Как се отнасяме към парите според зодията?

Кои зодии обичат да харчат и кои пестят?
Обновена: 20 фев 2017 19:01 | 20 фев 2017 18:58, Александър Попов
9
Как се отнасяме към парите според зодията?
Снимка: Reuters

Богатството не е порок. Дори може да се каже, че е важно и за здравето ни. С повечко пари се чувстваме по-добре, отколкото ако ги няма. Но защо при едни те са в изобилие, а други едва свързват двата края?

Отговор на този въпрос се опитват да дадат и астролозите. Има ли определени зодии, на които разположението на звездите и планетите им дава по-голям финансов шанс?

Вижте и как различните зодии се отнасят към парите.

Овен

Овенът се отнася към парите със спокойствие. За него те не са самоцел, а средство, с което да постигне целите си. Ако представителите на този знак трябва да избират между парите и славата, бъдете сигурни, че ще изберат второто. Устремът на Овните към добра кариера им помага да имат и финансово спокойствие. Те не само работят усърдно, но и печелят добре.

Телец

Когато става въпрос за пари, Телците са един от най-целеустремените знаци. Богатството и притежаването на имущество са сред топприоритетите им. В живота им е много важно да са спокойни финансово, да имат комфорт и удобства. Рано или късно Телците постигат целта си – натрупване на значителен капитал. Ставайки собственици на солидно състояние Телците не са склонни да хвърлят и лев на вятъра. Те не са стиснати, просто са разсъдливи и винаги харчат с умисъл.

Близнаци

Както и във всичко останало в живота, Близнаците се отнасят към парите в зависимост от променливото си настроение. Сами по себе си парите не са им самоцел, но им дават свободата да задоволят своята жажда за новости – да пътешестват, да пробват нови кулинарни изкушения, да пазаруват. В зависимост от моментното им състояние те са способни да изхарчат своите пари за пълни глупости, но могат да пестят и всяка стотинка. Като цяло обаче пестенето не им се удава много.

Рак

Раците и парите са много свързани. Представителите на тази зодия са много пестеливи, но не си мислете, че ги събират за охолен живот. Техните разбирания са, че трябва да трупат капитал като застраховка. И да се съхранява за черни дни. Понякога обаче се увличат и губят чувство за мярка. И пестеливостта във всекидневния живот започва да граничи с алчност.

Как се отнасят представителите на останалите зодиакални знаци към парите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В тази къща няма да живеят с жена ми, защото няма да се разбират. Кон и крава, няма да взема, това е допълнителна грижа. И в момента в който си помислил, това портомонето му олекнало, какво да види в него една ръждясъла стотинка. Парите променят съзнанието.
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един мъж си вървял и какво да види една стотинка. Прибрал я в портомонето и си мисли, ако имал 1.000 лв., ще купи подаръци за майка си и баща си и изведнъж портомонето му натежало с 1.000 лв. Вървял и си мечтаел сега да има 10.000 лв., ще купи кон, крава на майка си и баща си и изведнъж, какво да види 10.000 лв. Странно се чувствал, при тази магия. И си казал, ако имам 100,000 лв. ще се омъжа ще купя къща, просто чудеса и изведнъж 100.000 лв. Но си помисли, майка ми много мрънка и баща ми и той
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-алчни са Рибите, "ризата" от гърба ще ти свали, ако се наложи. Лодката с риба ще потъва, но от замъгленото му съзнание алчност, не му идва на ум да изхвърли малко от лодката да не оцели дъното, барабар с лодката. Водолей, редки пръсти свит юмрук. Стиснат и шорокопръст към самия себе си. Един казал на Буда:"Аз искам щастие"Буда му отговорил :" Махни Аз това е егото, махни искам, това алчността и ще ти остане щастие!"
5
3
 
4
 
! Отговори
MAKEDON преди 7 години
Mnogu .....tocen ovoj horoskop be ejjjj jas sum VAGA i navistina koga ke trosam .... trosam bez mera duri me faka strav kolku potrosiv a koga ke stedam i togas pretervam so godini.
4
0
 
8
 
! Отговори
Галя преди 7 години
Познавам един мъж от зодия Дева което е описано съвпада едно към едно с него,радвам се че познавам такъв истински човек.
3
0
 
5
 
! Отговори
Ако някой се излъже преди 7 години
и даде заем на този "Водолей", после чува молби за отсрочка на връщането. Или връща една част от парите и започва да се пазари, че имало условия да не върне всичко, което е негова измислица, разбира се. Два пъти се случи да дръпне от ръцете на заемодател бележката, срещу която са дадени парите. Единият път се стигна до прокурор."Рибокът" от десетилетия търси богата жена и всички се смеем, като четем претенциите му в сайтовете за запознанства. Остаря, надебеля, но още търси много богата съпруга
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Написаното за "Везните" и "Стрелците" е вярно.Но сред познатите ми "Водолей" и "Риби" има такива, които са по-различни от написаното тук. Познавам "Водолей", който буквално се поболява, ако надуши, че някой има пари. За чудене е, колко много комбинации ражда главата му, за да се докопа поне до част от тези пари - молби за заеми (дребни и по-големи), предложения за сделки със собственици на малки фирми (а самият той не се занимава с бизнес и няма как да изпълни поетите ангажименти).
1
2
 
8
 
! Отговори
ined преди 7 години
Всичките пари пари в торбата и ги мяташ през терасата.

Спонсорирани публикации