Каква е възрастта ви според зодията?

Зодията символизира различен етап от живота
25 фев 2017 18:47, Теодора Драгоева
15
Каква е възрастта ви според зодията?
Източник: Harper’s Bazaar

Може би знаете, че характеристиките, свързани с вашата зодия, символизират различна част от тялото, ден от седмицата и дори етап от живота ви.

Дори да сте на сходна възраст с ваш приятел, вие може да не се чувствате на един и същ етап в живота си, именно заради различните си зодии.

Ето и на колко години сте духовно, според вашата зодия:

Овен: 0 – 7 години

Хората от този знак буквално са деца в зодиака. Те живеят с такъв ентусиазъм, сякаш правят всичко за първи път. За тях е трудно да разберат физическите ограничения и са големи инати. Те гледат на света с почуда и благоговение и са уникално невинни, наивни и импулсивни. Като ревливо бебе – трудно овладяват гнева си.

Телец: 7 – 14 години

Телците символизират етапа на живот между детството и юношеството. Порасналото дете започва да се контролира и научава разликата между това, което му принадлежи и това, което принадлежи на другите. Голяма част от живота на хората от този знак е свързана с обучение и самоусъвършенстване.

Близнаци: 14 – 21 години

Тази зодия представлява възрастовата група между пубертета и ранните 20. Подобно на този период от живота, Близнаците имат инстинктивна нужда да се интегрират в някаква социална структура и да се освободят от ограниченията. Като пълни с бушуващи хормони юноши, те лесно променят настроението, стила си и дори мнението си.

Останалите може да видите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Аз мислех че е по брой рождени дни, бе, а не кога са....начи ако съм зодия киликандзер, а на възраст съм по-скоро мъждрамуняк, означава ли, че егн-то ми е грешно?
13
0
 
0
 
! Отговори
Лъв преди 7 години
Така си и знаех! Лъвовете сме винаги млади по душа, даже на моменти сме като деца, но в същото време и достатъчно мъдри от детска възраст, с правилна преценка за събитията и вродено чувство за справедливост. Всичко си отговаря на реалността и това обяснява защо е трудно да се разбирам със зодии от близнаци нагоре (особено телец!), защото са хем повърхностни като съждения, хем егоисти и инати и искат да си наложат възгледите, а след девата надолу са прекалено приземени и 'състарени' като мислене
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това май е Лара Стоун---------Карин Ройтфельд (Carine Roitfeld) создала фотосессию для Harpers Bazaar, посвященную знакам Зодиака. Звездами фотосессии стали Лара Стоун (Lara Stone), Рози Хантингтон-Уайтли (Rosie Huntington-Whiteley) и Лю Вэн (Liu Wen). Автором фотосессии стал Энтони Мол (Anthony Maule).
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко тип ала Бриджит Бардо, но тая на снимката никога няма да я стигне по красота и сексапил.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не е ли една от дъщерите на Мик Джагър? Тя имаше редка ограда отпред. То сега е много модерно, де. Много модели са с разстояние между зъбите, даже и Мадона по едно време си смени зъбките да е в тон с младите.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя дърт козирог на снимката какво ни се представя за крехка дева?
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз чудя защо ме боли кръста и ме въртят коленете, а то било от зодията...
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз съм чел подобни неща, но по друг начин описани.Идеята е че по младите души се раждат в по първите зодии, а по старите души - в по задните зодии. И всеки човек, лека полека ще премине през всички зодии през преражданията си, като последните ще са като зодия Риба.бтв, Христос е бил Риба ;)
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честито, счупихте ***.
5
0
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Аз съм на 104 години,но се чувствам...млад,само на 84,според...зодията.
4
2
 
4
 
! Отговори
do 1 преди 7 години
Още от илюстрацията си личи, че и сайтаджиите са на Вашето мнение. Ако бяха сложили умно изглеждаш мъж на възраст над средната, няма да има оборот.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А с килограмите как е?
2
1
 
15
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Поредната голяма глупост.
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната глупост.

Спонсорирани публикации