Листите на ГЕРБ ясни, Борисов водач в София и Пловдив

Новите лица са 40%, похвали се Цветан Цветанов
15 фев 2017 09:19, Александър Попов
125
Листите на ГЕРБ ясни, Борисов водач в София и Пловдив
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Водачите на листите на ГЕРБ вече са ясни, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред БНТ.

"Вчера листите бяха почти финализирани. В момента се прави последното съгласуване със съответните областни и общински структури и предполагам, че от петък до понеделник ще бъдат извършени съответните регистрации по места. Водачите вече са ясни, трябва да си изпълним последната процедура с последното съгласуване на структурите и ще бъдат официално обявявани. Но вече са ясни като цяло, така че нямаме никакви проблеми", заяви Цветанов.

Още по темата

Четирима са кандидати за депутати, които ще водят две листи.

"Това са Бойко Борисов в 25-и МИР в София и Пловдив-град. Аз ще водя традиционно Велико Търново и Благоевград. Горанов ще води 24-и МИР- София и Силистра. Томислав Дончев ще води 24-ти МИР и Габрово", обяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Във Варна срещу Стефан Данаилов ще се изправи Лиляна Павлова, листата в Кърджали ще бъде оглавена от Цвета Караянчева, а в Бургас – от Ивелина Василева.

"Направили сме всичко възможно, както да има съответното обновление в листите, така и да запазим този баланс на партийната структура и същевременно на експертизата, която трябва да присъства в българския парламент като начин на говорене и участие в съответните секторни политики, в комисиите, в които се разглеждат законопроектите", отбеляза Цветанов.

В листите ще има и нови лица, като попълненията ще бъдат доктори, хора в сферата на образованието, културата, спорта.

"Имаме много известни личности в дадените секторни политики, които на местно и на регионално ниво са авторитети и точно това беше смисълът на обновлението, което трябваше да има в партията. Предполагам, че някъде около 40% ще има нови лица, които ще участват активно в тази предизборна кампания, но сме запазили и тази приемственост, която е изключителна важна, защото виждаме, че някои от партиите вървят към доста сериозно противопоставяне, което се създава между централна и общински структури", посочи още Цветан Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма нормален човек който да гласува за гробарите
61
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То промяната е вече факт - двойните сметки за ток през януари и спрените еврофондове на служебното правителство назначено от Радев.
60
1
 
14
 
! Отговори
До Вихър Райчев преди 7 години
Повече ме вълнува кой ще дойде,а не кой ще си отиде.Та къде ви е надеждата.В кого вярвате и защо.
59
2
 
28
 
! Отговори
ПЛЕВЕНЧАНИН преди 7 години
при нас изобщо не идвайте, загубили сте отсега. От плевен накъдето и да тръгнеш - за русе, софия, ловеч, навсякъде опасни тунели обявиха! Те тва са ви пътищата! Лъжци смотани!
58
3
 
17
 
! Отговори
Вихър Райчев преди 7 години
Четири дни след първа пролет,Боцмана ще е нарамил торбичката по Хераковските баири.
57
1
 
28
 
! Отговори
Още малко напън преди 7 години
Власт, власт, власт - колко си сладка, само ти пълниш банковата ми сметка!
56
5
 
34
 
! Отговори
Достойния българин преди 7 години
БОЙКОтираме ГЕРБ на изборите,няма да гласуваме за тях,искаме промяна ,все едни и същи хора не трябват да влизат в парламента
55
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега Корнелия трябва да покани Мутрагеньо на един дебат само двамата,и ще видите как банкянският селси хитрец ще се заключи в нужника си и поне десет дена няма да се покаже.
54
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Идеалист.Извинявам се за грешката
53
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Но не пролетен дъжд над мен заваля,не поръси ме ябълков цвят".Когато си бил идиалист и си вярвал в победата на доброто,виждаш как всичко хубаво изчезва и идва онова,което най-много мразиш,натрапва ти се,изнасилва те ежедневно,да се говори за предателство е безсмислено.
52
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко е жалко като чета коментари от типа: "Само Бойко" " Мачкай ги Бойко" и подобни глупости. Наистина ли народа и толкова задръстен, изпростял, и зомбиран?! Какъв Бойко, какви БСП-та и какви РБ-та???От 89 насам, сринаха страната. Продадоха всичко на безценица, и останалото го откраднаха. Некадърници и продажници. Нагли егоисти работейки за личните си интереси. Кога ще се събуди тоя народ?? Не ви ли писна да ви лъжат?? Не разбрахте ли че те работят против България?? Още 27 год мизерия ли??
51
7
 
38
 
! Отговори
579 преди 7 години
Добре се нагласил бочко в софия и пловдив. И на двете места ще загуби по ясни причини.
50
7
 
44
 
! Отговори
няма име преди 7 години
всеки гласувал за ГЕРБ се счита за национален предател
49
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А на мен много лоши неща ми се случиха при бандитското управление на ОПГ "ГЕРБ".
48
7
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
отново преброяване на глупаците,итересчиите,нагаждачите който гласуват за герп начело с боко,който на два пъти избяга,когато става въпрос за стабилизиране на държава,тъй като той смята,че държавата е той и само той трябва да бъде начело,само,че да ама НЕ ТОЗИ ПЪТ БОКО.
47
6
 
25
 
! Отговори
В Пловдив преди 7 години
ЕРУДИТ срещу тиква !
46
38
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може и да гласувам за ГЕРБ.Харесвам Томислав Дончев ,Йорданка Фандъкова повече от Кунева и Лукарски.Десните са се превърнали в сморфна маса,а Все някак трябва да се спре устрема на БСП.В личен план много гадни неща ми се случват при тяхното управление.
45
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Престъпната клика на герб начело с тиквеника Борисов се опитаха да отровят над 100 български деца с отровните турски ваксини, за които се доказа, че са над 2000% токсични над нормата
44
5
 
27
 
! Отговори
любо преди 7 години
ББ ако изборите, ще си подаде ли пак оставката??
43
5
 
14
 
! Отговори
аз преди 7 години
До АнонименСтефан Данаилов във Варна? На бас, че ще се откаже след изборите! За да няма такива подставени лица, които да вкарват в парламента никому неизвестни хора от 4-5 място в листата - предлагам поне една година след изборите да не се допуска замяна на народен представител, освен когато такъв бъде издигнат за министър. Или при (не дай боже) смърт. Защото сега, Стефан като се откаже веднага след изборите - това си е жива фалшификация! Гласуват за него - а получаваме някакъв ***.

Спонсорирани публикации