Цветанов си пожела кампания на политически идеи

Той се обяви и за противодействие на популизма
24 фев 2017 19:53,
36
Цветанов си пожела кампания на политически идеи
Снимка: БТА

В самото начало на предизборната кампания Цветан Цветанов представи листата на ГЕРБ във Велико Търново и се обърна към опонентите на партията.

"Искам да се обърна към всички наши политически опоненти – нека в тази кампания да няма лични обиди, да бъдем с протегната ръка, защото дори и в различното мнение, винаги можем да намерим правилното решение", заяви Цветанов, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Цветанов си пожела това да бъде кампания на политически идеи, на сблъсък на платформи и да има коректна надпревара.

"Смятам, че повече от всякога трябва да предложим на българските избиратели едни политически платформи, които да бъдат реалистични и всички заедно да противодействаме на популизма, който има днес в обществото", подчерта Цветанов.

Той посочи и акцентите в управленската програма на ГЕРБ: "Знаете, че това е темата за образование, здравеопазване, сигурност и повишаване на жизнения стандарт на българските граждани. За да се случи всичко това, трябва обаче да правим така, че да можем да създадем повече работни места“, заяви Цветанов.

По думите му приоритетна задача в следващия управленски мандат ще бъде транспортният коридор Русе-Велико Търново-Свиленград.

"Убеден съм, че когато и автомагистрала "Хемус" бъде приключена ще може великотърновска област да се отвори и за този културен туризъм, който е гордостта на всички жители на града, на цяла България. Мога да кажа, че това е една добра визитна картичка. Ще продължим да търсим по същия начин, както досега за Трапезица, допълнителни инвестиции, за да развиваме културния туризъм", добави Цветанов.

Той уточни, че ГЕРБ ще участва активно във всеки един политически дебат, защото е убеден, че ГЕРБ с листата от 4-ти великотърновски многомандатен избирателен район е най-добрата на база качествата и професионалните реализации на всеки един от кандидатите на партията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
жвък отсега те виждам като любимец на бачовците в пандела
20
0
 
9
 
! Отговори
ОТ АБУ ДА БИ преди 7 години
ОТ СЕГА ЗАПОЧВАТ САМО МРАЧНИ И ЧЕРНИ ДНИ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА ЗА ГЕРБГАРАНЦИЯ !!!
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ имат само една идея, обвита в на пръв поглед разумни действия, и тя е КАК да ОТКРАДНЕМ повече, да построим зала, да но колко повече да откраднем, да построим магистрала, до но трябва да откраднем максимално, да постоим метрото, да но чрез нашите фирми и да откраднем милиони ДА СТРОИМ ЗА ДА КРАДЕМ!
18
0
 
9
 
! Отговори
Калфунььь преди 7 години
А бе, кво беше тва идея, 6 апартамента, богата тъща или нещо друго, например магнолия и анцуг?
17
1
 
16
 
! Отговори
ПЕПО преди 7 години
*** МИ ЛИ ДЪРЖАХТЕ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ВИ МАНДАТИ ,ЧЕ НЕ КАЗАХТЕ ТОВА И НЕ ПОВИШИХТЕ ДОХОДИТЕ ,КАКТО СЕГА ОБЕЩАВАТЕ. МАРШ ОТ ДЪРЖАВНАТА ВИ ЯСЛА. КЪДЕТО ДА ПОГЛЕДНЕ ЧОВЕК ,ВИЖДА ДАЛАВЕРИ И ДЕМАГОГИЯ.
16
0
 
18
 
! Отговори
вишисто преди 7 години
До БАБА КУНАДано в цялата страна хората да са поумнели и да гласуват с бистър ум против шайката наречена герп.Да им покажем че техния кредит на доверие свърши и повече и повече никога герб в управлението
15
1
 
18
 
! Отговори
Успех преди 7 години
Най-*** парче в историята на България.
14
1
 
19
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Този грозен милиционер защо не е в затвора?Добре че не е станал даскал по физическо.Щеше да плаши децата.
13
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
... в затворапопаднал на хораи станал Човек...
12
1
 
27
 
! Отговори
Htv преди 7 години
На 26 март ще се разиграе играта "Бойко губи изборите" а Цвоко ще му дава кърпички да си избърсва крокодилските сълзи,а дебелото Лили ще го утешава.
11
1
 
25
 
! Отговори
лопата преди 7 години
Цвъцко си пожелава успешна кампания с много безплатна кИфтета и кебапчета в цялата страна и разгромна загуба на изборите за неговата партия.Мечтата му е да гледа новия парламент през решетките на затвора.Долу гербаджиите,червените,разни псевдо реформаторчета-лапачи,продажни патриоти и тем подобни.Питам се кога ли народа ще вземе властта в свои ръце.
10
1
 
29
 
! Отговори
урко преди 7 години
8 години по-късно и два неизкарани мандата и тепърва ще си говорим за идеи?
9
17
 
5
 
! Отговори
gerbist-stolichan преди 7 години
Нека да имаме една кампания на идеи. Да се види, че ние предлагаме Реални решения и Видими резултати, защото Имаме воля да управляваме.
8
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя защо още не е затвора като веднъж вече го осъдиха! Защо!
7
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо този гроз.ник още не е в затвора???????
6
1
 
41
 
! Отговори
Андрешко. преди 7 години
Че какво му е на този на физиономията? Мутра като мутра,само ушите му големи,защото обича да подслушва и обича да колекционира апартаменти.
5
4
 
25
 
! Отговори
иван преди 7 години
цецо е пълен с идеи..
4
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази опашата лъжа ли извади тоя? Че ще строят магистрала Русе-Свиленград. Нали тя щеше да бъде построена от катарски консорциум. Който даде 100 милиона долара, които изчезнаха във вашата партия.
3
1
 
47
 
! Отговори
К преди 7 години
Щом искате за закриете държавата нацяло,гласувайте за този
2
1
 
22
 
! Отговори
др Сталин преди 7 години
Да се състави коалиционен кабинет с всички партии от съветския спектър като на ГЕРБ да се дадат 4 министри .........Пълно изолиране на градската буржоазия на ДСБ и Костовистите -съд и присъди до 1 г за тях . Посоката трябва да е съветско общество до 3 г.

Спонсорирани публикации