Бойко Борисов с едно наум: БСП се готви да купи изборите!

Заради това били смените на областните, на главсека на МВР
332
Бойко Борисов с едно наум: БСП се готви да купи изборите!
Снимка: БТА, архив

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заподозря основния си конкурент на предстоящия вот - БСП, че се готви да купи изборите.

Още по темата

Според него за това били сменени областните управители, за това сега и служебния кабинет поиска от президента Румен Радев да издаде указ, с който да остратни от поста главния секретар на МВР Георги Костов.

"Не знам как уж изборите бяха най-честните, най-прозрачните, а сега по политически причини освобождават главния секретар на МВР. Още повече това не се говореше досега, но явно, че ще се направят интервенции и БСП се готви да купи избори", коментира Борисов.

Вероятно това е първата стъпка, добави лидерът на ГЕРБ.

"Като чух за кои градове обвиняват областните управители, където резултатите на ГЕРБ са най-слаби – Видин, Монтана, Перник, но това са мои предположения", добави още той.

Борисов прогнозира, че предстои и смяна на полицейски началници. Освен това той обвини политическите си противници, че разпространяват фалшиви новини с цел да манипулират общественото мнение.

Като пример посочи информацията за спрени програми на земеделското министерство, които, по думите му, са приключили.

Бойко Борисов присъства на кръгла маса на тема "Конкурентноспособно и пазарноориентирано земеделие", организирана от Сдружение "Граждани за европейско развитие на България" и фондация "Ханс Зайдел".

Той изрази задоволство от отчетения ръст в земеделския сектор по времето на управлението на ГЕРБ.

Сред акцентите в бъдещата управленска програма на ГЕРБ в селскостопанския сектор той открои избягването на бюрокрацията чрез въвеждане на електронни системи в администрацията, както и подготовката на кадри.

Експремиерът увери, че като спечели отново властта държавата ще упражни репресия за задължително образование чрез спиране на социалните помощи за учениците, които не посещават училище.

Бойко Борисов отсече, че ГЕРБ щяха да направят много повече по време на двугодишното си управление, ако усилията на правителството не бяха насочени към осигуряване на средства за разплащане на дългове, натрупани от предишни правителства.

Така 6,2 млрд. лева отишли за покриване на дългове и решаване на проблема с КТБ, а не са били насочени към реалната икономика и не са донесли реална полза на хората, коментира лидерът на ГЕРБ.

Министърът на финансите в правителството "Борисов"2 Владислав Горанов гарантира, че при бъдещо управление на ГЕРБ не се предвижда увеличаване на данъчното облагане, в това число и на земеделския сектор.

Сред целите им ще бъде засилване на ролята на фискалния контрол и унищожаване на практиката местното земеделие да бъде притискано от нелоялна конкуренция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


332
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
1
 
6
 
! Отговори
До бай Хей преди 7 години
С удоволствие.
201
18
 
4
 
! Отговори
Бай Хей преди 7 години
До 234. Амииииииии..... не позна. Нито съветският пропагандатор Иво Христов, нито птицата *** ще го бият. Патката даже няма да е и втора. Ще имаш ли смелостта да се появиш пак на 26 март вечерта.
200
3
 
10
 
! Отговори
Пипилота преди 7 години
Да не би Цв.ЦВ. да е минал от БСП-то?
199
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По добре пак Бойко,отколколто червенИТЕ ХМЕРИ!!!
198
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Похарчихте стотици милиони и дори милиарди за лошо строителство.Всичко след вас се руши.Миналата есен ремонтирахте бул.Вл.Вазов,а сега го разкопавате отново заради метрото.Имате ли връзка с главния мозък или ни отмъщавате с безумните си разходи за наша сметка.Затова ще си отидете.На хората до гуша им дойде от некадърността и безхаберието ви.Не ви искаме повече!!!
197
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пътник си,свиквай.
196
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се готвят патриарха, мюфтията и равина да ходят в Правителствена болница, щото Бацо ще вдига кръвното. Да се молят, да го ръсат с вода, да му баят да е жив и здрав, щото без него виж утре Слънецето да не се покаже от изток и Земята да спре да се върти!
195
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде,айде,не се прави на света вода ненапита.Всички помним на предишните президентски избори как Цецо лично влачеше чувалите с бюлетини в НДК и после хоп-Плевнелиев президент.Затова сега си налягай парцалите и недей да обвиняваш предварително тоя и оня в грехове,в които си затънал целия.
194
6
 
