БСП имали нови лица в листите, но Борисов ги знаел... от 25 г. ги знаел

Тома Томов му чел лекции и обяснявал колко е хубав комунизмът
137
БСП имали нови лица в листите, но Борисов ги знаел... от 25 г. ги знаел
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Макар и с уговорката, че не е гадател, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предупреди, че служебният кабинет ще остане за по-дълго от два месеца на власт, защото при настоящата политическа ситуация много трудно ще се формира кабинет след изборите на 26 март.

Още по темата

Според него избори вече ще има на 5-6 месеца.

"Не виждам как могат да се направят коалиции в тази ситуация, от това, което виждам и чувам е, че много трудно след изборите може да се седне на една маса да постигне дори и това крепко съгласие, което постигнахме с ПФ, РБ и АБВ. С ПФ можем да седнем на масата, защото имаме и добри практики. Днес им благодарих в една от темите. След изборите – да видим кой как ще се представи", коментира той.

Според него в другите партии има раздори, което допълнително усложнявало нещата. Лидерът на ГЕРБ разкритикува и представянето като нови лица на изявени и добре познати обществените в червените листи.

"Всъщност аз ги знам от 25 години. Те ни четяха в школата в Симеоново. Като бях в пожарната Тома Томов ни водеше политинформацията и ни обясняваше колко е хубав комунизмът", отсече Борисов.

За ревизията, която направи служебното правителство на кабинета "Борисов 2", лидерът на ГЕРБ коментира, че според него Огнян Герджиков се е постарал максимално бързо в рамките на възможностите, които има да каже, че опасенията и приказките на БСП в тази посока са неверни.

"Просто нямаше как да им обслужи интереса. Не го направи. Това, което се изнася като информация е, че за много от нещата и ние сме спирали поръчки или сме сезирали. Така че мисля и тази тема е много шум за нищо", допълни бившият премиер.

Той разкритикува остро и изказанията на соцлидерката Корнелия Нинова за ГЕРБ.

"Вчера Нинова казала, че успяла да удари темелите на ГЕРБ - строителството и еврофондовете. Те не са на ГЕРБ, а на хората. Аз казах дайте да видим къде са темелите на БСП, за да ги ударим там. Те обаче нямат едно направено нещо. Кой темел да атакуваме? Какво да им атакуваш? Атакува се високото, плодното дърво. Кметове нямат. Те дори не знаят какво са подписвали в НАТО. Помня, когато държаха камерите си пред МС и парламента да ни питат за флотилията, за предното разполагане. Има една приказка – не си пожелавай жената на ближния, да не стане твоя", коментира Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
18
 
! Отговори
Явно преди 7 години
Явно затова е станал член на БКП....
27
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бащица с празна главица.
26
3
 
30
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
***.Точка.
25
3
 
27
 
! Отговори
От герберите преди 7 години
Ние сме безмозъщни гербери освен това сме много прости човешки създание също като нашия вожд Бойко Борисов по известен като боко тиквунии затова се обичаме и разбираме.
24
19
 
5
 
! Отговори
VARBAN преди 7 години
palno a cherveni utrepki
23
4
 
29
 
! Отговори
СОПАЛАН ПАСИ преди 7 години
бай ХЕЙ, и тебе те знаем ,че ки от СИК, мутро продажна...
22
3
 
19
 
! Отговори
Гост преди 7 години
Избори на 5-6 месеца ще бъдат възможни тогава, г-н Борисов, когато се появят у нас политици, които са в състояние да напишат избирателен закон, по който да се управлява държавата)).Всичко останало е демагогия и не прави добро впечатление. И аз съм имала добри и лоши учители, но не ходя да се изказвам по медиите за тях. Г-н Томов сега, като ваш учител, в политиката, ли да го смятаме?!
21
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние пък тебе те знаем, Борисов. В началото се излъгахме, че някаква промяна ще дойде с теб, ама сега вече те опознахме много добре! Не ставаш, махай се.
20
12
 
8
 
! Отговори
Надя Николова преди 7 години
Какви нови лица?Ако не са набор 45 са техните деца и внуци.А ако не са и те са безработни артистчета,които не могат да се реализират и искат да бъдат на държавна хранилка.
19
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До НаблюдателЗа някои браншове "бивш" не съществува!
18
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А тия по три мандата и отгоре какво доведоха я ми кажете нинова доизбягаха младите скрии се нинова и не ме занимаваи се чудв що вирнали нос ми те в системите се наврели и по новому по кръчми от обед няма да се оправим от такива и след сто години щото те само пиели ми аз ко седна пия галон ракия и пет литра бира какво ще ми покаже кръчмарско чадо 15 години съм блъскал по кръчмите смех
17
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
той не иска да дели , той иска всичко единствтенно и само за него ....да ама не и да знаеш и да не знаеш все тая , вече си политически трупсъс стари К**ВИ нов бърдак не става
16
4
 
42
 
! Отговори
МММММ... преди 7 години
А ТЕБ ТЕ ПОЗНАВАМЕ ОТ 27 ГОДИНИ ЧЕ И ПОВЕЧЕ....ПО ДОБРЕ МАЛКО ДА СЕ ПОСКРИЕШ Г-НЕ НЕЩО НИ ИДВАШ В ПОВЕЧЕ
15
6
 
44
 
! Отговори
=== преди 7 години
Човекът чел единствено Винету коментира Тома Томов, който сигурно е прочел един гардероб книги - ужас - все едно абориген се среща с развита цивилизация......
14
4
 
40
 
! Отговори
factotum преди 7 години
Все по жалък става
13
5
 
43
 
! Отговори
карина преди 7 години
Знаел ги от 25 г - той да не иска новородени да слагат в листите.
12
6
 
42
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
ТОЗИ и пукната пара не даде на мизерстващия българин.
11
5
 
22
 
! Отговори
перпетум мобиле преди 7 години
ДЪРА ДЪРА-ДВА ЧАДЪРА
10
8
 
46
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Може ли "бивш" комунист да не си знае началниците!
9
5
 
43
 
! Отговори
Й преди 7 години
Боко да направи бежански лагер в Банкя за да върне народната любов. Да не се прави на умник, че знае всичко. Тиква в която и семките са кухи!:)))

Спонсорирани публикации