"Глас народен" – колоритът в редиците на Реформаторския блок

Дясното имало нужда от обединение, за да си върне избирателите
88
"Глас народен" – колоритът в редиците на Реформаторския блок
Снимка: Bulgaria On Air

Предни дни стана ясно, че "Глас народен" на музиканта Светослав Витков ще се яви в коалиция с Реформаторския блок на предстоящите парламентарни избори на 26 март.

Още по темата

Венци Мицов от "Глас народен" обясни в "България сутрин" на Bulgaria ON AIR, че предизборната програма на коалицията е изградена с активното участие на хората от партията на Витков и обясни какво ги е накарало да се явят заедно на изборите.

"Възникнахме на базата на протест. Първата година плюехме всичко, втората година започнахме да пишем предложения и законодателни инициативи, но всички ги хвърляха в кошчето за боклук. Третата година започнахме да говорим с другите и да правим политика - да направиш така, че идеята да се случи. Десницата има нужда от обединение в момента и всички го виждаме", заяви той за Bulgaria ON AIR.

Румен Христов отбеляза, че различното говорене на "Глас народен" е допълнителен колорит за Реформаторския блок. По думите му има категорично съвпадение в програмата, която са изработили заедно.

"Нямаме идеологически различия. Нашите привърженици са в големите градове, а "Глас народен" е градска партия", уточни той.

Реформаторът съжалява за разделението, което се получи в Блока, но подчерта, че всички социологически проучвания казват, че РБ ще прескочи бариерата от 4% за влизане в парламента.

Румен Христов вярва, че няма да има провал на изборите заради липсата на машинно гласуване.

Венци Мицов отказа да обяви дали ще бъде в избирателните листи на новата коалиция. Той обаче предупреди, че за малките партии се очертава бой последен.

"При чисто мажоритарна система, каквато се очертава, малки партии в парламента повече няма да влязат", убеден е той.

Целия разговор вижте във видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
2
 
! Отговори
Пинчер преди 7 години
До ЗнаещПо тая логика вкарай и Каравелов в ИД.
61
1
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Е щом са решила да се обезличават и това е начин!
60
1
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Боли ме гъзо за вас.
59
1
 
4
 
! Отговори
данъкоплатец преди 7 години
Те си правят "колоритни милиони" а ние им плащаме масрафа. Крокодили, хиподили, всякакви дебели тумбаци лапат вече 30 години на наш гръб! Как да ги нахраним така,че да преядат и да се пръснат на парчета?!!
58
0
 
4
 
! Отговори
ivailo1403 преди 7 години
Републиканският блок прибави около 0.3 % към изборния си резултат.
57
1
 
6
 
! Отговори
N1 преди 7 години
Жалка работа е да си седесар днес
56
1
 
12
 
! Отговори
factotum преди 7 години
Глас продаден!
55
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗАСРАМИСЕБЕ#Ей от тея най- ме е гнус вече... От другите партии поне си ги знаем какви са, обаче тези лицемерчета да паднат толкова ниЗко и мерЗко с РБ... явно с голема лъжица са им обещали да лапат от меда и кифтетата...
54
0
 
7
 
! Отговори
3 преди 7 години
pravi ste nqma reformatori(komunisti)nqma dqsno Kostov vsichko razcepi.....saaaaaaamo levi partii i dalaveri na svetata troitca MEDI DOGANOV,AGENT BUDA i PEDOFILA OT SELO SUIRISHTNIK
53
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ХАХАХА ТИЯ *** И ВКАМЕНЕЛОСТИ ОТ МИНАЛОТО СЕ ЧУДЯТ ВЕЧЕ С КОЙ ДА СЕ " КОАЛИРАТ" САМО И САМО ДА ВЗЕМАТ ПОНЕ ОЩЕ ЕДИН 0,00001%, ПА ДАНО ЛУДИИТЕ ГИ ВКАРАТ В ПАРЛАМЕНТА. БЕЗПРИНЦИПНА КОАЛИЦИЯ ОТ КУЦО И СЛЯПО, ОТ КОЛ И ВЪЖЕ, ОТ НАНЕ И ВУТЕ.
52
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"А от хомосапиенс, хомосексуализъм туй ако не е прогрес..."
51
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тоя току що остана с около 1% от 1-ния % преди товареформаторите са аут от този парламентлошото е, че сега вече наистина няма за кого да се гласува, тоя поне обираше такива като мен
50
0
 
27
 
! Отговори
Вики преди 7 години
Някой да ми каже ЕДНО нещо, което този хитрец е направил чрез измислената си партия? Освен по милион на година да гушка за "доброто" на българите? Тогава може и да гласувам за него.
49
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
песента "боли ме г........", вече с пълна сила се отнася и до глас неясно чий.
48
2
 
31
 
! Отговори
Колушанец преди 7 години
Тоя тлъст кюстендилски провинциалист що се прави на политик ,като си е дребен шмекер !!!
47
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
аз сьм ЗА НИКОИ няма друго спасение избори до дупка
46
2
 
15
 
! Отговори
електорат преди 7 години
Защо тия заплати, при положение, че нме вършат работ аи за 5 лева? На тия *** заплатите им трябва да са максимум 2 минимални, ама вече така са изнаглели оядените прасета, че не ги е срам - поне да не крадяха, айде да са високи заплатите, пък те пак крадът и с rъза си. Все повече се убеждавам, че комунистите са били напълно прави като са избесили цялата политическа пасмина през 1945-та, ама явно малко е било
45
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какьв е по народност симпатичния политик с черната язва?
44
0
 
32
 
! Отговори
Знаещ преди 7 години
Тоя *** с брадата прилича на джихадист.
43
7
 
23
 
! Отговори
фдсфдфс преди 7 години
Едно време имаше силно СДС, но седесарите на власт, нищо не направиха за народа, разпродадоха на безценица хиляди предприятия, унищожиха икономиката, целува твърде брутално западни за.д.ници и след това народът зави към царя, той беше нова надежда, която също излъга народа. Бойко не е идеален изобщо, но поне се строят пътища, които не са идеални, но все пак нещо се прави, което реално не е кой знае какво, но на фона преди това на ***, царо и седесето, Бойко е направо цвете. Жалка картинка

Спонсорирани публикации