Герджиков допуска, че изборите за НС може да се оспорят от КС

Отрече да е настоявал за отстраняването на гл. секретар на МВР
Обновена: 22 фев 2017 21:58 | 22 фев 2017 21:49, Анисия Иванова
38
Герджиков допуска, че изборите за НС може да се оспорят от КС
Снимка: БТА

Служебният премиер Огнян Герджиков не изключва възможността предстоящите избори за Народно събрание да бъдат оспорени в Конституционния съд, въпреки че вече има кандидат по обществената поръчка за машинно гласуване. Той коментира темата пред журналисти тази вечер, съобщи БТА.

Герджиков заяви, че е хубаво, че има кандидат, но не може да гадае дали обществената поръчка ще завърши успешно. Много ми се иска да е успешна, защото това е едно от нещата, които ме безпокоят, добави служебният премиер.

Той отрече да е настоявал за отстраняването на главния секретар на МВР Георги Костов. Премиерът обясни, че няма как да иска оставката на Костов, след като никога не е бил в МВР и не знае какво е правил освободеният вече от президента главен секретар.

По повод изказване на доскорошния премиер Бойко Борисов, че отсраняването на Костов цели подпомагане на манипулация на изборите в полза на БСП, Герджиков коментира, че това е великолепен извод и който го е направил заслужава Нобелова награда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
16
 
20
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 7 години
Типичните мръснишки номера на ***. Единият вика премиерът ти иска оставката, другият - няма такова нещо. И върви една подмолна гнусна чистка.

Спонсорирани публикации