Нинова уверена: Рухнаха двата стълба в политиката на ГЕРБ

БСП отивало на вота с нови лица
Обновена: 19 фев 2017 13:10 | 19 фев 2017 13:03, Красимир Ангелов
318
Нинова уверена: Рухнаха двата стълба в политиката на ГЕРБ
Снимка: БТА

Двата стълба в политиката на ГЕРБ рухнаха - строителството на магистрали и еврофондовете, обяви председателят на БСП Корнелия Нинова на заседание на Националния съвет на партията. Тя коментира ревизията на дейността на правителството на Бойко Борисов, като според нея докладът на служебния кабинет е показал, че пътната мрежа не се поддържа, а обществените поръчки са нагласени.

"Ние предупредихме за това преди 5 месеца", припомни тя и отново посочи "БСП за България" като алтернатива на ГЕРБ. Според нея опонентите им излизат със стара платформа и стари лица, а 40% от водачите на листи на коалиция "БСП за България" са нови хора.

Сред тях са актьорите Любомир Ковачев и Нона Йотова, професорът по пантомима Александър Илиев, психологът Христо Монов, олимпийският шампион по стрелба Таню Киряков, параолимпиецът Михаил Христов, професорът по национална сигурност Никола Манев и др.

Нинова каза това на старта на заседанието на Националния съвет на БСП. Дневният ред на Пленума включва три точки: традиционния доклад на лидера на партията Корнелия Нинова за актуалната политическа обстановка и задачите на БСП, утвърждаване на листите за народни представители на коалиция „БСП за България“ за 44-ото Народно събрание и точка разни, в която Нинова ще предложи промени в Изпълнителното бюро на партията.

В началото на заседанието членовете на НС на БСП станаха на крака в чест на Апостола на свободата Васил Левски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
32
 
28
 
! Отговори
ПРАВА Е преди 7 години
Нинова е ПРАВА - Магистралите не стават за нищо , може да се ползват само два месеца в годината и то ако се движиш с 80км/ч .Еврофондовете бяха спрени заради Кунева .
2
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази като говори ,дали си вярва!Я по добре да прати колет на синето,без ГМО продукти!
1
18
 
53
 
! Отговори
sistem error БСП преди 7 години
Срещнеш ли гладен комунист, дай му храна. Срещнеш ли жаден комунист, дай му вода. Срещнеш ли гол и бос комунист, дай му дрехи и обувки. Но никога не давай власт на комунист защото тогава всички ще бъдат гладни, жадни, голи и боси. Освен управляващите комунисти.

Спонсорирани публикации