Борисов за дебата: Какво лошо да видим кандидат-министрите

Към Нинова: Като не искаш, много ти здраве, отивам в Кюстендил
Обновена: 1 мар 2017 20:20 | 1 мар 2017 20:15, Анисия Иванова
132
Борисов за дебата: Какво лошо да видим кандидат-министрите
Архив: Булфото

Какво лошо има хората да видят не само кандидат-премиерите, но и министрите, каза по повод на проваления дебат между него и лидера на БСП Корнелия Нинова, председателят на партия ГЕРБ Бойко Борисов в Кюстендил.

Той посочи, че е предложил в дебата за половин час да участват министрите на БСП и тези на ГЕРБ, за да обсъдят всички теми, след което само двамата лидери да застанат един срещу друг и да говорят за политиката и за това как трябва тя по-добре да се случва.

"Oбадиx се лично на Корнелия Нинова. Не е xyбаво нитe мъжете да се пpавят на жени, нито жените да cе пpавят на мъже. Все пак съм мъж и й предложих да дискутираме. Но тя ми отказа дебата", разказа Борисов.

По думите му тя напълно отказала дебата. "И измрънка: "Или това, или това!" Ми като не искаш, много ти здраве, аз идвам в Кюстендил", обясни за диалога си с нея лидерът на ГЕРБ.

 "Аз се страхувам от тези министри", каза Борисов. Той се обоснова с това, че когато мандатоносител стана БСП, Чобанов беше излъчен за министър на финансите, а след това беше водач на листа в ДПС.

"БСП излъчи Орешарски за премиер, сега той беше кандидат на ДПС за президент. Когато Радев стана президент, изведнъж Герджиков стана премиер. Затова бяхме любопитни да видим кой ще управлява", допълни Борисов.

По време на срещата си в Кюстендил, лидерът на партия ГЕРБ посочи, че оставката е морален акт и "когато си загубил едни избори, отиваш пак на избори, за да може хората да решат". 

"Ние не сме комунисти да се запъваме и да даваме властта само с кръв. В предишния мандат си извлякохме поуки и във втория мандат не допуснахме такива грешки", допълни Борисов, цитиран от БТА.

Той каза още, че за две години са изплатени задължения от 6 млрд. 200 млн. лв. "Тези живи пари изтекоха от България, благодарение на тези, които са сключили тези договори преди нас. ГЕРБ нито един такъв проект не е сключил", допълни лидерът на ГЕРБ.

Рискът е този, че БСП съумяват да създадат усещането, че може и по-добре, изтъкна Борисов. Той допълни, че заради "пряката връзка" с народа, която има, са идентифицирали два много сериозни проблема. 

"Първият е образованието. Имаме да даваме повече на учителите, за да повдигнат цялата нация като интелект и подготовка. Вторият проблем е бюрокрацията. Тук имаме много ясен план", каза Бойко Борисов. Той допълни, че не са го приложили до момента, защото в един мандат не можеш да направиш 30 приоритета, а само част от тях.

Промяната в администрацията ще стане със закон и с усилията и на кметовете на общините, допълни още Борисов и посочи, че "администрацията трябва да гони сроковете, а на човекът".
Според Бойко Борисов при управлението на ГЕРБ България е била остров на стабилност в региона и на 26 март той не трябва да бъде разрушен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
22
 
27
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
До До Късата памет-67С арогантността,наглостта и нахалството на ***,станахме за смях още преди да е станала премиер.Представи си как ще се развихри ако спечели....
60
6
 
44
 
! Отговори
MoX преди 7 години
Страхливеца Б си спасява остатъка от егото с бягство. Няма да гозабравя, в Народното Събрание как му трепереха ръчичките, като го викнаха за Ало Танов. Мишо и семейството му дадоха фира зарад този Страх. Това чудовище е на връх България осем години.
59
12
 
19
 
! Отговори
късата памет преди 7 години
До ИванДоста плоско. Не е зле ако ще пишеш коментар поне да е твой. Тоя го има под всяка статия в сайта
58
7
 
49
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Нещо характерно за Бойко - изплаши се и избяга. Трети път няма да се спънем в една тиква.
57
6
 
21
 
! Отговори
Влад Цепеш преди 7 години
И двамата са за кол!
56
13
 
22
 
! Отговори
късата памет преди 7 години
До До Късата памет 68Явно имаме някакво разбирателство по някои въпроси. Разликата е че на тебе ти е по противен ББ а на мене Нинова. Но продължавам да твърдя че съм прав за посоката.
55
7
 
