Борисов поиска прошка и подхвана БСП и Нинова

Притесняват ме жени, които се правят на мъже, заяви той
Обновена: 26 фев 2017 11:26 | 26 фев 2017 11:15, Александър Попов
617
Борисов поиска прошка и подхвана БСП и Нинова
Снимка: Булфото, архив

Бойко Борисов поиска прошка "за неволните си грешки" по време на откриването на осмия Зимен университет на МГЕРБ. По думите му - негативните мисли и омразата пораждат болести и напрежение.

Веднага след това той захапа основния си опонент на предстоящите избори - БСП.

Още по темата

"Целта не е само да победим на изборите. Целта е да не се стигне до катастрофа, която ще се случи, ако БСП спечели вота", категоричен бе лидерът на ГЕРБ. Той определи "червените" като царе на манипулацията.

"Тази партия е минала през всякакви етапи - от това да взривява църкви, през това да праща хора в Белене, до това да прави няколко национални катастрофи", допълни той.

Борисов се пошегува и с Нинова.

"От такива жени, които искат да се правят на мъже, винаги съм бил притеснен. Поне в ГЕРБ гледаме половете да си стоят на място".

"Цял живот съм считал, че съм патриот и съм готов да умра за държавата - доказвал съм го многократно. Но думата "патриот" вече е иззета. Същата съдба има и думата "реформатор", затова не знам какво остана за нас от ГЕРБ. Но ние сме предвидими и хората знаят какво можем да направим", добави Борисов.

Според него в момента в държавата са се развихрили контрабандистите и каквото и където може се продава без фактури.

"Само за тези два месеца, в които не сме на власт, положението е страшно. Ако продължи това правителство, което между другото май няма да може да се справи с изборите, ще дойде време да не бъдем толкова толерантни. Така както те ни зададоха безпардонен, реваншиски и нагъл тон. Въпреки че аз вярвам, че силата на нацията ни идва от това, което пише на парламента", поясни Борисов.

Той добави, че това, което ГЕРБ е направила по време на своето управление, е само за гордост. "То е само за хубавото на хората. Убеден съм, че нашите опоненти от демокрация, от феърплей, от жестове не разбират", коментира още Борисов.

Националният интерес на страната е да управлява ГЕРБ, защото постигнатото за няколко години е без аналог през последните десетилетия, заяви пък евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков. По думите му, в предизборните програми на партиите в България се наблюдава голям популизъм. "Изборите трябва да са надпревара на мотивация, но виждам, че се залага много на манипулация", подчерта Новаков.

Според него ГЕРБ мотивира хората, а БСП ги манипулира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


617
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
359
6
 
15
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Два пъти се оа.ка и бЕга от власт трети път няма да има ,не да иска прошка ,а и по корем да се влачи който ще да го смени ,но никога по-вече тиква на власт.
358
3
 
5
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
475ако е крадец що не излезеш от анонимност с името си и го кажи
357
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
465 Защото ако държавата се меси в частният сектор с такива забрани ЩЕ Е КОМУНИЗЪМ! :D Леле, че бавен. :D Не знае какво е, ама не го харесва. :D
356
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев е крадец на самолетно гориво.
355
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Орешарски защо не залови тези бандити като имаше в ръцете си МВР.Защо не направи нищо, нали беше изкарал жандармерията?
354
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един *** днес пише простотии по адрес на президента Радев.Много елементарно.Ако млъкнеш, за теб ще е от най-голяма полза..
353
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината боли, червени кхмери!Нищо не построихте 26 години за България, а ГЕРБ от първият ден работят постоянно за държавата.Посочете ми нещо освен приказките и лаладжийските лафове, нещо което вие сте построили от 1990 г. насам?
352
3
 
13
 
! Отговори
НИЕ преди 7 години
В едно село близко до Стара Загора вече 10 дни наред бандити обират къщи и вили.Нито един от твоите кадри Борисов не е заловил нито един от тези разбойници!Те си върлуват, а полицаите протоколират,документират ...и до там!Чудя се как машината на МВР като не може да се справи с едни селски кокошкари ще бори организираната престъпност!Никак!Народе ,спасявай се сам!
351
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прошка ли?
350
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не, искам ти да ми посочиш точно на кой км от новите магистрали има дупки, защото аз всеки ден пътувам по новите участъци и такива не виждам.Пресата е залята със снимки на вашите участъци от Татово време, които 26г. не сте благоволили да си ремонтирате.Та, за кой участък от новите магистрали има дупки или други дефекти?Писочи ми конкретно!
349
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо вие от БСП разрешихте на ДПС да построи тези джамии с пари от С. Арабия.Значи ори управлението на БСП частният интерес стои над държавния?
348
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо са на гурбет? Защо Станишев не ги задържа в България. Нали Герджиков беше два мандата от НДСВ заедно с БСП от 2000 до 20008 г.Защо?
347
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А когато съобщят по телевизията, че са обрали банка, банкомат и апартамент винаги си викам - това е електоратът на БСП и Радев, тези коиъо гласуваха за Орешарски, който фалира КТБ!
346
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
459 Доколкото помня това беше електората на ГЕРБ, за Цецка бяха гласували 70% от ромите. :)
345
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А когато съобщят по телевизията за поредният жесток убиец заловен след като е убил невинна бременна жана винаги се сещам, че електоратът на БСП и Радев всички са престъпници и убийци!
344
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А когато съобщават по телевизията за поредният убит от роми българин си мисля, че това е електоратът на БСП Радев. И убиецът и жертвата!
343
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
454 Ходи намери 1 документ да показва че с държавни пари са построени тези джамии. Всички те са построенни от частници(подсказка Саудитска Арабия, най-големият съюзник на господарите на Бойко). А доста от джамиите бяха съборени от Бай Тошо. Това помниш ли го? А той член на коя партия беше. :D Щом строенето на джамии е толкова лошо, значи събарянето трябва да е мана небесна. Трябва да се молиш на Бай си Тошо.
342
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А когато съобщават за поредният претрепал се пиян шофьор с трийсетгодишната си таратайка на някой завой - винаги си казвам, че това е електоратът на БСП и Радев.
341
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А когато съобщават за поредният глупав пенсионер хвърлил си пенсията през балкона - винаги си казвам, че това е електоратът на БСП и Радев.
340
2
 
5
 
! Отговори
от 449 преди 7 години
451 Магистрала Марица, на 3тия месец, на 6тия месец на 9тия месец от откриването и беше затваряна за основен ремонт, виж по сайтовете има и снимки. На 11 месец пак я заваряха след Хасково до Пловдив защото всички мостове от двете страни на магистралата бяха рухнали по краищата(след дъждовете). И това можеш да го провериш в сайтовете. После минаваме на Тракия, не е имало случай да мина по нея и да не е в ремонт поне на 2 места, и то на същите места, който ремонтираха. След снега какво се случи?

Спонсорирани публикации