2
 
! Отговори
Hech преди 7 години
Mejdinno prizemiavane predi bruxelle li?
74
1
 
7
 
! Отговори
Варна преди 7 години
Новият хазартен лидер Божков,тъста на Софиянски,човек на Костов какви пари натрупа от новото лотарийно извращение"Национална лотария",което изсмуква последните стотинки на закъсалите българи и си е спестило 30 млн.данъци.Кой го допуска-който дели с него.А последният спортен министър какво направи с тотото.....
73
1
 
11
 
! Отговори
партийно събрание преди 7 години
И тази.....,като Бареков....,,Добри журналисти", ,,добри водещи" в телевизията...,,добри в леглото".........................Българска ни работа.....Бля, бля.....
72
2
 
7
 
! Отговори
К преди 7 години
До Анонимен 80Малиии висшата БОЛШЕВИШКА АГЕНТУРА.там е работата , че не са никакви болшевики , меншивики са и затова предстои да се обградят със доста стражи , защото болшевиките вече "не искат по старому"
71
3
 
11
 
! Отговори
К преди 7 години
До Анонимен 57Иво Христов е патологичен русофил и психопат..Второто е повече от сигурно - гледал съм доста видеа с негово участие. Ако се проследят хронологично видеата през годините, се вижда колко си противоречи и как насажда мантрата за "апокалипсиса".
70
1
 
9
 
! Отговори
хотелиер преди 7 години
До БургасПатриотарът има хотел край Малко Търново,кадето държавата му плаща за настаняване на граничари.По-извратено нещо не бях виждал.
69
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да й се отвори парашута на Нинова.Прекалено нахъсана е за мин.-председател.Това отблъсква.За годините на уж демократичния преход се научихме добре да различаваме родолюбеца от чуждото ***.Радетеля за соц.справедливост от откровенния крадец на държ. собственост-т.н. демократи приватизатори!
68
5
 
3
 
! Отговори
Тръмп завинаги преди 7 години
Бойко всякаш го разбира ,затова мрънкапо всяка медия-да не си срутим държавата.Но Бойче вие я срутихте ,когато просто зазидахте властта само във наследниците на БКП. Така създадохте вече предпоставката за революция .И понеже в БГ е ненормална работа революцията няма да е за нормалните неща-хляб ,работа и тн .А за темата мажоритарни избори .Защото просто 27 г не направихте лустрация.Не само ти ,но и ти Бойко .Желев,Костов ,царя ......Станишев.Замазахте нещата. Зазидахте властта в себе си .
67
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен.................Англосаксите т...........Само като прочета за англосакси и ми става ясно, че насреща си имам руски пропатандатор! Пошол.....
66
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Англосаксите така действат от край време-с малко жертви-големи печалби.Насъсквай и владей.Те искат следното:Русия вън,Германия под тях,ате върху всички.Жалко за умните германци,щом други се възползват от техния ум.
65
5
 
6
 
! Отговори
sistem error БСП преди 7 години
До Анонимен===============Не си прав.Имаше времена когато и за комунистите имаше и за народа.А откакто бай Х.Й е на власт има само за него и партиините другарчета.========Имало е баберек, ако знаеш какво е. И ако не се крадеше яко нямаше оцеляване. Един висшист получаваше 150 лева, една холова гарнитура струваше 1550, една кола от Мототехника, за която се чакаше 15 години 8000.
64
3
 
12
 
! Отговори
Маргарет Тачър преди 7 години
Социалистите и комунистите са най-безсрамните хора на света. След като създадоха толкова много проблеми, те се опитват да прехвърлят върху нас вината за трудностите, възникващи при решаването на същите тези проблеми.
63
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До sistem error БСПНе си прав.Имаше времена когато и за комунистите имаше и за народа.А откакто бай Х.Й е на власт има само за него и партиините другарчета.
62
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До евентуален милионерВинаги има изход-още един дълг 20 млрд и ...готово.
61
2
 
3
 
! Отговори
Тръмп завинаги преди 7 години
А,*** ,и това е мантра.......... В Европа Сорос и Путин купиха всичко и всички .Подхода е еднакъв -власт ,пари ,влияние, власт. По тая линия най -големия Путиинст е Сорос ,а най -големия *** Путин . Путин не е комунист,а е либерал демократ. Единна Русия не ви ли напомня на партията на Стамболов-България за себе си .
60
6
 
3
 
! Отговори
евентуален милионер преди 7 години
Я,има ли останало още нещо за крадене след герп?
59
5
 
19
 
! Отговори
sistem error БСП преди 7 години
Срещнеш ли гладен комунист, дай му храна. Срещнеш ли жаден комунист, дай му вода. Срещнеш ли гол комунист, дай му дрехи и обувки. Но никога, никога, никога не давай власт на комунист, защото тогава всички ще ходаят гладни, жадни, голи и боси. Освен комунистите , разбира се
58
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Запомнете този списък -списъка на бъдещите милионерис деца и внуци в омразната им Америка.

Спонсорирани публикации