35
 
! Отговори
До Късата памет преди 7 години
Съгласен. И аз не бих избирал между двамата. Но от пожарникаря ме е и срам. За смях сме в цяла Европа с такъв премиер.
54
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До Късата паметТака е. Но дай да погледнем и другия тогава. Също с неясно минало, участвала във всички схеми за ограбване на България от 90те. Мога да ти ги изредя, но предполагам че ги знаеш. Лично аз няма да избирам между тях двамата,прекалено съм уморен от обещания за да ме впечатлят. Въпроса е в посоката. Е според мен правилната посока е либерална демокрация и развита пазарна икономика. Не мисля, че БСП може да ни води в тази посока. Още Помня Луканов, Виденов и Станишев (всичките с ДПС)
53
6
 
35
 
! Отговори
бб преди 7 години
Ясен е Боце - не иска дебат, а цирк. След като се заформи скандалът в ефир, няма да с наложи мутрата да отговаря по същество и същевременно ще може да повърне цял варел помия.
52
7
 
37
 
! Отговори
До Късата памет преди 7 години
А случайно, след като не си фен на нито един от двамата, да ти се струва, че единият е ултра нагла мутра с престъпно минало, пр*ост като гъба?
51
18
 
27
 
! Отговори
Късата памет преди 7 години
Не съм фен на ББ, щеше ми се да има друг лидер в дясно, но това е положението.В случая обаче е прав.Не е работа на един лидер да разбира от работата на всеки от подчинените си.Важно е да ги накара да работят и да дава посоката.Нито един от двамата не е компетентен по всички теми. Разбира се могат да ни хвърлят общи приказки и да се обвиняват един друг за квото им падне. Целта е проста, ББ да си изпусне нервите и изборите да се решат от емоционален избор, защото обмисления не е изгоден за Нинова
50
7
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единственото качество на Тиквата е неговото количество! Трябва да бъде оценяван на килограм, като шо'пар, той други качества няма.
49
3
 
37
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Има лошо, другарю Борисов, щото ще лъснат едни неграмотници и некъдърници, които са избрани само на база фамилно име и с цел дообогатяване на родата.
48
1
 
24
 
! Отговори
Граматиков преди 7 години
Проверявайте си текста преди да го изпратите !Доста неграмотни шапшали се опитват да творят.
47
9
 
52
 
! Отговори
погр ебален агент преди 7 години
Пожарникаря (агент Буда) е най-страхливия политик в България! Страх го е от една жена! Пожарникарю, покажи поне един път в живота си, че си мъж, че имаш яйца! Яви се на дискусия с Нинова!
46
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се ли игнорират другите партии толкова рано , като се говори за дебат м/у БСП и ГЕРБ .
45
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТИ, БОРИСОВ, ПИТА ЛИ НАРОДА ДАЛИ ГИ ИСКА ТЕЗИ ЗА МИНИСТРИ? ИЛИ ПАК ИВО ПРОКОПИЕВ ГИ ОПРЕДЕЛИ ЗА ТАКИВА.
44
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов, принципно няма лошо създателите на една програма да я защитават точка по точка. В същото време точно ти си човекът, който твърди "Без мен нищо не става". Е, като е така, значи точно ти си човекът, който трябва да застане пред камерите и микрофоните от името на ГЕРБ и еднолично да отговаря на поставените въпроси. Но тъй като сме парламентарна република е редно да присъстват и лидерите на другите 2 сигурни формации - патриоти и ДПС. Но само лидерите. Уви, Бойко доказа, че е страхливец
43
21
 
28
 
! Отговори
Стар партиен член преди 7 години
Нинова,защо криеш нашите кандидати?! Сред тях са все синове и дъщери на бивши партий ни величия: Иван Янчов Таков,Ана Пиринска,Клавдия Кашева,Ана Ананиева, Марио Трай ков,Атанас Баташки,Станислав Владимиров,Вероника Делибалтова...Все "народни "синове и дъщери на татковците си и дядовците си,които толкова години ни ограбваха.Че сега да гласуваме за тия да продължат делото на бащите и дедите си ли ?! Никога!!!
42
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо за политиците и коалициите в народните събрания: през гугъла: "Недотуркан новый комедийный сериал - 12 серия | сериалы 2016"

Спонсорирани публикации