Борисов за дебата: Какво лошо да видим кандидат-министрите

Към Нинова: Като не искаш, много ти здраве, отивам в Кюстендил
Обновена: 1 мар 2017 20:20 | 1 мар 2017 20:15, Анисия Иванова
132
Борисов за дебата: Какво лошо да видим кандидат-министрите
Архив: Булфото

Какво лошо има хората да видят не само кандидат-премиерите, но и министрите, каза по повод на проваления дебат между него и лидера на БСП Корнелия Нинова, председателят на партия ГЕРБ Бойко Борисов в Кюстендил.

Той посочи, че е предложил в дебата за половин час да участват министрите на БСП и тези на ГЕРБ, за да обсъдят всички теми, след което само двамата лидери да застанат един срещу друг и да говорят за политиката и за това как трябва тя по-добре да се случва.

"Oбадиx се лично на Корнелия Нинова. Не е xyбаво нитe мъжете да се пpавят на жени, нито жените да cе пpавят на мъже. Все пак съм мъж и й предложих да дискутираме. Но тя ми отказа дебата", разказа Борисов.

По думите му тя напълно отказала дебата. "И измрънка: "Или това, или това!" Ми като не искаш, много ти здраве, аз идвам в Кюстендил", обясни за диалога си с нея лидерът на ГЕРБ.

 "Аз се страхувам от тези министри", каза Борисов. Той се обоснова с това, че когато мандатоносител стана БСП, Чобанов беше излъчен за министър на финансите, а след това беше водач на листа в ДПС.

"БСП излъчи Орешарски за премиер, сега той беше кандидат на ДПС за президент. Когато Радев стана президент, изведнъж Герджиков стана премиер. Затова бяхме любопитни да видим кой ще управлява", допълни Борисов.

По време на срещата си в Кюстендил, лидерът на партия ГЕРБ посочи, че оставката е морален акт и "когато си загубил едни избори, отиваш пак на избори, за да може хората да решат". 

"Ние не сме комунисти да се запъваме и да даваме властта само с кръв. В предишния мандат си извлякохме поуки и във втория мандат не допуснахме такива грешки", допълни Борисов, цитиран от БТА.

Той каза още, че за две години са изплатени задължения от 6 млрд. 200 млн. лв. "Тези живи пари изтекоха от България, благодарение на тези, които са сключили тези договори преди нас. ГЕРБ нито един такъв проект не е сключил", допълни лидерът на ГЕРБ.

Рискът е този, че БСП съумяват да създадат усещането, че може и по-добре, изтъкна Борисов. Той допълни, че заради "пряката връзка" с народа, която има, са идентифицирали два много сериозни проблема. 

"Първият е образованието. Имаме да даваме повече на учителите, за да повдигнат цялата нация като интелект и подготовка. Вторият проблем е бюрокрацията. Тук имаме много ясен план", каза Бойко Борисов. Той допълни, че не са го приложили до момента, защото в един мандат не можеш да направиш 30 приоритета, а само част от тях.

Промяната в администрацията ще стане със закон и с усилията и на кметовете на общините, допълни още Борисов и посочи, че "администрацията трябва да гони сроковете, а на човекът".
Според Бойко Борисов при управлението на ГЕРБ България е била остров на стабилност в региона и на 26 март той не трябва да бъде разрушен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Журналите днес са поели задължения по коректното и откровено нулиране на коментари, но това едва ли ще спаси "вожда"
20
8
 
66
 
! Отговори
Не се получи преди 7 години
Този човек на снимката го мъчихме повече от седем години да го направим премиер. Не се получи. Четох внимателно това което е казал на път за Кюстендил. Не, не можем да го направим премиер за трети път. Не става. От всякъде му личи, че се е занимавал с прасета и картофи. Впрочем, той отдавна сам призна , че е *** човек и това му прави чест. Вярно е. Е, как да излезе на дебат с Нинова,като предварително е победен ?Нека да го усуква,но на дебат да не ходи.Прави са съветниците му,че не го пускат.
19
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кaкъв дебaт между човек и индиaнец който ръси зaплaхи
18
8
 
