Камен Петков воден от родолюбие сменил "Атака" с ДПС

ДПС била патриотична партия, Доган се жертвал за България
120
Камен Петков воден от родолюбие сменил "Атака" с ДПС
Снимка: Кадър bTV

Принципите ми ме заведоха в "Атака" и същите принципи ме изведоха оттам и пратиха в ДПС. Така бившият депутат от националистическата партия, който влезе в листата на ДПС с кандидати за народни представители Камен Петков описа политическата си метаморфоза и смяната в убежденията си.

"Тогава бях млад, неопитен политик, сега разбрах, че ДПС е единствената последователна партия с родолюбива политика", коментира той.

"ДПС е патриотична партия за мен, а почетният лидер на движението Ахмед Доган е изградил и запазил етническия мир в България, което в момента е най-важно", категоричен е Петков.

Депутатът посочи пред bTV, че докато е бил в "Атака" лидерът на националистите Волен Сидеров непрекъснато е предизвиквал конфликти и като пример посочи нападението на атакистите над молещите се в джамията в София.

Петков призна, че също е определял ДПС като "дявола", но бил сбъркал. Според него е изказвал позиция, без да познава хората там. Той е категоричен, че ДПС са му простили и самият председател на партията Мустафа Карадайъ го е извикал и поканил да се присъедини към тях.

"Оставам патриот и националист. Доган се жертва за България, той и ДПС през всичките години не се уплашиха да са най-обижданите и неразбраните", категоричен е Петков.

Присъствието му в 41-я парламент като депутат от "Атака" беше "незабележимо". Все пак името му се чу два пъти: Когато не подкрепи искането на "Атака" за импийчмънт на президента Росен Плевнелиев, защото бил на сватбено пътешествие в чужбина и не успял да го подкрепи. И втория път, когато вместо да защити първия кабинет Борисов с гласа си при исканата оставка, натиска бутона "въздържал се".

След като излязоха наяве подписаните договори към офшорки, с които депутатите на Волен Сидеров му гарантират вярност, последва вълна от напуснали депутати. Камен Петков беше сред тях.

За склонността си да прави политически завои, Петков намеква с действията си още след напускането на "Атака". Изненадващо прехвърли субсидията си на БСП. През юни 2011 г. той каза, че Сидеров на година получава 6 млн. лв и тази субсидия се харчи само за него - за пътувания в чужбина за скъпи вечери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
4
 
! Отговори
РАЧО преди 7 години
На центъра за 5 лева *** правят а вие се чудите що си сменил партията.Майка си ще смени даже.Нещо е огладнял миличкия.
83
1
 
10
 
! Отговори
poznat преди 7 години
Познавам го лично - съученици сме. Голямо *** и много алчен. Сам е признавал в тесен кръг, че депутатското му място в АТАКА е струвало на баща му 200000Е.
82
2
 
21
 
! Отговори
Хан Крум преди 7 години
Присъда за национално предателство: Смърт чрез разстрел!
81
2
 
9
 
! Отговори
Русофиль ГУРБЕТЧИЕВ преди 7 години
НЯКОЙ ЗАДАВАЛ ЛИ СИ Е ВЪПРОСА ЗАЩО БЯХА ОСЪДЕНИ НА СМЪРТ АТЕНТАТОРИТЕ ,А ДОГАН КАТО ПОРЪЧИТЕЛ И ОРГАНИЗАТОР НА АТЕНТАТИТЕ ЛЕЖА ФОРМАЛНО В БЕЛЕНЕ , НЕ ГО УБИХА ,А НАКРАЯ СТАНА И ЛИДЕР НА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ ?!ДОГАН Е ГОЛЯМ БЪЛГАРИН ,ВИНАГИ Е РАБОТИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ КАТО Е ЗЛЕПОСТАВЯЛ СОБСТВЕНИЯ СИ ЕТНОС ,ТУРСКИЯ ЕТНОС !
80
1
 
9
 
! Отговори
1 преди 7 години
Родолюбие към коя Родина? Пари, власт, какво още?
79
0
 
13
 
! Отговори
ivo.kolev.357 преди 7 години
Tozi subekt,go gledah pri Milen Cvetkov.Mnogo tapo parce.Dve dumi ne moje da kaje.Kak li e zavarshil visheto si obrazovanie?A moje bi si e kupil diplomata?
78
0
 
16
 
! Отговори
Костов преди 7 години
Така е - тези, които вече не са избираеми на едно място, веднага сменят принципите си на 180 градуса и се кандидатират в организация, която до преди минути са громили и унищожавали на думи. Такъв е и Камен Петков - от Атака в ДПС.А какво ще кажете за Евгений Михайлов - великият оператор, режисьор и СДС-ар. Разбрахте ли, че той пристана на ДОСТ, а? Нека да ви е честит големият демократ!
77
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дааам. То ДПС е една "родолюбива" партия, ама сигурно родината е съседна нам държава... Иначе да го ожалил Доган. Дай боже всекиму такава "саможертва"
76
2
 
8
 
! Отговори
късата памет преди 7 години
къде са форумните атакисти ? Сигурно плюят под друга статия, а тука си трая като мишки.
75
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДПС и АТАКА винага са били русофилски партии създадени от руското разузнаване. ДПС бяха най-големите печеливши от създаването на псевдо националистите от АТАКА.Създаването на АТАКА сплоти редиците на ДПС и им даде нова сила
74
0
 
15
 
! Отговори
алчен за пари и влас преди 7 години
В това се изразява патриотизма му.То такива патриоти има много,за които няма значение в коя партия са,дали ляво,дали дясно,дали център,важното е да падат мангизи в джоба им.Пък обещания-каквито искаш-такива,проблеми няма.
73
1
 
10
 
! Отговори
има ли психиатър преди 7 години
"......... сега разбрах, че ДПС е единствената последователна партия с родолюбива политика "
72
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма по *** професия от тази да си политик. Пред професията политик една истинска пр.оститутка е направо ангелче с ореол на главата!
71
0
 
11
 
! Отговори
shmatarok преди 7 години
Не мога да повярвам, че ще се съглася с нещо казано от другия *** Волен Сидеров, а именно с определението, което даде на това недоразумение с оскубаните веждички - нула на нулите ...
70
0
 
32
 
! Отговори
много прост преди 7 години
Този го гледах при Милен Цветков - ами, тоя е много ***, бе.Едно свястно изречение не може да върже.Чудя се какво самочувствие имат такива ***, че чак се кандидатират за депутати.
69
0
 
20
 
! Отговори
Христо преди 7 години
Кой, каквото и да ви говори, винаги става дума за едни пари....... /Народна мъдрост/
68
0
 
19
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
За политическата прослойка дъно няма!
67
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На К.Петков, само като му видиж противната мутра ,ти е ясен що за стока е!
66
1
 
5
 
! Отговори
Руска дума преди 7 години
Ште ви купим!
65
0
 
22
 
! Отговори
Циник преди 7 години
И докъде я докарахме....псевдонационалисти се сношават с псевдобългари!*** нищо вече не ме учудва - Щом ГОЛЕЕМИЯТ мазен българин Делян Пеевски е депутат от листата на ДПС....и такива съставят БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ! За пореден път се убеждавам колко съм бил прав да се махна от клоаката българска!

Спонсорирани публикации