Ако ГЕРБ не дойдат на власт, санирането спира?

Борисов обвърза вота с програмата за енергийната ефективност
Обновена: 26 фев 2017 16:28 | 26 фев 2017 15:57, Камелия Цветанова
424
Ако ГЕРБ не дойдат на власт, санирането спира?
Снимка: Reuters, архив

Програмата за енергийна ефективност на панелните блокове може да бъде спряна след изборите. Това стана ясно от думите на лидера на партията Бойко Борисов в Благоевград.

Още по темата

"Ако не ви харесва – спрете. Според мен, това е хубаво, ако според вас това е лошо, на 26 март може да го спрете, така че ви пожелавам успех”, заяви експремиерът, който инспектира няколко от санираните блокове в града, цитиран от bTV.

Не за първи път ГЕРБ обвързват програмата за енергийна ефективност с избори. Между двата тура на президентския вот зам. - министърът на регионалното развитие Николай Нанков, кметове и други политици от ГЕРБ чертаеха апокалиптични прогнози при загуба на Цецка Цачева, а в Смолян даже се появиха предупредителни листовки, призоваващи да се гласува с „правилната” бюлетина.

Тогава Борисов призна, че това поведение на ГЕРБ е било грешка и даже се е скарал на подчинените си заради всяването на паника.

Междувременно ресурсът на програмата наистина беше изчерпан, като се появиха информации, че е била източвана с неоправдано високи разходи за материали и работа.

По време на днешното събитие в Благоевград бившият премиер беше атакуван от няколко от присъстващите заради приоритетите по време на управлението му и липсата на възможности за развитие в региона.

Кметът на града Атанас Камбитов и някои от по-гласовитите граждани определиха това като провокация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За мен лично това безвъзмездно саниране на панелките е най-голяюата глупост, която можеше да се сътвори)
202
0
 
35
 
! Отговори
ми да преди 7 години
Рекет и Изнудване, това е същността на тази персона.
201
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗЛОБАТА В НАРОДА РАСТЕ, РАСТЕ И СКОРО ЩЕ ДОЙДЕ ПРОМЯНАТА СЪС СИГОРНОСТ БЪЛГАРИ ПРОМЯНАТА ЩЕ ДОЙДЕ НО НЕ ОТ ГЕРБ И БСП !И КОЛКОТО ПО-БЪРЗО СЕ ОСЪЗНАЕМ ТОЛКОВА ПО-БЪРЗО ЩЕ ДОЙДЕ ТЯ !
200
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви мераци имат наколко милиона да ти санират мутрата да знайш
199
14
 
17
 
! Отговори
До 33 преди 7 години
Със заплата от петстотин лева само не разбрах от къде толкова хилки за да си го санирал сам жилището си......щото бедния човек не може да си го позволи.....но ти си баровеца на входа.......какво са за теб осем хиляди.....затова стига си ревал
198
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БОЙКО ТИ НЕ ОСЪЗНАВАШ КАКВА ЗЛОБА ИМА НАРОДА ОТ ВАШАТА ЛАКОМИЯ И ВАШАТА И НА БСП. ПРОСТО СЕ ЛАСКАЕТЕ ОТ ГЪЗОБЛИЗЦИТЕ ОКОЛО ВАС. ТИ ПРЕДПОЧИТАШ ЛАСКАТЕЛСТВАТА КАКТО И ТВОЯТА ДРУГАРКА КОРНЕЛИЯ ,НО НАРОДА ЕДВА ВИ ПОНАСЯ.. ПРАВИТЕ СЕ ЧЕ НЕ ВИЖДАТЕ ПРОСЯЦИТЕ, ПРАВИТЕ СЕ НА ГЕРОИ ...И АЗ МОГА ДА СЪМ ГЕРОЙ С ПЪЛНА БАНКОВА СМЕТКА НО Е ЖАЛКО ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ПЪЛНА БАНКОВА СМЕТКА НЕ СЕ СЛУЧВА С ЧЕСТЕН ТРУД И ТОВА ТИ Е ЯСНО ,ЧЕ НАРОДА ГО СЪЗНАВА И ИМА САМО ЕДНА КРАЧКА ДА ГРАБНЕ ВИЛИ И КОЛОВЕ.....
197
0
 