27
 
! Отговори
Бойко това е лесно преди 7 години
Просто не им ги продавай. Нали сега ти си ги купил? Не се притеснявай. Народът отдавна е против теб
193
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво плачеш бе,откакто си взел властта всички работят за теб-областни управители,полиция,цялата администрация,парламента,президента и прокуратурата дори.Цялата власт беше в ръцете ти.Сега,когато я изпусна,не можеш да го преживееш.Никой не е вечен,Бойко.Ти също.
192
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова го е страх горкия да не загуби изборите,че се е кандидатирал за всеки случай на две места-в София и Пловдив.Ще загуби и на двете.Срещу проф.Иво Христов нвма как да спечели.А в София Нинова ще го бие като маче от дирек.
191
2
 
9
 
! Отговори
До 219 анонимен преди 7 години
Ти си пълен *** - "наум" се пише слято. Вероятно си учил до четвърти клас и си бягал редовно от часовете по български език.
190
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май усещаш, че ще паднеш и се оправдаваш, като малко дете от детската градина. Срамота- офицер и генерал си! Виж провала си и падни с чест!!!
189
6
 
10
 
! Отговори
Голата истина преди 7 години
Точно така.Сега е ред на митичните руски хакери,които хакнаха ЦИК и така Радев РАЗМАЗА Цицка, пак да се намесят. Но ако могат да хакнат оня чип дето царя говореше за него преди 15г. Висенето във Феисбук и подобни форуми,както и гледането на програмите на БТВ и Нова водят до тотална интелектуална деградация.Именно на нея разчиташе бате ни Бойко но народа му изневери веднъж, а без МВР и областните управи май ще го стори и дваж.Проблема е доста т.н. гербаджии не усетиха от евро-софрата и губмим.
188
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"БСП се готви да купи изборите".Ти от собствен опит ли го знаеш?
187
1
 
15
 
! Отговори
Разбирачев преди 7 години
Кво сте се затролили.трудно е да се проумее как независимо каква новина пишат в тоя стен вестник всички почвате да се плюете на русофили и фоби. НА РУСНАЦИТЕ ИМ Е ПРЕЗ *** ЗА НАС а американцците не са чували за нас.На нащи политици им е доста изтгодно това масово опростачване. ГЕРБ и БСП са бизнес партии,нормално е да се борят за кокала.Война м/у САЩ и Русия няма да има и всички знаем защо. Украйна се превърна във витрина до какво води народната простотия и деленето на русофоби и русофили!
186
7
 
8
 
! Отговори
Мая Костинбродска преди 7 години
Ако не успеем да ги купим - ще ги фалшифицираме . . .
185
18
 
8
 
! Отговори
просто човек преди 7 години
Да си кажа право, не съм люлител на Бойко. Просто несъвпадение на характерите.Но като си представя алчната Нинова на държавната трапеза и ме побиват тръпки.Много е кахърна работата и трябва много да внимаваме.
184
1
 
17
 
! Отговори
До анонимен преди 7 години
Освен БСП има много други партии.
183
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Не съм *** И аз не съм *** нищо против Русия нямам ,само срещу лицатав БСП ИМАМ ,ЧИСТИ КАРИЕРИСТИ ,АЛЧНИ И ЛЪЖЛИВИ СЛАГАЧИ. нЕ ГИ ИСКАМ НИКАКВО БСП.

Спонсорирани публикации