БСП имали нови лица в листите, но Борисов ги знаел... от 25 г. ги знаел

Тома Томов му чел лекции и обяснявал колко е хубав комунизмът
137
БСП имали нови лица в листите, но Борисов ги знаел... от 25 г. ги знаел
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Макар и с уговорката, че не е гадател, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предупреди, че служебният кабинет ще остане за по-дълго от два месеца на власт, защото при настоящата политическа ситуация много трудно ще се формира кабинет след изборите на 26 март.

Още по темата

Според него избори вече ще има на 5-6 месеца.

"Не виждам как могат да се направят коалиции в тази ситуация, от това, което виждам и чувам е, че много трудно след изборите може да се седне на една маса да постигне дори и това крепко съгласие, което постигнахме с ПФ, РБ и АБВ. С ПФ можем да седнем на масата, защото имаме и добри практики. Днес им благодарих в една от темите. След изборите – да видим кой как ще се представи", коментира той.

Според него в другите партии има раздори, което допълнително усложнявало нещата. Лидерът на ГЕРБ разкритикува и представянето като нови лица на изявени и добре познати обществените в червените листи.

"Всъщност аз ги знам от 25 години. Те ни четяха в школата в Симеоново. Като бях в пожарната Тома Томов ни водеше политинформацията и ни обясняваше колко е хубав комунизмът", отсече Борисов.

За ревизията, която направи служебното правителство на кабинета "Борисов 2", лидерът на ГЕРБ коментира, че според него Огнян Герджиков се е постарал максимално бързо в рамките на възможностите, които има да каже, че опасенията и приказките на БСП в тази посока са неверни.

"Просто нямаше как да им обслужи интереса. Не го направи. Това, което се изнася като информация е, че за много от нещата и ние сме спирали поръчки или сме сезирали. Така че мисля и тази тема е много шум за нищо", допълни бившият премиер.

Той разкритикува остро и изказанията на соцлидерката Корнелия Нинова за ГЕРБ.

"Вчера Нинова казала, че успяла да удари темелите на ГЕРБ - строителството и еврофондовете. Те не са на ГЕРБ, а на хората. Аз казах дайте да видим къде са темелите на БСП, за да ги ударим там. Те обаче нямат едно направено нещо. Кой темел да атакуваме? Какво да им атакуваш? Атакува се високото, плодното дърво. Кметове нямат. Те дори не знаят какво са подписвали в НАТО. Помня, когато държаха камерите си пред МС и парламента да ни питат за флотилията, за предното разполагане. Има една приказка – не си пожелавай жената на ближния, да не стане твоя", коментира Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а аз харесвам коментар 56
67
4
 
14
 
! Отговори
Честен човек преди 7 години
"......но Борисов ги знаел... от 25 г. ги знаел". Че как иначе, та нали Бойко Борисов даже ОТКАЗА да напусне редиците на БКП през 90-те години! Та той и сега, дълбоко в себе си е комунист.
66
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Може да организираме световно първенство по избори. Всяка неделя след обяд и да се излъчва по всички телевизии и интернет.
65
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тома Томов му четял ,и го уверявал колко е хубав комунизма.Проблема е ,че ти Байнольо си повярвал в комунизма и станал партиен член,а още по-голямият проблем е, къдетето сега се пишеш антикомунист.
64
12
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
- Ние сме против злоупотреба със служебното положение - са Борислав Гуцанов- Ние сме за нови лица в политиката - каза Димитър Дъбов- Нннннние ссссссме за АЕЦ Ккккккккккккккозлоддддуй - каза Драгомир Стойнев- Ние заставаме твърдо зад истината - заяви госпожа Лъжа
63
5
 
15
 
! Отговори
=== преди 7 години
Действащ член на БКП коментира БКП - има медицински термин за това - Бай Х.й само лампите на тунелите построени по време на социализма не можеш да смениш - смешна работа......
62
4
 
