Кои са най-подходящите прически за любовна среща?

Спечелете обекта на желанията си, но преди това...
Обновена: 18 фев 2017 21:06 | 18 фев 2017 21:06, Криси Табачка
17
Кои са най-подходящите прически за любовна среща?
Снимка: Instagram

Най-накрая момчето, което харесвате, събра смелост и ви покани на романтична среща.
 
Пеперудите в стомаха ви са в същия възторг, в който и вие, а проблемите ви в училище и вкъщи изглеждат толкова маловажни, че дори не можете да си спомните за тях.
 
Докато наум премисляте за какво да си говорите, какво да кажете и как да се облечете, изведнъж започвате да се чудите каква прическа е подходяща.
 
Искате нещо, с което да изглеждате добре, но и да ви бъде удобно? Ето ви топ 5 на най-добрите прически за среща.
 
1. Цветен акцент
 
Ако искате да ви запомнят с красива прическа, използвайте малък акцент в косата. Това може да бъде както малко цвете, така и красива диадема. Което и да изберете със сигурност ще ви запомнят като истинска красавица от приказките.
 
2. Плитка
 
За да добавите малко по-романтична нотка във визията, оставете косата пусната, но сплетете само един преден кичур около слепоочието.

Останалите прически можете да видите тук.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ай..., много секси ще и обърне хастара б, ре.
12
0
 
4
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Старателно подстриган Венерин хълм с път насочен към кратера.
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Махайте го, това мъж ли е въобще?! Не струва и пукнато пени!! Не става..., не е за вас въобще.
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като го е срам с жена до себе си и ресторанта да си ходи с приятел. Явно има нещо гейско в него. Жената ще му бие шута, защото тези неща се разбират, колкото и да се крие, че е на другия бряг. Това обеснява, защо е толкова критичен към вас постоянно. Две жени, но той(жената) изглежда ок, спрямо вас. Просто не е мъж за вас. Какво прави въобще с вас, като ви намира постоянно кусури. Вие, как въобще намирате време за него, като не си заслужава да ви губи времето.
9
0
 
7
 
! Отговори
Грую,поета-девствени преди 7 години
Всичките прически стават - и бразилска лента, и триъгълниче и изцяло обезкосмена...Аааа, вий за прическата на главата ли говорите... ми чи то никой мъж не я гледа... куще и рошавада дойде у главата, важното се намира между краката
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В един момент губите представа за себе си. Дали, това е добре за вас или не. Кое е правилно и кое неправилно. Дали сте ок на опашка и дали не сте ок на кок. Това са дребнавости, които се ползват спрямо жените. Защото знаят, че са твърде суетни. Използва го отново срещу вас. "Ето видя ли, пак изглеждам мног ок, спрямо теб". Той не е виждал бръснача, вода и съпун от половин месец, явно. Но, непрооуска възможност да ви създаде неприятен дискомфорт. Твърде много критика.
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който ви харесва ви харесва. По всякакви начини.Има ли необятния неизмерими във времето и пространството твърде много претенции към вас и вашия външен вид. Играе си с вас! А самия той не полага нинимума, към себе си. Харесва да тъпче нечие женско самочувствие за да се чувства пълноценен и по готин от вас. Чисто и просто е торба с комплекси и преценил, че ще си ги изкара на вас. Не се заблуждавайте! Не е нормално, постоянно да ви критикуват.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поканил си дама не жена за разврат. Ако е така розови сайтове бол. Объркаш ли жената с желанията си към нея, възможно е да си изиграеш много лоша шега. Да станеш, вулгарен ***. Да се отварати от теб. Етапите на запознанство, среща взаимоотношения са от голямо значение. Взависимост от желанията на мъжа към жената. Бие ти шута и повече не я интересуваш.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той просто ще си мечтае за втора среща, ако пожелае на първа фелацио от дамата. Просто си, Проси шута. Дамата да го остави. Унизително е за някои жени. За други е тежка обида.
4
0
 
8
 
! Отговори
:) преди 7 години
Подредете косите си така, както най-много ви отива на лицето и на фигурата.Няма да сгрешите!Ако пък се опитате да бъдете много оригинална и да следвате теоретични съвети, прочетени в някоя статия, рискувате да се направите така, че да изглеждате смешна или страховита. Момчето ще го е срам да върви до вас по улицата, или да седи до вас в заведение, или пък да ви представи на приятелите си. И срещата ще прерасне в абсолютен провал!
3
4
 
2
 
! Отговори
Надя Николова преди 7 години
До 1Това с червилото не трябва да се случва още на първата среща.Един мъж трябва да се държи на каишка.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И в 90% от жените реагират... Пфууууу.И не само не си оставя червилото по вътрешната страна на слипа, но и секса е мираж. И дерзаят за втора среща, но йок.
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дами, за да оставите следа в сърцето на един мъж, първо оставете част от червилото си по вътрешната страна на слиповете му.

Спонсорирани публикации