48
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Екипът на Боко -Лилито,Цвета и Деса като...картечници качени на...каруци.Руснаците им казват...тачанки.
17
26
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До *** лъжеКато бяхме толкова равни , защо другарката Нинова и нейния любим Кирчо Добрев(бивш трафикант) са милионери , а баба Гицка от село е с 150 лв. пенсия ?Що така бе душице не скопосна, нали Борисов управлява вече два недовърлшени мандата бе?
16
9
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов вече няма полезен ход и стана за смях пред цялата страна. После да не вика, че изборите са купени, както досега той печелеше.
15
7
 
62
 
! Отговори
... преди 7 години
ББ никога не е виновен! На него все някой друг му е виновен!
14
7
 
57
 
! Отговори
Мишката се скри преди 7 години
Ако беше мъж, щеше да отиде на дебат. Той явно не е и се скри зад "експертите" си.
13
7
 
50
 
! Отговори
Смешник преди 7 години
Или се изправи срещу комунистката или си ходи на село да риташ мачлета бе. Нямаш си идея колко смешен и жалък ставаш вече, само увърташ като страхлива п...а!!!!
12
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Независимо кой първи кой втори Весо аптекаря и Валери кабеларя ще определят правилата шантажирайки Бойко.Радан и Христо брадата нямат шанс,както Гоце и Танчето.Обаче най ми е кеф,че РБ няма да влезнат,щото там е най-голямата помия.И дано мамдам йес националната предателка не я гласят за еврокомисар.
11
8
 
48
 
! Отговори
zaw12929 преди 7 години
Дебатът се състоя и така стана ясно какви са възможностите на Борисов и резултатът е 0-10 за КорнелияАко го изправим срещу патриотите- дето ги излъга , че им дава мандат резултатът е 0- 50 за КаракачановХитростите не минават и този път Бойко губи- не трябва да се ежи, като петел на ***- това което натвори с управлението си.
10
32
 
24
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Орешарски изтегли 16 милиарда и съсипа страната. Станишев остави 12 млрд, фиск.резерв, Орешарски го свали до 3 млрд. после опоска с Дянков Сребърния Фонд. 2 милиарда. Изтегли 16 млрд. после два пъти по 4 млрд. Бойко не е виновен.
9
8
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквата не е свикнал на въпроси, които не са минали предварително от PR отдела му и раздадени на тъъпите журналистки.А Нинова ще го бие като мече у дувар. Поне има акъл да избяга като последния страхливец.
8
29
 
28
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Борисов е наясно, че ще се опръска... - Нинова е рядко *****...
7
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП и герб са едно и също нещо а именно слуги на олигарсите и мафията. Ако пак гласувате и ги изберете сами сме си виновни,че сме най бедни болни и нещастни.В момента играят циркове за да ви излъжат.
6
9
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Два мандата кмет-недовършени!Два мандата Премиер-недовършени!Сутрин едно,на обяд-второ,вечер нито едното,нито другото.....Сега искал дебат,ама да каже: Добър вечер,аз съм вашата леля,с мен са моите племеници,докато те се забавляват да управляват държавата,аз ще си риткам мачлето и !ще си пия кафето
5
20
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Bavo Boiko!Govori i ne spirai da napomniash delata na bsp dps .Neobhodimo e hubavo da natriesh ushite na horata,koito zabravyat minaloto si za shepa brashno i olio i se prodavat..samo napred!!!
4
25
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СТРАНДЖАТАИма, има Масларова е експерт по корупционните сделки, а Кирчо Добрев по износ на валута и капитали
3
40
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Умен човек е Борисов. Най умния в България и заслужава да управлява още много години.
2
6
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
6 миларда изплатени, а до 16, къде е разликата? Още повече че този заем беше теглен през 2016 година.

Спонсорирани публикации