БСП имали нови лица в листите, но Борисов ги знаел... от 25 г. ги знаел

Тома Томов му чел лекции и обяснявал колко е хубав комунизмът
137
БСП имали нови лица в листите, но Борисов ги знаел... от 25 г. ги знаел
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Макар и с уговорката, че не е гадател, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предупреди, че служебният кабинет ще остане за по-дълго от два месеца на власт, защото при настоящата политическа ситуация много трудно ще се формира кабинет след изборите на 26 март.

Още по темата

Според него избори вече ще има на 5-6 месеца.

"Не виждам как могат да се направят коалиции в тази ситуация, от това, което виждам и чувам е, че много трудно след изборите може да се седне на една маса да постигне дори и това крепко съгласие, което постигнахме с ПФ, РБ и АБВ. С ПФ можем да седнем на масата, защото имаме и добри практики. Днес им благодарих в една от темите. След изборите – да видим кой как ще се представи", коментира той.

Според него в другите партии има раздори, което допълнително усложнявало нещата. Лидерът на ГЕРБ разкритикува и представянето като нови лица на изявени и добре познати обществените в червените листи.

"Всъщност аз ги знам от 25 години. Те ни четяха в школата в Симеоново. Като бях в пожарната Тома Томов ни водеше политинформацията и ни обясняваше колко е хубав комунизмът", отсече Борисов.

За ревизията, която направи служебното правителство на кабинета "Борисов 2", лидерът на ГЕРБ коментира, че според него Огнян Герджиков се е постарал максимално бързо в рамките на възможностите, които има да каже, че опасенията и приказките на БСП в тази посока са неверни.

"Просто нямаше как да им обслужи интереса. Не го направи. Това, което се изнася като информация е, че за много от нещата и ние сме спирали поръчки или сме сезирали. Така че мисля и тази тема е много шум за нищо", допълни бившият премиер.

Той разкритикува остро и изказанията на соцлидерката Корнелия Нинова за ГЕРБ.

"Вчера Нинова казала, че успяла да удари темелите на ГЕРБ - строителството и еврофондовете. Те не са на ГЕРБ, а на хората. Аз казах дайте да видим къде са темелите на БСП, за да ги ударим там. Те обаче нямат едно направено нещо. Кой темел да атакуваме? Какво да им атакуваш? Атакува се високото, плодното дърво. Кметове нямат. Те дори не знаят какво са подписвали в НАТО. Помня, когато държаха камерите си пред МС и парламента да ни питат за флотилията, за предното разполагане. Има една приказка – не си пожелавай жената на ближния, да не стане твоя", коментира Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
6
 
13
 
! Отговори
с1уден1 преди 7 години
До Честен човекРАБО1ИЛ В МВР И СИ ПАДАЛ ПО 1ЪНКА1А ЧАС1 СЪЩО КА1О ДЯДО МУ
87
6
 
18
 
! Отговори
друг студент преди 7 години
До АнонименМНОГО МИ ХАРЕСА АБЗАЦА.............КАК БОЙКО СЛУШКАЛ ТОМОВ ЗА КОМУНИЗМА И СВИЧКО ПОПИВАЛ................МАЙ СА ОТ ЕДИН ОТБОР
86
1
 
9
 
! Отговори
друг студент преди 7 години
До бивш БРАВО ПИЧ,ВСИЧКИ СА ЗА БЕЛЕНЕ
85
4
 
15
 
! Отговори
бивш студент преди 7 години
Поредния лицемерен политик... БСП, ГЕРБ, Атака, ДПС, ПФ, РБ, АБВ... все абревиатури на едни безнаказани крадци и мародери, работещи на принципа "разделяй и владей", а глупавите българи се караме помежду си кой е крадец и кой не е... Всички са крадци, всички са *** - ако някои от тях не бяха такива то щеше да има поне един крадлив политик в затвора... А ти, българино, спори по форумите с непознати оти си голям разбирач...
84
6
 
12
 
! Отговори
MAD преди 7 години
На мен ми харесва коментар 84 от светло ТАКА Е НЕКА ДА ДОЙДЕ ПАРТИЯ КОЯТО Е ЗА БЪЛГАРИНА И БЪЛГАРИЯ НЕ САМО НА ДУМИ А И НА ДЕЛА ДА НЕ Е КАТО БОЙКО БОРИСОВ КОЙТО МНОГО ОБЕЩАВА И ПОСЛЕ МНОГО СЕ ОПРАВДАВА И ТОЙ, БОРИСОВ НИКОГА НЕ Е ВИНОВЕН ЕДВА ЛИ НЕ Е НАЙ ПОЧЕТЕНИЯ МИНИСТЪР (ДЪРТ Г Ъ _ З)
83
6
 
