Директорката на "Езиков свят" съди всеки, който петнял името й

Нито тя, нито колегите й били замесени в престъплението
Обновена: 27 фев 2017 07:01 | 26 фев 2017 23:03, Камелия Цветанова
92
Директорката на "Езиков свят" съди всеки, който петнял името й
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Директорката на частното училище "Езиков свят”, в което е учил Йоан Матев, задържан за убийството на Георги  в Борисовата градина, изпрати позиция до медиите, в която отхвърля опитите тя и колегите й да бъдат представени пред обществото като пряко замесени в прикриване на престъплението.

Още по темата

Василка Николова се заканва, че ще съди всеки, който петни името й.

"Тежестта на извършеното престъпление и големият медиен интерес по никакъв начин не могат да оправдаят погазването на всички юридически и морални принципи по отношение на мен и моите колеги, които биваме представени пред българското общество като пряко замесени в прикриване на престъпното деяние”, се казва в съобщението на Василка Николова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хората трябва повече да съдейвате на полицията събудете се ,като начало може да започнете със хвърляне на малко пари от терасата за да видим кой престъпник ще ги вземе.
49
23
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Големи моралисти тук, голямо чудо. А вие знаете ли колко време продължава едно подобно дело? А знаете ли колко пъти ще ви викат за свидетел? А знаете ли какво може да се случи по време на делото с вас? Естествено, че всички ще си траят. Държава на мутрите е това. Пет години ни управлява мутра, която даже не го е срам, че е мутра.
48
9
 
34
 
! Отговори
заради преди 7 години
такива, като тази бизнесдама гербавите искаха да дават субсидии на частните училища, за да могат да точат и крадат и оттам. Нека ме съди за това ако иска.
47
2
 
11
 
! Отговори
44 преди 7 години
До Преди да плаши светаНе,тази е от вашите, "демократичните" кадри!
46
0
 
62
 
! Отговори
Ученика преди 7 години
Айде сега номера от селски вечеринки. Директора не си познава учениците, класния сигурно никога не ги е виждал. Но пък ще съдят. Кого бе? Вас Господ вече ви е осъдил. Спахте ли добре последната година и половина? Явно не и никога няма да намерите спокойствие в душата си. Задавате ли си въпроса що за личност сте вие и какви личности градите? Мерзавци!
45
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
учат ни полицията и прокуратурата че те определят кои са виновни и кой е със политически чадър, нормално е хора като учители и други да не са наясно кое се води за престъпление за разследване и кое може да се окаже свидетеля престъпник.Това е престъпление е случайно не организирано , така че очевидно влиза в не покровителствените, така че полицията е трябвало информира по добре хората, че престъплението не е покровителствено от силовите групировки, тъй като те биха имали информация ако е така
44
0
 
39
 
! Отговори
88 преди 7 години
С това изявление цели да сплаши евентуални свидетели,но едва ли ще й се удаде,защото има смели хора и хора със съвест!Знаела е!Толкова ученици и учители да го разпознаят и тази информация да не стигне до нея?Абсурд!Но съмненията в нейната искреност ескалират и нищо не може да ги спре!
43
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нагла, ама то кой е нормален да се погледне първо себе си.Онзи тъй наречен главен секретар на МВР се прави на най голямата жертва в държавата.Тази и тя.А жертвата ще се окаже виновен! А неговите роднини някой мисли ли ги!?
42
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хммм, ако се докаже че е знаела, но си е мълчала... това си е класическо съучастие. А щом реагира толкова остро явно точно такъв е случая.
41
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Затвор за *** "директор"
40
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** начело с директорката.Трябва всеки ден да има журналисти пред ковачницата ви на страхливи и извратени кадри.А на вас ви пожелавам да изпитате знаете какво.Само тогава ще разберете какво сте допуснали.*** и проста ***
39
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това частно училище ли е? "Езиков свят" -трябва да е частно. Съобщенията в медиите са, че директорката и някои от съучениците на жертвата са разпознали нападателя, но не са съобщили за това на полицията. Това е престъпно бездействие, което значи, че скоро директорката ще получи призовка от прокуратурата. Щяла да съди! Наглост и безочие!
38
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Василке ... мястото ти е в затвора!
37
1
 
54
 
! Отговори
Нас преди 7 години
Госпожо директор вас народа ви съди заради МОРАЛА ви !!! Осъдете целия народ !!!!
36
0
 
25
 
! Отговори
истината преди 7 години
Да,ще съди...Има много адвокати на дявола,които чакат хонорарите си.Как ще изтрие всеобщото мнение,че вече Всеки разбра Всичко?Как ще забрани на Този Отгоре да отдаде дължимото,както Той си знае?И аз нищо Конкретно не написах,за което да се хванат айдукатите на Дявола,но няма и смисъл от конкретика,ТО Е ЯСНО1
35
1
 
36
 
! Отговори
Моряк и половина преди 7 години
Да се конфискуват всички имоти на директорката! Изобщо няма гаранция, че това е първият случей в това "училище", на прикрити престъпления! Просто това е първият такъв, който не са успели да потулят! ЗАТВОР ЗА ДИРЕКТОРКАТА!
34
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега ще доказва, че няма сестраМедиите са всесилни у насИ в Сащ бяха така преди Тръмп
33
4
 
17
 
! Отговори
Демонкрад преди 7 години
Не се плашете хора, пъте към демокрацията и свободата е трънлив, но това няма дя ни спре! Още американски бази, повече права за извратените, но богати демократи!!
32
3
 
39
 
! Отговори
SeveN преди 7 години
Който знае за извърено престъпление и не съобщи по надлежния ред е замесен в него и носи наказател а отговорност. Тук все пак не става въпрос за кражба на кутия цигари ,а за престъпление с висока степен на обществена опасност.
31
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАГЛА ДЕБЕЛА .... С...Я - ЗА ЗАТВОРА СИ!

Спонсорирани публикации