Борисов поиска прошка и подхвана БСП и Нинова

Притесняват ме жени, които се правят на мъже, заяви той
Обновена: 26 фев 2017 11:26 | 26 фев 2017 11:15, Александър Попов
617
Борисов поиска прошка и подхвана БСП и Нинова
Снимка: Булфото, архив

Бойко Борисов поиска прошка "за неволните си грешки" по време на откриването на осмия Зимен университет на МГЕРБ. По думите му - негативните мисли и омразата пораждат болести и напрежение.

Веднага след това той захапа основния си опонент на предстоящите избори - БСП.

Още по темата

"Целта не е само да победим на изборите. Целта е да не се стигне до катастрофа, която ще се случи, ако БСП спечели вота", категоричен бе лидерът на ГЕРБ. Той определи "червените" като царе на манипулацията.

"Тази партия е минала през всякакви етапи - от това да взривява църкви, през това да праща хора в Белене, до това да прави няколко национални катастрофи", допълни той.

Борисов се пошегува и с Нинова.

"От такива жени, които искат да се правят на мъже, винаги съм бил притеснен. Поне в ГЕРБ гледаме половете да си стоят на място".

"Цял живот съм считал, че съм патриот и съм готов да умра за държавата - доказвал съм го многократно. Но думата "патриот" вече е иззета. Същата съдба има и думата "реформатор", затова не знам какво остана за нас от ГЕРБ. Но ние сме предвидими и хората знаят какво можем да направим", добави Борисов.

Според него в момента в държавата са се развихрили контрабандистите и каквото и където може се продава без фактури.

"Само за тези два месеца, в които не сме на власт, положението е страшно. Ако продължи това правителство, което между другото май няма да може да се справи с изборите, ще дойде време да не бъдем толкова толерантни. Така както те ни зададоха безпардонен, реваншиски и нагъл тон. Въпреки че аз вярвам, че силата на нацията ни идва от това, което пише на парламента", поясни Борисов.

Той добави, че това, което ГЕРБ е направила по време на своето управление, е само за гордост. "То е само за хубавото на хората. Убеден съм, че нашите опоненти от демокрация, от феърплей, от жестове не разбират", коментира още Борисов.

Националният интерес на страната е да управлява ГЕРБ, защото постигнатото за няколко години е без аналог през последните десетилетия, заяви пък евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков. По думите му, в предизборните програми на партиите в България се наблюдава голям популизъм. "Изборите трябва да са надпревара на мотивация, но виждам, че се залага много на манипулация", подчерта Новаков.

Според него ГЕРБ мотивира хората, а БСП ги манипулира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


617
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
379
4
 
8
 
! Отговори
Няма проблем преди 7 години
Вопъл от село.Заели сме позиция на пейките с шише Ариана в ръка и чакаме Ниново да вземе властта, та да видиме кво шъ ни даде?
378
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
496 еее разгеле, и пак не написа марширута. :D Предполагам тира не е камион. Шофьор, пък не знае кое кога се ремонтира. :D :D :D толкова си сядал зад волана. Предполагам, че и коловозите на Бойко дълбоки 30см на Марица не помниш. Нищо че Павлова си призна за ремонтите и коловозите на интервюта, че Бойко също призна, като каза че ще търси отговорни. Хахах тия дето ги защитаваш преди години си признаха, че това е гаф, ти още дрънкаш че всичко е ОК. Браво господин шофьор, остана да седнеш зад волан
377
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марица не е била затворена цял месец, а оправяха мантинели на такива като теб дето се забиват.в тях със 160 км в час.През Септември съм минал по Марица за Харманли поне 5 пъти.Факт е че никога нямаше да стигна за това късо време до Харманли, ако не беше тази магистрала.Другият факт е, че при Орешарски тя умишлено не се строеше и закъсня с 1 година.
376
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти пък кой си та да говориш от името на България... Другарю "" *** "
375
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не съм "тираджия" моето момче, а шофьор на камион. Пътувам из цяла България, а не по две магистрали само. Наясно съм от 1999 г. Кой колко по колко и кога какви пътища е строил и с какво качество на асфалта е строил.Тези, че Борисов ги строи некачествено пътищата и имало дупки ги разправяй на съселяните на "генерал" Радев, които карат каруци!
374
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аре бе, 15 мин не ти стигат да напишеш имената на 2 села?
373
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде бе тираджията, окъсня много, вече да съм прегледал цялата карта на България, докато напишеш откъде е обиколният път, това трябва на сън да го знаеш.
372
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бургазлия, изпразни селата? (почесване) същите села, дето имаха училища и заводи в тях през социализма и сега са празни? 2ро знаеш ли разликата между БСП и БКП? Разликата между комунист и социалист, явно не, щом ги пишеш едно. :D Мда цяло едно народно събрание, а колко комунисти бяха избити през белия терор? 11 пъти повече. ама ти не си чувал белия терор. Избиха толкова стада, а България е произвеждала повече месо, мляко и яйца ... средно 4 пъти повече от днес и преди 44. :D мдам, факти братче.
371
3
 