37
 
! Отговори
7898787 преди 7 години
А от къде ще вземе ББ още милиарди за санирането ?????нови заеми или какво ????
196
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали бай Тошо беше кадал, че каквото е построил не може да ки боядиса. Не е така. Ето неговия бодигард, не просто ще го боядиса, ами ще го санира.
195
1
 
50
 
! Отговори
33 преди 7 години
Санирането е едно от най- големите престъпления на ГЕРБ. Аз не съм съгласен с моите пари да се облагодетелстват други хора. Ако ми върнат моите 8000 лева , с които съм си санирал моето жилище да , съгласен съм. Не искам да спонсорирам и партията ГЕРБ, тъй като категорично е доказано , че поне 50% от средствата отиват в партийната каса. Това е престъплението на 21 век .
194
0
 
48
 
! Отговори
1912 преди 7 години
Само заплахи от една мутра!!!!!!Друг е въпроса че не сме длъжни всички да плащаме!Проблема е че няма откъде!Има къде по-важни проблеми!Но това един крадец няма как да го знае!!!!
193
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И БОЙКО И КОРНЕЛИЯ НЕ ГОВОРЯТ ИЗОБЩО КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ ДА СПРАТ КОРУПЦИЯТА И ДА ПРОМЕНЯТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА. ИЗОБЩО ТЕЗИ ДВА ТОЛКОВА ЗНАЧИМИ ПРОБЛЕМА НЕ СЕ КОМЕНТИРАТ И ОТ ДВЕТЕ ПАРТИИ . НАЛИ СЕ СЕЩАТА ЗАЩО ? ЗАЩОТО ТЕ СА ЦАРЕ НА ДАЛАВЕРИТЕ И НЯМА КАК ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ СЪЩНОСТТА СИ. ЗАТОВА СМЕ БЕДНИ ДРУГАРИ ,ЗАЩОТО ВАШИЯТ АПЕТИТ ЗА МИЛИОНИ Е ОГРОМЕН. ЗАТОВА ЩЕ ИЗБЕРА БЮЛЕТИНА 16
192
1
 
48
 
! Отговори
Много нагъл е тоя преди 7 години
И с какво санирането помага на хората от селата в Северна България до които няма магистрала и децата им отказват да си идват за уикенда.Тези хора от селата живеят в къщи без канализация и с черен път. И този Бойко който НИЩО не е направил за тях с какви очи може да ги погледне тези стотици хиляди възрастни българи. Жал ми е за тях ! Това са наши родители ,не може така с пенсии по 150-200лв .......
191
4
 
28
 
! Отговори
KOSTAS LINKE преди 7 години
БОЙКО БЕЙ ЩЕ БЪДЕ ЗА ТРЕТИ ПЪТ БАШБАКАН НА ТОВА ПЛЕМЕ.
190
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Елате вие на избори ...оти да не додем ние ...??
189
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А хляба ?
188
6
 
36
 
! Отговори
Който преди 7 години
и да дойде на власт, ще продължи далаверата 17000лв на жилище, просто мангизите няма да отиват при герберастите.
187
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да дойдат на власт, пожарникарят нека си заплашва
186
7
 
31
 
! Отговори
nkavrakov преди 7 години
ГЕРБ и БСП са едно и също нещо,изобщо остана ли някой в България който да вярва на политическата класа.Властта е единственото нещо което вълнува депутатите и управляващите.Всички партии ограбват държавата и влагат много малко в развитието и Бойко Борисов е обраден от крадливи министри.Крайно време е народа да си иска сметката за всичките 25 години от всички които бяха на власт без значение от партийна принадлежност
185
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БЪЛГАРИ РАЗКАРАЙТЕ ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ УПРАВНИЦИ ОТ ВЛАСТТА САМО ТОГАВА МОЖЕ БЪЛГАРИЯ ДА НАПРАВИ КРАЧКА НАПРЕД. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЕЗИ ДЕТО СЕ РАЗГРАНИЧИХА И ОТ БСП И ОТ ГЕРБ . ТОВА СА ХОРАТА С БЮЛЕТИНА 4
184
1
 
40
 
! Отговори
Бойко не Борисов преди 7 години
Първо-Ревизия на изхарчените средства за саниране. Второ-ясни правила за санирането от тук на татък и неговото продължаване. Трето- никаква власт за Герб и в частност за лоялния гражданин Методиев.

Спонсорирани публикации