Директорката на "Езиков свят" съди всеки, който петнял името й

Нито тя, нито колегите й били замесени в престъплението
Обновена: 27 фев 2017 07:01 | 26 фев 2017 23:03, Камелия Цветанова
92
Директорката на "Езиков свят" съди всеки, който петнял името й
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Директорката на частното училище "Езиков свят”, в което е учил Йоан Матев, задържан за убийството на Георги  в Борисовата градина, изпрати позиция до медиите, в която отхвърля опитите тя и колегите й да бъдат представени пред обществото като пряко замесени в прикриване на престъплението.

Още по темата

Василка Николова се заканва, че ще съди всеки, който петни името й.

"Тежестта на извършеното престъпление и големият медиен интерес по никакъв начин не могат да оправдаят погазването на всички юридически и морални принципи по отношение на мен и моите колеги, които биваме представени пред българското общество като пряко замесени в прикриване на престъпното деяние”, се казва в съобщението на Василка Николова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТЯ САМА СИ Е ОПЕТНИЛА ИМЕТО, КЪДЕ ПОВЕЧЕ.
29
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДИРЕКТОРКАТА НЕ ЗНАЕЛИ, ЧЕ ЗА ПРИКРИВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СЕ НОСИ ОТГОВОРМОСТ.
28
4
 
4
 
! Отговори
eto q преди 7 години
ето я, да се вижда коя е:https://cache1.24chasa.bg/Images/Cache/817/Image_6079817_126.jpg
27
4
 
54
 
! Отговори
Нагло преди 7 години
Директорката е нагла изразявайки възмущение от нападките към нея, които са напълно основателни. Прикриването на престъплението го е направила с цел да не се отрази на "авторитета" на училището и да не й пресъхне бизнеса, от който прибира солидни суми за лошо образование и възпитание на децата. Както се разбра и учениците са егоисти, които лесно могат да живеят с мисълта, че сред тях има убиец. Те също подлежат на съдебно преследване за съучастничество.
26
3
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички които са знаели и не са съобщили-в затвора.Включително директорката,учителите,съучениците.Има такъв член в закона-до 5 години затвор.За назидание на всеки следващ подобен.Ясно е че в Бг. не може да се разчита на самосъзнание-затова трябва да играе тоягата.На това население силово трябва да му се насаждат морални и християнските норми.Ако изобщо сме християни,вече се съмнявам.А това учебно заведение безспорно трябва да се закрие,то е опозорено завинаги!
25
3
 
59
 
! Отговори
Белене преди 7 години
Всички ученици и учители от частната гимназия Езиков свят, които са разпознали убиеца и с мълчанието си са го прикривали, трябва да бъдат съдени. След това, МВР да отвори отново лагера на остров Белене, и цялата тази *** да бъде изпратена там. Доживотно.
24
3
 
44
 
! Отговори
Скъсан вестник преди 7 години
Като говорим за юридически и морални принципи,госпожа директорката ще е хубаво да я привикат в МВР-то,да я запитат тя напълно ли е сигурна,че 2 години не е знаела,че момчето от записа ѝ е възпитаник.И не детектор на лъжата-ако искат,полицията си имат такива модерни техники за разпит точно на нормални,цивилни граждани,така могат да те изпотят за няколко часа,ще си кажеш и в хладка вода колко пъти си попръ!цвал оня ден.Ама а дано да поискат,веднъж да видим пълна справедливост и у нас.
23
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако е знаела от самото начало ,кой е човека на снимката ,тя трябва ца е с него в затвора сега !
22
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом е споделил с директорката, явно й е тъпкач. Не съм запознат със случая, но това говори елементарната логика. И явно това толкова му е повишило самочувствието, че е тръгнал да рекетира и мачка наред. Синче на полицай, домашна агресия, фитнес, кандидат фото-модел. Разбирате ли накъде бия - патологична форма на нарцисизъм отишла до краен предел.
21
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Затворете училището. Махнете дебата си от там.
20
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Реакция на гузен човек. Що за човешки същества са това, не им ли тежа на съвестта досега това момче!? Как може толкова време всички да знаят и да мълчат.
19
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един приятел ей така го извикаха за свидетел на кражба разсипаха го от ходене по дела даже и го глобиха където не се явил един път та всеки бяга от проблеми
18
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам какво да кажа... Училището, трябва да възпитава децата, да ги учи на основни човешки качества, на морал, уважение... С това поведение, затваряне на очите пред УБИЙСТВО на малолетен, пред неправди, пред назачитане на институции * МВР и незачитена на чисто човешки качества... тази държава няма бъдеще.
17
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След като прочетох писмото на директорката, твърдя, че неможе да се справи с правописа - нещо недопустимо за директор на подобно заведение. Хайде да ме съди сега.
16
2
 
39
 
! Отговори
Хорейшийо преди 7 години
Дайте да видим извинителната бележка. Кой е доктора? Каква е диагнозата? Да не се окаже че с такава диагноза е невъзможно да бяга толкова време, така както го прави на камерите?
15
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да я съдят като съучастник и да тя е 100 процентов съучастник точно като по филмите дава съвети на убиеца айде намери ме *** осъди ме а после аз и мойта банда ще запалим частното даскало *** не те е срам за пари да помагаш на убиец
14
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се привлече като обвиняема като съучастница или като укривателка на особено опасен убиец.
13
0
 
40
 
! Отговори
Дедо гоше преди 7 години
Конкретно за този случай-прокуратуратс по-бързо да я обвинява а съда да постанови постоянен арест преди да е наоуснала бг.В по-широк план...колко ли хора знаят но си мълчат за други подобни случаи...родител съм и вече почти напълно съм убеден че е въпрос на късмет нещо лошо да не се случи...докога така бе мамка му??!!
12
2
 
56
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Куха и нагла до безобразие,директорка на училището дето който си плаща -завършва.Вместо да си посипе главата с пепел и се извини за овчедушието си - заплашва.Хем проста ,хем нагла,хем за уволнение и за затвора-прикривала е умишлено убиец!Веднага да бъде сложена на детектора на лъжатаи оттам - директно в ареста и...затвора!
11
3
 
35
 
! Отговори
Троя преди 7 години
А га гъчеше кифтетата напреки не рива,а?

Спонсорирани публикации