6
 
! Отговори
naco преди 7 години
Е,как няма да ги знаете,другарю Борисов,та нали още работите ЗАЕДНО с тях?!
61
10
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
- Ние сме твърдо за промяна - каза Нинова и положи цветя до краката на Т. Живков- Ние сме против корупционните сделки - заяви Масларова- Ние сме против злоупотреба със служебно положение- ние сме против неизгодни за страната договори - каза Овчаров- ние сме против купуването на гласове - заяви Мартин Славов от партийната организация в Сливен- Ние сме против кражба и износ на валута и капитали - каза Кирчо Добрев- Ние сме против далавери в енергетиката - заяви Петър Димитров
60
5
 
16
 
! Отговори
Цвък преди 7 години
Махнете нагляра и всички корумпирани комисионери от гроб.
59
4
 
10
 
! Отговори
резерва преди 7 години
До АнонименПеевски не беше ли сладък бебчо боков мамин?Той е гербова опорна точка,бабабар с магарешки.За всеки случай..,че не съ знай знай ли съ.В никакъв случай не защитавам Курнилий,не *** разбирай погрешно.
58
3
 
12
 
! Отговори
Некъв кестен преди 7 години
Тоя пък какво коментира другите партии. Цялото му партийно ръководство са БКП, барабар с него. Що се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Ай сиктир уа. Иначе якото е в София- 25 МИР. Там са все образи - кеф ти Баце, кеф ти Корнелка, кеф ти Рамаданчо, кеф ти тоя, дето говори за реформи без да знае какво значи думата, кеф ти Хиподилката, кеф ти Волката лудото, ся чух, че и Славчо Каратиста и той там. Все капацитети, еййй богу.
57
5
 
13
 
! Отговори
г-н Борисов преди 7 години
мани ги бсп глей си у твойта паница - Лиляна,Десислава и Горанов ги отстрани -много надменни без покритие ,дуят се като пуяци-хората не ги понасят ! само съвет от една от народа
56
5
 
15
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Тиквата съвсем изтрещя знаел ги от преди 25г. е как нЕма да ги знае като той и гербавата му шайката са от това котило фани единия ,удари другия.
55
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Софиянци са умни те ще изберат "Да България " . пак ще си говорим ...не искаме нито новите крадци от Герб нито тяхните учители от БСП и ДПС да ни крадат по-вече !
54
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото и да се напъват може да родят тикви и петолъчки но за друго няма да им стигне напъването. Съвсем други ще спечелят изборите и това ще бъде голямата изненада и за мутрите и за децата на комунистите. Народа узря и прозря че с Тикви и Петолъчки напредък няма да има. Трябва твърда ръка за да вкара всички айдуци в затвора и да върне всичко което са откраднали и разпродали в ръцете на държават.А държавата това е народа! Такива хора има само трябва да се огледате и да ги видите. Те са истината!
53
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЛАСУВАШ ЗА БСП-ПОЛУЧАВАШ ПЕЕВСКИ, ГЛАСУВАШ ЗА ДПС-ОТНОВО ПЕЕВСКИ ,ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРБ И ОПАААА ПАК ПЕЕВСКИ ! БЪЛГАРИ ТОВА ЛИ ИСКАТЕ ?
52
19
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Стана ясно, че без ГЕРБ и Борисов не вървят нещата... - чакаме с нетърпение Първа пролет и третото правителство на Борисов...
51
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП тръгна нагоре, защото си смениха лидера. Станишев беше мушморок, а за Миков винарката да не говорим. Ако Герб си сменят лидера, може и да изплуват. Ама това Баце няма да го позволи никога, той е едноличен собственик на Герб и иска да е такъв и на цялата държава. Психиката му е сбъркана, а герберастите обичат да ги мачка някой.
50
3
 
10
 
! Отговори
бай Петко преди 7 години
Ти за това ли си запази червената книжка, белким върнеш пак комунизЪма. Хитрото си е пак хитро !
49
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДОКАТО ВИЕ С КОРНЕЛИЯ СЕ ИЗЯСНИТЕ КОЙ ПО-ВЕЧЕ Е КРАЛ ,АЗ ПРЕДЛАГАМ НА БЪЛГАРИТЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА "ДА БЪЛГАРИЯ" С НАДЕЖДАТА ДА ГИ ПРАТИМ В ЗАТВОРА ТАМ ДА ПРОДЪЛЖАТ КАВГАТА !

Спонсорирани публикации