Герджиков допуска, че изборите за НС може да се оспорят от КС

Отрече да е настоявал за отстраняването на гл. секретар на МВР
Обновена: 22 фев 2017 21:58 | 22 фев 2017 21:49, Анисия Иванова
38
Герджиков допуска, че изборите за НС може да се оспорят от КС
Снимка: БТА

Служебният премиер Огнян Герджиков не изключва възможността предстоящите избори за Народно събрание да бъдат оспорени в Конституционния съд, въпреки че вече има кандидат по обществената поръчка за машинно гласуване. Той коментира темата пред журналисти тази вечер, съобщи БТА.

Герджиков заяви, че е хубаво, че има кандидат, но не може да гадае дали обществената поръчка ще завърши успешно. Много ми се иска да е успешна, защото това е едно от нещата, които ме безпокоят, добави служебният премиер.

Той отрече да е настоявал за отстраняването на главния секретар на МВР Георги Костов. Премиерът обясни, че няма как да иска оставката на Костов, след като никога не е бил в МВР и не знае какво е правил освободеният вече от президента главен секретар.

По повод изказване на доскорошния премиер Бойко Борисов, че отсраняването на Костов цели подпомагане на манипулация на изборите в полза на БСП, Герджиков коментира, че това е великолепен извод и който го е направил заслужава Нобелова награда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
1
 
! Отговори
?!? преди 7 години
Ще те запомним само с това, че можеш да уволняваш. Едни чесни избори не можеш да организираш, а не забравяш да се оправдаеш първо!
20
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
И какво пак ще го докарате на власт и пак ще си подаде оставката и пак избори.Два пъти си дава оставката и още акъла не ви е дошъл.Но действайте САМО БОРИСОВ ще ви оправи държавата -може би след неговото управление и държава да няма.Ама тези които го доведоха на власт,те ще го унищожат за един ден.Чрез телевизите го докараха,пак чрез телевизиите ще го захвърлят.Да не си мислите,че той управлява.Жестока заблуда-управлява ви олигархията и едрия бизнес-той е техен човек.
19
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Докато Борисов в тази дължава е на власт така ще е .Ще властва хаоса,безхаребието,манипулациите и безпардонността.С две думи в България нормална политика няма да има.Незнам защо бълг журналисти още не са го разбрали,и се опитват непрекъснато да го измъкват от гафовете му.Като орлици са застанали около нещо и го бранят ли бранят.Вече твърдо съм убеден,че какъвто и гаф да направи,даже и човек да убие на площад с 5000 души пак ще го защитят.Защо ли?Докато играем по свирката на Борисов политика ням
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герджиков от сега подготвя почвата , че ако БСП не спечели изборите ще се обжалват , но ако ги спечели ще бъдат много честни и хубави . Скъпи сънародници , така е като се гласува на инат . Вижте Нинова , Радев и Герджиков как създадоха само за месец хаос в Държавата . Всичко се прави напук на ГЕРБ , но страда народа . Такъв ужас скоро не е бил .
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** пак е хвърлят държавата в хаос.
16
2
 
4
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
До Анонимен-21По-добре да се спъна,отколкото да се убода на червена роза и да ми пусне кръв!
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само за месец др. Радев и др. Герджиков с аматьорските си изпълнения съсипаха Държавата . Вече навсякъде е хаос и неразбория . Назначиха се хора от кръчмите само да са от БСП или НДСВ . Просто шок и ужас . Още един месец и ще ревем за Бойко Борисов .
14
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЩЕ СЕ СПЪНЕМ ЛИ ТРЕТИ ПЪТ В ЕДНА И СЪЩА ТИКВА?
13
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и как точно костов го доказа?
12
5
 
8
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
Глупостта която направи Борисов като си подаде оставката,доведе на власт такива кариеристи като Герджиков и останалите.Ако беше преглътнал очевидната загуба на Цачева,сега г-жа Лъжа щеше да лае но нямаше да хапе.Сега ни чака цяла година избори докато се направи правителство.Ако някой си мисли че служебния кабинет управлява страната е много заблуден.В момента БСП чрез Радев и Герджиков си прави каквото си иска.Наказателния вот срещу Борисов ще ни излезе през носа.Ще съсипят държавата както винаги
11
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той отрече да е настоявал за отстраняването на главния секретар на МВР Георги Костов. Премиерът обясни, че няма как да иска оставката на Костов, след като никога не е бил в МВР и не знае какво е правил освободеният вече от президента главен секретар.-------------Току-що Костов доказа, че Герджиков грозно лъже!! Да си подава оставката незабавно!
10
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Орешарски се опита да изтегли 1 млрд...Това е най-тиражираната лъжа на последък от червените тролчити. Цифрата е между 5 и 7 млрд.
9
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако става въпрос за слугинаж, Герджиков е точния кандидат.
8
5
 
5
 
! Отговори
ставри преди 7 години
Твърде много червени коментатори на заплата си заработват паричките.И всеки лъже по негов си начин.А това че червената партия ни репресира преди , и още продължава да ни лъже. Но все още има болни дето вярват на другарите.
7
1
 
7
 
! Отговори
Mikert преди 7 години
Хахахаха, и децата знаят сега кой прибра парите (разбирай -изтегли солидни заеми,) а после , именно децата, а може и те да не могат да ги изплатят!!!!
6
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Др. Радев и др. Герджиков , затворете държавата и нищо да не работи , спрете тока , водата и всички пътища докато не се избере БСП на власт. След това назначете за началник на затвора в Белене др. Това Томов , защото това му е наследстван пост от баща му . Ура..а...а...а да живее БКП-БСП .
5
5
 
9
 
! Отговори
ДО 3-Анонимен преди 7 години
Това че си роден късно си личи по това че не знаеш кой фалшифицира избори повече от 60 години.Защо заради хлапаци като теб трябва да се мъчим още 20 години?Деца разберете лъжат ви ,а нас за пореден път.
4
9
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
До 3 червен анонимник. Ами аз доколкото си спомням досега за изборни нарушения са хванати и осъдени активисти на ДПС, а по телевизията показаха как в Бобовдол шефове агитират работниците да гласуват за БСП (срещу обещан аванс от 50 лв.). Иначе всеки може да си плямпа ей така ан ангро.
3
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Естествено че герберастките крадльовци ще оспорват изборите, тъй като този път няма да могат да ги фалшифицират.
2
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кандидатът е ДС, скрит под името "Лирекс". И после не се чудете ако БСП спечели изборите с 99%.

Спонсорирани публикации