БСП имали нови лица в листите, но Борисов ги знаел... от 25 г. ги знаел

Тома Томов му чел лекции и обяснявал колко е хубав комунизмът
137
БСП имали нови лица в листите, но Борисов ги знаел... от 25 г. ги знаел
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Макар и с уговорката, че не е гадател, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предупреди, че служебният кабинет ще остане за по-дълго от два месеца на власт, защото при настоящата политическа ситуация много трудно ще се формира кабинет след изборите на 26 март.

Още по темата

Според него избори вече ще има на 5-6 месеца.

"Не виждам как могат да се направят коалиции в тази ситуация, от това, което виждам и чувам е, че много трудно след изборите може да се седне на една маса да постигне дори и това крепко съгласие, което постигнахме с ПФ, РБ и АБВ. С ПФ можем да седнем на масата, защото имаме и добри практики. Днес им благодарих в една от темите. След изборите – да видим кой как ще се представи", коментира той.

Според него в другите партии има раздори, което допълнително усложнявало нещата. Лидерът на ГЕРБ разкритикува и представянето като нови лица на изявени и добре познати обществените в червените листи.

"Всъщност аз ги знам от 25 години. Те ни четяха в школата в Симеоново. Като бях в пожарната Тома Томов ни водеше политинформацията и ни обясняваше колко е хубав комунизмът", отсече Борисов.

За ревизията, която направи служебното правителство на кабинета "Борисов 2", лидерът на ГЕРБ коментира, че според него Огнян Герджиков се е постарал максимално бързо в рамките на възможностите, които има да каже, че опасенията и приказките на БСП в тази посока са неверни.

"Просто нямаше как да им обслужи интереса. Не го направи. Това, което се изнася като информация е, че за много от нещата и ние сме спирали поръчки или сме сезирали. Така че мисля и тази тема е много шум за нищо", допълни бившият премиер.

Той разкритикува остро и изказанията на соцлидерката Корнелия Нинова за ГЕРБ.

"Вчера Нинова казала, че успяла да удари темелите на ГЕРБ - строителството и еврофондовете. Те не са на ГЕРБ, а на хората. Аз казах дайте да видим къде са темелите на БСП, за да ги ударим там. Те обаче нямат едно направено нещо. Кой темел да атакуваме? Какво да им атакуваш? Атакува се високото, плодното дърво. Кметове нямат. Те дори не знаят какво са подписвали в НАТО. Помня, когато държаха камерите си пред МС и парламента да ни питат за флотилията, за предното разполагане. Има една приказка – не си пожелавай жената на ближния, да не стане твоя", коментира Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
4
 
! Отговори
любопитен преди 7 години
А какво стана със Стенли?
47
4
 
18
 
! Отговори
есхач преди 7 години
Трудно другарю пожарникар се изпуска кокала трудно. Може да е гол но е по-вкусен от постните картофи. Мъката може да трае няколко години с платени протести, но момчето си отива.
46
2
 
9
 
! Отговори
корнелия преди 7 години
Мисля да поканя като ново лице и Стоянка Мутафова
45
1
 
19
 
! Отговори
светнат преди 7 години
Той знае! Той всичко знае!Бащицата не чете вестници - той ги ЗНАЕ!
44
3
 
21
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Тиквата още се...мисли за фактор и прогнозира апокалипсис,ако не е...премиер.Има един...лаф -Вържи...попа,да е мирно селото.Ами етого нашенският...политически поп и за това на 26-ти март да го...вържем на изборите за да не му слушаме повече тъпоумията;шут и...назад,в задния двор на политическата сцена.
43
11
 
6
 
! Отговори
пенсионера преди 7 години
Ние от " Обединени пенсионерски клубове" ,взехме твърдото решение да гласуваме за ГЕРБ.
42
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"С ПФ можем да седнем на масата, защото имаме и добри практики."ХА-ХА-ХА, "добри практики" значи "КРАДЕ ДОБРЕ ЗАЕДНО".........Тая банкянска сви*ня се ненакраде и това си е.................
41
1
 
14
 
! Отговори
Додо преди 7 години
Абе, някой знае ли къде е Eлкa и какво става с нея?? Вече повече от 8 часа не е качвала "публикация" оплюваща Доналд Тръпм и разясняваща ни какъв расист е той! Вече взех да се пръчисняам за нея!
40
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този Бойко ще вдигне кръвно от злобаи кълнене.Не разбра ли, че няма да го изберем и вече е история!
39
1
 
9
 
! Отговори
До 37 преди 7 години
Абе то така стана и с БСП, ама сега пак тръгнаха нагоре. Що ли?
38
2
 
8
 
! Отговори
Бай Ристо преди 7 години
А Иван Костов няма ли да го сложат в листите на бесепе? И той се явява ново лице за тях.
37
3
 
7
 
! Отговори
един друг свят преди 7 години
Едно е ясно -Тръмп знае ,че НАТО е кухо зарад глупостта на Европа да сложи начело на държавите си обратни ,които ви напълниха с ислямисти щото са си такива те,*** и безевропейски ценности като християнство и историческа памет.А вие седесарски предатели какво ще ни плашите в Русия .Плашете се вие от нея ..... Тръмп никога повече няма да воюва за евро *** предали нациите си зарад утопии ..........
36
1
 
12
 
! Отговори
Грантаджия преди 7 години
До Анонимен 38Който съди за другите по себе си,остава с пръС в гъС
35
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мачкай Генерале соц. русофилиистичната-путинофилскаа измеет!
34
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А, излъга се, излъга се бая народ да гласува в началото за този! Затова Герб имаше през по едно време пълно мнозинство в парламента. След това депутатите му ставаха все по-малко и на тези избори вече ще е към края си. Той вече и затова се чуди какво да приказва.
33
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти кой беше бе тиква, името не можеш да си напишеш нещастнико - бягайййй бе ........ с теб и твоята сбирщина ..............съм приключил за винаги
32
4
 
10
 
! Отговори
Женерал преди 7 години
До АнонименСАМО КАКА бОЙКА.ДА НИ ОМАЙВА С РОДНА РЕЧ,ОООО МАЙНА СЛАДКА,С ПОЗИ И ФРЪЦКИ.
31
14
 
5
 
! Отговори
до 16 преди 7 години
По отношение на Винету си прав, но по отношение на Тома Томов--той е чел повече как за лижем зад...ника на партийния секретар.........или постулати от политикономия--да ти припомня един: максиско лениското учение е вярно, защото е...истина...Това ни караха да учим и това е преподавал ученият Томов.........
30
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога повече на влас Гея, Бея и Злодея
29
3
 
31
 
! Отговори
Стефанов преди 7 години
Малко странно ми е точно Борисов да си го мери с Тома Томов - по интелект, информираност и култура. Самото сравнение е обидно...

Спонсорирани публикации