14
 
! Отговори
хаха ново 20 преди 7 години
знаел бил на бсп лицата.... а не знаел какви са министрите дато му ги спускат отнякъде си да ги назначава... и накрая пак невине, неразбрал, изненадан, възмутен
82
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Няма да станеще стане ,ще стане аз разчитам че все още са останали читави и умни хора и понеже никога по-вече няма да гласувам за старите крадци от БСП ,ДПС и Герб ,трябва да чета ,трябва да се интересувам кой какво иска да направи ,и моят избор са "Да България ! " Това се казва промяна а не старата приватизаторка Корнелия и нейният най-подкрепящ я Овчаров да правят промяна ....
81
2
 
11
 
! Отговори
Няма да стане преди 7 години
Хаха, не знам как си представяте "Да, България" да мине границата от 4%. Просто хората са си свикнали да гласуват за ГЕРБ и БСП и ще продължават да си гласуват за тях.
80
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И него го знаем още от бай Тошово време, ама иска да е във властта.
79
6
 
11
 
! Отговори
НЕ Е ГАДАТЕЛ НОГАДАЕ преди 7 години
"Мкар и с уговорката, че не е гадател, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предупреди" САМО ВЪВ ТАЗИ РОЛЯ НЕ БЯХМЕ ГО ВИЖДАЛИ НО вече е ФАКТ?Следващият премиер ГАДАТЕЛ.Спукана ни е работата щом държавата ще се управлява по съчинение по картинка от ГАДАТЕЛ!
78
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
само ГЕРБ!
77
7
 
17
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
Е как няма да ги знае !!! Нали още пази партийният билет на БКП !
76
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До SvetloИ това ще е " Да България " Помнете ! Хората искат промяна искат тези дето грабиха години наред ,натъпкаха си банковите сметки с милиони докато народа гладува да си платят.
75
7
 
17
 
! Отговори
Честен човек преди 7 години
Бойко Борисов заявява, че дядо му е бил убит от комунистите.А как така, баща му работи в системата на МВР.Като знаем как проверяваха до 9 коляно родословието на кандидатите тогава .?Че и лично той / Бойко / е свързан с МВР.Нещо не се връзва!По-сигурното е, че Бойко Борисов лъже за пореден път.
74
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въй ***, самият факт, че Тома Томов ти е чел лекция, ще рече, че сега пак трябва да:- да седнеш- да си затвориш устата- да слушашИ след още 25 години, внукът ти да каже как е слушал от дядо си (ТИ), как Тома Томов му е чел лекции, колко е по-лош Капитализмът от Комунизмът!
73
5
 
8
 
! Отговори
Svetlo преди 7 години
ЩЕ СЕ ИЗКЕФЯ АКО НИТО ГЕРБ НИТО БСП НЕ СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ Те и без това толкова години ту едната, ту другата партия ни управлява и на мегдана НИЩО САМО РАЗРУХА, БОЛЕСТИ И НИЩЕТА И ПОЛОВИН *** Е ПРЪСНАТА ИЗ ДРУГИТЕ СТРАНИ СТАНАЛИ СМЕ КАТО... СЯКАШ СМЕ БЕЗ ДЪРЖАВА ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО СТАНЕ ДВАМА СЕ КАРАТ ТРЕТИ ПЕЧЕЛИ И двете партии това ЗАСЛУЖАВАТ
72
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До Не се знаеИ АЗ СЪМ НА ТОВА МНЕНИЕ ,НО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ТРОЛОВЕТЕ НА БСП И ГЕРБ СА МНОГО И СПЯТ ПО КОМПЮТРИТЕ И ВЪПРЕКИ ТОВА АЗ СМЯТАМ ,ЧЕ СОФИЯ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА "ДА БЪЛГАРИЯ" С НАДЕЖДАТА ДА ГИ НАТИКАМЕ ПО ЗАТВОРИТЕ !
71
12
 
8
 
! Отговори
До Не се знае преди 7 години
"Да, България" ще съберат поне 5-6%.Според мен Да България ще има повече от 10%. Много хора искат промяна, дори привържениците на БСП и ГЕРБ. Така че очаквайте една голяма изненада на тези избори.
70
4
 
6
 
! Отговори
Не се знае преди 7 години
Нищо не се знае."Да, България" ще съберат поне 5-6%.Марешки - поне 7-8%.Не е сигурно дали АБВ и РБ ще влезнат. Ще са интересни избори.
69
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, че Баце знае всичко. Ейййй, какъв човек, какъв мъж!!! Само една книга е прочел, една глава от нея и знае. Той е разбрал едно, Знанието е сила. Ако застанат да поговорят с Тома Томов, ще бъде нещо като битка между Давид и Голиат. Но Баце не влиза в полемики, простичък си е човека, изтрещял е от далавери и крадене, умрял от страх да не го убият защото гадостите са му безкрайни.

Спонсорирани публикации