18
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Прошка кога отиде...горе.Тук у българско...лимита му се изчерпа.
370
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
487 А да, щях да добавя, знаеш ли че тираджиите не карат из цяла България, а през определени места, който обслужва фирмата? Хм? Не тираджия не е като по филмите да фърка наляво надясно из цялата страна, фирмата си има предприятия с който работи. Най често с Турция и ако пуснеш тираджия без gps(от който не се нуждаеш) на нов път спира да пита за инструкции? Хах, дори не знаеш как тираджиите работят, че да ми се правиш на такъв. :D
369
12
 
8
 
! Отговори
Бургазлия преди 7 години
На края на живота съм и твърдо се срамувам да се наричам БЪЛГАРИН.Колко *** трябва да си да гласуваш за партия,която раздели нацията на българи и македонци,която изтрепа можещите по 9 септември,която разтреля цяло едно народно събрание,която унищожи селското стопанство,прокуди хората от селата в града,която принуди каракачаните да слязат от планините като избиха овцете им,която нареди в листите си внуците на най кървавите пристъпници,колко още може да се пише за тази престъпна мафия-БСП.
368
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
487 Дечко, ако караше камион щеше да знаеш, а не сега да се моташ да гледаш по гоогле мапс. Там снимките са от деня на откриването. Напиши Още един ремонт на АМ Марица това е заглавието на статия от актуално ком. Значи не помниш септември месец че цял месец Марица беше затворена да оправят мостовете? Или ремонтите дето караха да обикалете през? хайде щом си тираджия знаеш от къде са обиколните пътища, ама по бързо без да зяпаш по гоогле мапс, засичам. :)
367
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
485 Аха, трябва да има натиск, да не могат да покажат, какво могат. :D Я,я,я кой фалира КТБ? Помня смс-и че КТБ ще фалира и поток от хора да теглят, помня че имаше 7 000 000 000 в оставката на Орешарски, тези документи лесно се намират. Но помня че в мандата на Боко фалира, и той отказа 3мата инвеститори да спасят банката. Не помня заем за Белене, това бяха пари от бюджета, заем е коренно по-различно нещо и за капак цялото Белене беше 6 000 000 000. Кажи сега колко ти платиха тия със стрелките?
366
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми нито по Марица, нито по Тракия има някъде кръпки. Нямам нужда от джипиерс. Аз всяка седмица минавам по тези участъци и кръпки няма.Шофьор на камион съм и съм наясно с настилките в цяла България.Кръпките са по старите участъци, коуто нр сте благоволили да ремонтирате!
365
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Натиск винаги е имало и трябва да има срещу првстъпници като Орешарски Станишев, които фалираха КТБ и взеха 10 млрд заем за АЕЦ Белене!Хората платиха със здравето си за да се бият срещу режима на БСП.И аз бях тан и се гордея че почти всякс вечер протестирах срещу сатрапа на БСП и ДПС Орешарски!
364
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
473 Защото заради ГЕРБ 2 месеца нямаше заседание, после бойкотираха всичко, после имаше протести. Кажи 1 ден в едната година на Орешарски, дето нямаше платен натиск. Белия автобус, белият автобус за 1 000 000 000 кредит, а къде беше белият автобус при 24 000 000 000? По пътя на логиката там трябваше да има 24 пъти повече хора ... ама няма кой да плати за протести. Припомни ми къде са сега протестна мрежа? За кой работят в момента Ранобудните студенти?
363
3
 
10
 
! Отговори
Kарпузан преди 7 години
Сдаде доброволно властта - сега трябвало да победи на изборите - желязна логика
362
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
468 Щом всеки ден минаваш от там, можеш да видиш кръпките. Ама явно не си минавал от там, защото кръпките дори се усещат. Ако искаш точния километър, вземи си gps и тръгвай пеша с очилата си. 2ро Марица я построй изцяло Бойко, не знам какъв Тато те гони, щом пътуваш всеки ден, би трябвали да си запознат с това.
361
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смешно е, когато някой тъ..ак се мери с хора, които са толкова далеч от него.Не на всеки му се простират мечтите до това, ако може да открадне, каквото му попадне пред очите.Хайде да бъдем справедливи и да поговорим какво откраднаха ГЕРБ за два непълни мандата.
360
1
 
2
 
! Отговори
гого преди 7 години
до ивчое па що, щото е мижитурка на касичка, писал че го продавал в лукойл до графа, колко п р о с. без Т трябва да си да мидлиш че автомобили ще вървят с авио гориво керосин....

Спонсорирани публикации