Нинова уверена: Рухнаха двата стълба в политиката на ГЕРБ

БСП отивало на вота с нови лица
Обновена: 19 фев 2017 13:10 | 19 фев 2017 13:03, Красимир Ангелов
318
Нинова уверена: Рухнаха двата стълба в политиката на ГЕРБ
Снимка: БТА

Двата стълба в политиката на ГЕРБ рухнаха - строителството на магистрали и еврофондовете, обяви председателят на БСП Корнелия Нинова на заседание на Националния съвет на партията. Тя коментира ревизията на дейността на правителството на Бойко Борисов, като според нея докладът на служебния кабинет е показал, че пътната мрежа не се поддържа, а обществените поръчки са нагласени.

"Ние предупредихме за това преди 5 месеца", припомни тя и отново посочи "БСП за България" като алтернатива на ГЕРБ. Според нея опонентите им излизат със стара платформа и стари лица, а 40% от водачите на листи на коалиция "БСП за България" са нови хора.

Сред тях са актьорите Любомир Ковачев и Нона Йотова, професорът по пантомима Александър Илиев, психологът Христо Монов, олимпийският шампион по стрелба Таню Киряков, параолимпиецът Михаил Христов, професорът по национална сигурност Никола Манев и др.

Нинова каза това на старта на заседанието на Националния съвет на БСП. Дневният ред на Пленума включва три точки: традиционния доклад на лидера на партията Корнелия Нинова за актуалната политическа обстановка и задачите на БСП, утвърждаване на листите за народни представители на коалиция „БСП за България“ за 44-ото Народно събрание и точка разни, в която Нинова ще предложи промени в Изпълнителното бюро на партията.

В началото на заседанието членовете на НС на БСП станаха на крака в чест на Апостола на свободата Васил Левски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой бе най младия син на Партията? Казва се Тиква и подал предварително написано заявление 3 минути след като навършил 18 годишна възраст. Мен с 300 зора ме натикаха в БКП, последен от колектива. Като ме попитаха защо след като съм изряден не съм си подал заявлението, отговорих, че не желая да членувам в една партия с тикви.Казаха, че съм откровен и ме приеха. Януари 1990 г. хвърлих книжката в печката, а не да я кътам като Бойко и Цецка за всеки случай. Само Корни!
182
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да! Комунистите останаха в БСП и те са само двама. Номенклатурата се прехвърли в АБВ и Герп! От там сочат собствените си фекалии от славното крадене и крещят колко е осрано там, където те са ***.
181
7
 
9
 
! Отговори
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ преди 7 години
ало, селаните, дето им плащаме да пишат по форумите! дигайте нивото, оти Валя че ви намали хонорарете! да жевее БОЙКО БОРИСОВ!
180
12
 
2
 
! Отговори
100 годишен ..... преди 7 години
Още помня когато Ленен ми казваше - Само Бойко , само той ще ви оправи ....... и умря ?
179
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Левски ако стане сега ще стане втори в листата на Герб за Благоевград!
178
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Корнелия била милионерка.Кои го казват.Дрогираните *** на МИЛИАРДЕРА Борисов.
177
12
 
5
 
! Отговори
Ентерпол преди 7 години
Кирчо Добрев е трафикант. Не чак от мащаба на Боко Тиквата, но един партиен син не може да се сравнява с гард на Тато и СИК!
176
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПИТАМКак да ви вярвам бе Бе се Пари , ....... ----Отговарям ! Същото като ГЕРБ с пари !?
175
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЛЕЛЕ ,СПРЕТЕ БЕ ,ЗАМЪЛЧЕТЕ ПОНЕ В ДНЕШНИЯТ СВЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ ДЕН. КОГО ХВАЛИТЕ ? ТЕЗИ ДЕТО 27 Г. КРАДАТ КАТО НЕВИЖДАЛИ ЛИ ? СПРЕТЕ ДА ВЪЗХВАЛЯВАТЕ КЛЕПТОМАНИТЕ-ПОЛИТИЦИ КОИТО ЗАТРИХА БЪЛГАРИЯ ! И БСП И ГЕРБ И ДПС СА ТЕЗИ КРАДЦИ !
174
2
 
3
 
! Отговори
до 203 преди 7 години
Ами гласувай за някой клошар!
173
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Също като 196! Наглеца явно не очакваше такъв отпор. Те там са научени да им се лигавят куневци и боковци.И вчера се опита да ни назидава като господар, но бе наритан порядъчно по гадната муцуна.
172
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименПРЕДИ ДА СЛОЖАТ ВЪЖЕТО НА ВРАТА НА ЛЕВСКИ ТОЙ ИЗВИКАЛ : БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !- - - - - Даже си спомням че каза - да живеее Великата октомврийска певолюция, и най -вече да живее бате Бойко !? Хааааа, ха, ха, ха, ха, .....
171
4
 
20
 
! Отговори
ПИТАМ преди 7 години
Как да ви вярвам бе Бе се Пари ,като трябва да гласувам за Лечева,Добрев ,Васил Антов купил хотел ,,Ростов,, в Плевен и какво ли още не.... Кои са олигарсите ? А кажете ,напишете ,защото аз не съм.Не вярвам ,бащите и майките ни бяха строители на ,,социализма,, за определена шаика , децата и внуците на миропомазаните комунистически вождове яхват нашите деца ,никога повече не трябва да допускаме това
170
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ян ХусОще малко и лъжкинята Нинова ще започне да ни убеждава, че слънцето изгрява от запад и залязва на изток!- - - - -Защо бе ? Бойко като ви казваше същото .... защо не му казахте това ????А иначе ..... ние знаем кое от къде изгрява ..... и защо .......
169
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
само така със еврогейовете.скубят ни отвсякъде пък и *** акъли дават.българия е най древната държава в света ,от траките е тръгнала световната писменост,а нискоинтелигентните еврогейове нямат думата
168
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПРЕДИ ДА СЛОЖАТ ВЪЖЕТО НА ВРАТА НА ЛЕВСКИ ТОЙ ИЗВИКАЛ : БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ! ДНЕС ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СЕ МОЛИМ ОТ СЪРЦЕ БОЖЕ НЕ СЕ ГАВРИ С НАС С НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ТИ УБИВАШ БЪЛГАРИЯ ! Д А Й НИ БОЖЕ НОВ ЛЕВСКИ ДА СЕ ИЗБАВИМ ОТ ТАЗИ ГАВРА !
167
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само заради начина,по който Корнелия навря вчера в *** гуз оня наглец от ЕНП,ще гласувам за нея.
166
11
 
8
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Доста *** опорни точки са им соуснали на троловете на ГЕРБ. Тоеа, което пишат е сигурен начин да накарат доста хора да гласуват за БСП, а други ги отказва да гласуват за ГЕРБ.
165
7
 
15
 
! Отговори
Ужаас! преди 7 години
Престъпника и наркотрафикант Кирил Добрев в тандем с престъпничката Госпожа 37 % искат до ни управляват пардон - крадат! Само ББ може да ни спаси от тая крадлива пасмина!
164
4
 
18
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
Наистина рухнаха...лампите в тунела!Дали пък не паднаха нарочно?Еврофондовете щели да ги спрат...ама по-късно,сега само предупреждавали.Щеше да има режим на тока...ама се отложи.Какво ли подготвят още тея убавци-приватизаторка и мошеник.

Спонсорирани публикации