Ако ГЕРБ не дойдат на власт, санирането спира?

Борисов обвърза вота с програмата за енергийната ефективност
Обновена: 26 фев 2017 16:28 | 26 фев 2017 15:57, Камелия Цветанова
424
Ако ГЕРБ не дойдат на власт, санирането спира?
Снимка: Reuters, архив

Програмата за енергийна ефективност на панелните блокове може да бъде спряна след изборите. Това стана ясно от думите на лидера на партията Бойко Борисов в Благоевград.

Още по темата

"Ако не ви харесва – спрете. Според мен, това е хубаво, ако според вас това е лошо, на 26 март може да го спрете, така че ви пожелавам успех”, заяви експремиерът, който инспектира няколко от санираните блокове в града, цитиран от bTV.

Не за първи път ГЕРБ обвързват програмата за енергийна ефективност с избори. Между двата тура на президентския вот зам. - министърът на регионалното развитие Николай Нанков, кметове и други политици от ГЕРБ чертаеха апокалиптични прогнози при загуба на Цецка Цачева, а в Смолян даже се появиха предупредителни листовки, призоваващи да се гласува с „правилната” бюлетина.

Тогава Борисов призна, че това поведение на ГЕРБ е било грешка и даже се е скарал на подчинените си заради всяването на паника.

Междувременно ресурсът на програмата наистина беше изчерпан, като се появиха информации, че е била източвана с неоправдано високи разходи за материали и работа.

По време на днешното събитие в Благоевград бившият премиер беше атакуван от няколко от присъстващите заради приоритетите по време на управлението му и липсата на възможности за развитие в региона.

Кметът на града Атанас Камбитов и някои от по-гласовитите граждани определиха това като провокация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чакаме следващата заплаха - СПИРАНЕ НА ТОКА
242
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И кво да направя да плача ли ? голям господар излезе тоя ще ни изнудва тука проста тиква
241
2
 
34
 
! Отговори
плочка в софия преди 7 години
Бай стеропор, то не е почвало твоето саниране, а 2та милиярда разбираме са се изпарили като черчена членска книжка от заден бойков джоб!
240
2
 
37
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Чета и се чудя......Как смеможли дакъществуваме преди 2008-*** без Герб, магистрали и саниране.....Живи дани оревеш, добре чее Баце, да ни отвори очите!След малко пак седяи се чудя. С какво ми се подобри стандарта лично на мен, и семейството ми, след 2008-***.И не се сещам.Само си спомням, заедни надбавки към сметките за ток,за зелената енергия, заценатанавинетките преди и сега,и затова, колко много малки и средни фирми имаше по времето наЦаря, даже се стимулираха ,а сега ги няма, има "обръчи"..
239
1
 
23
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Ще се мръзне още една зима,няма как,ц,ц...На кого ни оставяш,Мат`ряле?Абе като си понапъна няколкото гънки,май няма защо да се вайкам/е/?Вие как мислите?
238
2
 
26
 
! Отговори
уиът преди 7 години
пак ще съжаляваш,не разбираш гнева на барода,който неще такива бращолевения
237
0
 
22
 
! Отговори
Маке преди 7 години
Бате ке гласувам за теб ,*** искам в Скопие да ми долазяш та драскане мазилка ми изпънеш личностно.
236
2
 
33
 
! Отговори
Мишо Бирата преди 7 години
Най хубавата новина ще бъде да се събудя и по новините да дават: внезапно от инфаркт или инсулт почина ББ.
235
2
 
28
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До СТРАНДЖАТА Странджа, само двама в най-новата ни история, като са усетили, че става напечено, сатърс или убешжище или са ходили на инструктаж при началниците си в посолствата, на които държави прокарват политиката, и защитават интересите. Единият-Местан, в Турското посолство, другият-Баце, когато първия път усети народната любов, в Американското. Беров, Попов,а даже и корумпирания Софиянски, в такива случаи директно се обръщаше към народа.Баце-към САЩ и ЕС.
234
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ ЗА ГРОБ.
233
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МУТРАТА ПАК ЗАПЛАШВА. ЧАО НЕЩАСТНИКО
232
1
 
41
 
! Отговори
;MJ преди 7 години
Е ха дано ГРОБ да не идва на власт. Както някой хора от тях се изказаха ВИДЯХА СЕ ВИДИМИТЕ ИМ РЕЗУЛТАТИ.
231
2
 
42
 
! Отговори
Спеца преди 7 години
Ако тоя ще се явява по 5 пъти на ден и да ръси заплахи и заклинания , значи кампанията на ГЕРБ е тотално провалена!
230
0
 
43
 
! Отговори
=== преди 7 години
Значи спирате санирането - тоест спирате да крадете - ПОДКРЕПЯМ.......
229
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не беше ли за президентските избори - ако не изберете Цачева санирането спира. Май съм го слушал, а вие... Не че има нещо лошо санирането да спре. Това саниране означава едни хора да си санират жилищата за сметка на данъците на други, които няма да имат тази възможност било, защото не живеят в панелки, било по други причини. И най-вече означава една тлъста сума в джобовете на политици и "наши фирми".
228
0
 
45
 
! Отговори
БЕГАЙ преди 7 години
БАЦЕ ВЗЕМАЙ СИ НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ И ИЗЧЕЗВАЙТЕ
227
0
 
37
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
След магистралите, спира и другата далавера на Герб, санирането. За това реват и ритат.Спокойно, Баце, всяко начало имаи край. Нямасамо вашите обръчи цада лапат! Впрочем, защо не признаете за рекета по места, към фирмите, с по-голям оборот, малко преди президентските избори? А после се чудите, защо няма инвеститори, а и нашите бизнесмени се изнасят я към Румъния, я към Сърбия...
226
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ББ е една куха лейка и нищо повече! Все пак, него го разбирам, защото от властта богатее, но не разбирам още по-*** ***, които му се възхищават!
225
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 283Защо да ги редуваме. Защото сме като тях - корумпирани? Значи си заслужаваме съдбата. Защото не виждаме по-надалеч от носовете си? Но без мен. Мисля си все пак, че в тая страна има умни, честни и истински хора, но възприятията ни са толкова закърнели, че не различаваме черно от бяло, а камо ли нюанси.
224
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тюфлеккът знае, че ще загуби изборитеи от отчаяние започна да заплашва отново

Спонсорирани публикации