"Глас народен" – колоритът в редиците на Реформаторския блок

Дясното имало нужда от обединение, за да си върне избирателите
88
"Глас народен" – колоритът в редиците на Реформаторския блок
Снимка: Bulgaria On Air

Предни дни стана ясно, че "Глас народен" на музиканта Светослав Витков ще се яви в коалиция с Реформаторския блок на предстоящите парламентарни избори на 26 март.

Още по темата

Венци Мицов от "Глас народен" обясни в "България сутрин" на Bulgaria ON AIR, че предизборната програма на коалицията е изградена с активното участие на хората от партията на Витков и обясни какво ги е накарало да се явят заедно на изборите.

"Възникнахме на базата на протест. Първата година плюехме всичко, втората година започнахме да пишем предложения и законодателни инициативи, но всички ги хвърляха в кошчето за боклук. Третата година започнахме да говорим с другите и да правим политика - да направиш така, че идеята да се случи. Десницата има нужда от обединение в момента и всички го виждаме", заяви той за Bulgaria ON AIR.

Румен Христов отбеляза, че различното говорене на "Глас народен" е допълнителен колорит за Реформаторския блок. По думите му има категорично съвпадение в програмата, която са изработили заедно.

"Нямаме идеологически различия. Нашите привърженици са в големите градове, а "Глас народен" е градска партия", уточни той.

Реформаторът съжалява за разделението, което се получи в Блока, но подчерта, че всички социологически проучвания казват, че РБ ще прескочи бариерата от 4% за влизане в парламента.

Румен Христов вярва, че няма да има провал на изборите заради липсата на машинно гласуване.

Венци Мицов отказа да обяви дали ще бъде в избирателните листи на новата коалиция. Той обаче предупреди, че за малките партии се очертава бой последен.

"При чисто мажоритарна система, каквато се очертава, малки партии в парламента повече няма да влязат", убеден е той.

Целия разговор вижте във видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
17
 
! Отговори
хахафа преди 7 години
Алооо,анорексика,*** вие с онзи *** с голата глава ,изобщо не сте за парламента ,бе пич !
41
1
 
24
 
! Отговори
fsdfsdf преди 7 години
дъра-бъра обединение. събират се белким минат 4-те процента, за да влезнат да папкат,след това може и патерица на Бойко да станат, че и да го изнудват с постове и глупости
40
1
 
19
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
ора, дето копират песни на ленинград , с хора дето копират комсомола, ще борят система която им осигурява безплатен обяд. като да умреш от умиление.
39
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на снимката този газ-не е от празтая шия -не е туршия...ей, ненаяли се , искат още и още
38
0
 
26
 
! Отговори
щурчо преди 7 години
Келепира е важен,другото си е бошлаф.А коя е тази партия глас безроден никой не знае.
37
14
 
11
 
! Отговори
гербист-столичан преди 7 години
Браво на Гласа Народен, добре е че размислиха и решиха да подкрепят РБ и Лукарски, които от своя страна да ни подкрепят нас за управлението.
36
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Глас народен"-клиторат на коалицията!?
35
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия две муцуни само ще отблъснат избиратели!
34
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Глас безбожен" си намери естественото място - Деформаторският блок!Лика-прилика са!
33
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да привлекат и ЕРА-3, както са тръгнали тези от така наречения реформаторски блок.--РБ означава Република България и не трябва да се бърка с тази може ОПГ самонарекла се реформаторски блок.
32
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А този Герой на Новото време, Слави Бинев, който щеше да съди Тиквара до дупка, не е за коментар!! Това подобие на човек може да предизвика само отвръщение и гняв! Полегна на Тиквата, засмука му жадно биберона и забрави, че Тиквара ограбва българина повече от 15 години. За него и Светльо само камшици, глад и чукане на камъни. Ето защо трябва да се отвори Белене и такива там да разберат, че подлостта и предателството трябва да се наказват!
31
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Витков, ако искаше да правиш коалиция, да беше отишъл при Христо Иванов - все пак той душата си даде за съдебна реформа и като му отказаха и се махна сам от властта и си направи проект "Да, България". Витков се изложи много, отиде баш при най-големите ***. Явно другите десни формации не го щат, тос е видя колко му е моралът.
30
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този Светльо, този скакауец, полегна на НВ Парата. Колко беше подкрепян и харесван, сам той не знаеше. От парите които получи при изборите захкеми. И като всеки беден си купи Жип. Парите вероятно са свършили и ето възможност за попълване на сметките. Изглеждаше зле на предаването в което се появи, разбира, че псувните по неговата "Чистота" ще са съвсем резонни. Видимо го е срам но парите, ах, парите да сладко нещо. Е, ще мине време им ще се забрави. Но ще има пари за хубави неща, къщи, коли и т.
29
0
 
17
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
Лидерът на младежката субкултура:)))https://textove/svetlyo-the-legends-boli-me-gaza-tekstИ модераторе, стига си трил, това го е написал и пее самият "Глас Народен";)))
28
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде сега и Шамарчето в БСП и Петното при "патриотите" и да става каквото ша става...
27
0
 
12
 
! Отговори
АБВ преди 7 години
Ще гласувам за тези, които ми обещаят най - много. Това е сигурно. Но какво ще правя ако не изпълнят обещаното? Измислих - ще им дам втори шанс. Все пак няма те да са виновни за неизпълнените обещания!
26
4
 
3
 
! Отговори
Russian Air Force преди 7 години
********************************************************************************************************************************************************************************************************
25
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези от РБ да бяха обиколили и гробищата да извадят още някой мъртъв за член ана "коалицийката" им. Кой ли ще им грасува за този тюрлу гювеч!!!
24
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да си изберем лява парти като БСП да ни дава големи заплати и пенсии, да си взимаме големите заплати и да се кефиме на живота.
23
3
 
7
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Мачкай Гришоооо!

Спонсорирани публикации