Ако ГЕРБ не дойдат на власт, санирането спира?

Борисов обвърза вота с програмата за енергийната ефективност
Обновена: 26 фев 2017 16:28 | 26 фев 2017 15:57, Камелия Цветанова
424
Ако ГЕРБ не дойдат на власт, санирането спира?
Снимка: Reuters, архив

Програмата за енергийна ефективност на панелните блокове може да бъде спряна след изборите. Това стана ясно от думите на лидера на партията Бойко Борисов в Благоевград.

Още по темата

"Ако не ви харесва – спрете. Според мен, това е хубаво, ако според вас това е лошо, на 26 март може да го спрете, така че ви пожелавам успех”, заяви експремиерът, който инспектира няколко от санираните блокове в града, цитиран от bTV.

Не за първи път ГЕРБ обвързват програмата за енергийна ефективност с избори. Между двата тура на президентския вот зам. - министърът на регионалното развитие Николай Нанков, кметове и други политици от ГЕРБ чертаеха апокалиптични прогнози при загуба на Цецка Цачева, а в Смолян даже се появиха предупредителни листовки, призоваващи да се гласува с „правилната” бюлетина.

Тогава Борисов призна, че това поведение на ГЕРБ е било грешка и даже се е скарал на подчинените си заради всяването на паника.

Междувременно ресурсът на програмата наистина беше изчерпан, като се появиха информации, че е била източвана с неоправдано високи разходи за материали и работа.

По време на днешното събитие в Благоевград бившият премиер беше атакуван от няколко от присъстващите заради приоритетите по време на управлението му и липсата на възможности за развитие в региона.

Кметът на града Атанас Камбитов и някои от по-гласовитите граждани определиха това като провокация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
6
 
77
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
Тоя плаши ли ни? Че да го спира това саниране и без това е скъпо. Излиза по 17 000 лв. на един апартамент на данъкоплатеца. Много е скъпичко. Не искам паритеми да се харчат за това. Аз не плащам данъци, за да санират апартамента на Мюмюн. Мюмюн като иска, да си плати сам да му го санират. Значи ГЕРБ няма да са на власт, на хората не им трябва саниране а работа и хляб. Защото няма как да се прибереш във вас и да кажеш на децата си че днес ще ядат смес за шпакловане и стириопор, нали?
2
3
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако бъде спряна, това ще е защото Герб изхарчиха парите предварително с безумните цени! 17 хиляди на апратамент, какво е това, бе?!
1
2
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Амииии, боли ме мура за санирането! Прибират на квадрат, все едно на ново строят блоковете. Не им е зор за нашите панелки, а че секва калимера за 1-2 милиарда.

Спонсорирани публикации