"Глас народен" – колоритът в редиците на Реформаторския блок

Дясното имало нужда от обединение, за да си върне избирателите
88
"Глас народен" – колоритът в редиците на Реформаторския блок
Снимка: Bulgaria On Air

Предни дни стана ясно, че "Глас народен" на музиканта Светослав Витков ще се яви в коалиция с Реформаторския блок на предстоящите парламентарни избори на 26 март.

Още по темата

Венци Мицов от "Глас народен" обясни в "България сутрин" на Bulgaria ON AIR, че предизборната програма на коалицията е изградена с активното участие на хората от партията на Витков и обясни какво ги е накарало да се явят заедно на изборите.

"Възникнахме на базата на протест. Първата година плюехме всичко, втората година започнахме да пишем предложения и законодателни инициативи, но всички ги хвърляха в кошчето за боклук. Третата година започнахме да говорим с другите и да правим политика - да направиш така, че идеята да се случи. Десницата има нужда от обединение в момента и всички го виждаме", заяви той за Bulgaria ON AIR.

Румен Христов отбеляза, че различното говорене на "Глас народен" е допълнителен колорит за Реформаторския блок. По думите му има категорично съвпадение в програмата, която са изработили заедно.

"Нямаме идеологически различия. Нашите привърженици са в големите градове, а "Глас народен" е градска партия", уточни той.

Реформаторът съжалява за разделението, което се получи в Блока, но подчерта, че всички социологически проучвания казват, че РБ ще прескочи бариерата от 4% за влизане в парламента.

Румен Христов вярва, че няма да има провал на изборите заради липсата на машинно гласуване.

Венци Мицов отказа да обяви дали ще бъде в избирателните листи на новата коалиция. Той обаче предупреди, че за малките партии се очертава бой последен.

"При чисто мажоритарна система, каквато се очертава, малки партии в парламента повече няма да влязат", убеден е той.

Целия разговор вижте във видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За мен няма по противно и антибългарско нещо от тези десни партии.Мога да разбера за какво се борят герб, бсп, патриотите и дпс даже мога да разбера,но ей богу тези реститути, тези които разпродадоха държавни заводи, тези не съчувстващи на бедния ограбен българин, такива като докторчето с безумния поглед, Раданчо, Костов, Куневица говорещи единствено за комунизъм , целуващи евролиберализма,хич не са актуални и на този свят . Да сте чули от тях за защита на българщината и границите-продажници
21
0
 
13
 
! Отговори
Българка преди 7 години
отвратена от всички коалиции и предизборни агитации,лоша работа защото трябва да гласуваме а няма за кого
20
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК.Просто всички ще го свирите. Просто още много години, не 10, 20, или 30, просто поне 50 години мизерия ви чака в бегато, просто избирайте си който си искате - ГЕРБ, БСП, патриоти, марешки... Просто все по лошо ще става просто.
19
0
 
24
 
! Отговори
:) преди 7 години
РБ излъгаха избирателите и подкрепиха ГЕРБ и бай Тиквун. Сега се съюзяват с всякакви циркаджии, за да поддържат илюзията, че имат шанс да са в Парламента. Добре знам, обаче, че те съберат не повече от 2-3 процента и Кривоустата, Майтапчията Лукарски и предалия ДСБ Москов ще гледат Народното събрание по телевизията. Тиквун постигна целта си. Даде им постове в крадливото си правителство и ги направи политически трупове.
18
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джина Стоева е бременна!
17
1
 
18
 
! Отговори
АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК. преди 7 години
СЛЕД 26 МАРТ ЩЕ СВИРИТЕ ДУХОВНИЯТ ИНСТУРМЕНТ НАПРАВЕН ОТ КОЖА......
16
2
 
20
 
! Отговори
ало, десните преди 7 години
ДЕСНИТЕ СА ТОЛКОВА ЗЛЕ, ЧЕ НАСИЛА КАРАТ НАРОДА ДА ГЛАСУВА ЗА БСП.
15
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв "глас народен " бе -айде стига вече !До кога такива тарикати ще изпълзяват от нищото само и само за да си напълнят гушката със субсидията която плаща бедния българин ?!? Такива хора стават милионери без да са си мръднали пръста за нищо ...ако изключим само това как на предните избори Витков се снима на плакат с мръсен потник като Брус Уилис от -умирай трудно -и за тази си креативност лапна над половин милион харизани му от лапнишарани (избиратели)!!
14
0
 
27
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 7 години
Венци у фейса мълчи като ***...хахаха... до преди 10 дни беше голям критик...
13
0
 
21
 
! Отговори
ззз преди 7 години
Разочарован съм!Аргументите им за коалиция ги разбирам и приемам, но защо със ТЕЯ ?!!РБ се видя че нито е реформаторски нито е блок!РБ се видя че е група от безпринципни "политици" с единствена цел да останат във власта и са патерица на Б.Б.Витков, ако искаше да си остане бунтар, имаше по-добри алтернативи за коалиция, но явно е решил да играе на сигурно!А колкото до партийните програми - то те на всички са еднакви и само се карат кой на кого откраднал програмата и идейте.Жалко за Витков!
12
0
 
25
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Като ги гледам колко много удавници се наместиха ,а сламката е само една и най-вероятно ще се скъса.
11
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Салам народен :D
10
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Светльоооооо, що се продадохте, бе? Заедно с онзи дебелия с брадата. И кво мислите, че тези които гласуваха за вас ще гласуват отново? Вие се оказахте поредните напазарувани палячовци. Гнус ме е от вас!!!
9
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май се връща времето на спортист,артист и ро млянин комунист!Каква цикличност!?
8
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кокала...кокала ...юруш към кокала заедно с онова недоразумение Куневица .Ама този път ще получите среден пръст от хората , че заблуждението е до време.
7
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И тоя излезе ***,да беше отишъл в ДПС
6
0
 
31
 
! Отговори
ТЪЖНО И СМЕШНО преди 7 години
изборите се превръщат в кастинг за "певец на българия" ......... то не беше светльо витков,то не беше нона йотова,то не беше данчето христова...........то не беше ламбо,дето едно време пя " моето мъжко момиче". сега ще го пее на нинова.
5
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Светльо се изложи адски много! Много хора го подкрепяха, защото беше антисистемен играч! Ей така, за майтапа! Той обаче се взе насериозно! Не ти отива Светльо! И ще го разбереш на 26-ти!
4
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво, вдигнахте електората на РБ с двадесетина души!
3
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Светьо Витков се продаде. Кунева, Лукарски, Москов - как може да се хване с тия... Явно парите замъгляват мозъка. Христо Иванов с "Да, България" ще преброи последните образовани и трезво мислещи хора в България, дано успее да събере повече гласове.

Спонсорирани публикации