Борисов за дебата: Какво лошо да видим кандидат-министрите

Към Нинова: Като не искаш, много ти здраве, отивам в Кюстендил
Обновена: 1 мар 2017 20:20 | 1 мар 2017 20:15, Анисия Иванова
132
Борисов за дебата: Какво лошо да видим кандидат-министрите
Архив: Булфото

Какво лошо има хората да видят не само кандидат-премиерите, но и министрите, каза по повод на проваления дебат между него и лидера на БСП Корнелия Нинова, председателят на партия ГЕРБ Бойко Борисов в Кюстендил.

Той посочи, че е предложил в дебата за половин час да участват министрите на БСП и тези на ГЕРБ, за да обсъдят всички теми, след което само двамата лидери да застанат един срещу друг и да говорят за политиката и за това как трябва тя по-добре да се случва.

"Oбадиx се лично на Корнелия Нинова. Не е xyбаво нитe мъжете да се пpавят на жени, нито жените да cе пpавят на мъже. Все пак съм мъж и й предложих да дискутираме. Но тя ми отказа дебата", разказа Борисов.

По думите му тя напълно отказала дебата. "И измрънка: "Или това, или това!" Ми като не искаш, много ти здраве, аз идвам в Кюстендил", обясни за диалога си с нея лидерът на ГЕРБ.

 "Аз се страхувам от тези министри", каза Борисов. Той се обоснова с това, че когато мандатоносител стана БСП, Чобанов беше излъчен за министър на финансите, а след това беше водач на листа в ДПС.

"БСП излъчи Орешарски за премиер, сега той беше кандидат на ДПС за президент. Когато Радев стана президент, изведнъж Герджиков стана премиер. Затова бяхме любопитни да видим кой ще управлява", допълни Борисов.

По време на срещата си в Кюстендил, лидерът на партия ГЕРБ посочи, че оставката е морален акт и "когато си загубил едни избори, отиваш пак на избори, за да може хората да решат". 

"Ние не сме комунисти да се запъваме и да даваме властта само с кръв. В предишния мандат си извлякохме поуки и във втория мандат не допуснахме такива грешки", допълни Борисов, цитиран от БТА.

Той каза още, че за две години са изплатени задължения от 6 млрд. 200 млн. лв. "Тези живи пари изтекоха от България, благодарение на тези, които са сключили тези договори преди нас. ГЕРБ нито един такъв проект не е сключил", допълни лидерът на ГЕРБ.

Рискът е този, че БСП съумяват да създадат усещането, че може и по-добре, изтъкна Борисов. Той допълни, че заради "пряката връзка" с народа, която има, са идентифицирали два много сериозни проблема. 

"Първият е образованието. Имаме да даваме повече на учителите, за да повдигнат цялата нация като интелект и подготовка. Вторият проблем е бюрокрацията. Тук имаме много ясен план", каза Бойко Борисов. Той допълни, че не са го приложили до момента, защото в един мандат не можеш да направиш 30 приоритета, а само част от тях.

Промяната в администрацията ще стане със закон и с усилията и на кметовете на общините, допълни още Борисов и посочи, че "администрацията трябва да гони сроковете, а на човекът".
Според Бойко Борисов при управлението на ГЕРБ България е била остров на стабилност в региона и на 26 март той не трябва да бъде разрушен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
19
 
! Отговори
До БСП троловете преди 7 години
Поне си чистете скриптовете *** :)
80
4
 
21
 
! Отговори
опаааа преди 7 години
*** искаше да се скрие зад кандидат министрите.За Тиквун "пряк дебат",без предварително уговорени въпроси и не на последно място,предварително подготвени от пиарите му отговори в негова слугинажна подчинена медия,би означавало пълен крах.По-сигурно си е в Кюстендил в местния клуб на ГЕРБ-БОСТАН да се изпъчи пред няколко платени симпатизанти да се перчи колко е велик и да се репчи на Нинова уютно скрит под някоя маса :)
79
6
 
34
 
! Отговори
Бай преди 7 години
Не е виновен Тиквата, виновни са тези, които гласуват за него, виновни са и слугинските медии. Без тях той е едно нищо, какъвто е всъщност.
78
10
 
19
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
ДЪРЖАВНИК...
77
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По принцип нищо лошо, само дето ти пак ще се криеш като мишка зад екипа си. И пак влизаш в обяснителен режим.
76
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страхливец.
75
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лошо няма , има скъпо и много скъпо . Да му мисли брашнения ЧУВАЛ .
74
2
 
24
 
! Отговори
Цитат преди 7 години
"...образование...интелект...""Много ти здраве!"
73
19
 
25
 
! Отговори
Emil преди 7 години
какви министри ще извади БСП? Познатите ДС и БКП крадливи мухъли...
72
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПО ПЪТЯ КЪМ ЗАВЕТНАТА МЕЧТА ВИЖДАМЕ ВСИЧКО- А СЛЕД ИЗБОРИТЕ ПАК МИЗЕРИЯ И БЕДНОСТ, ЗАТОВА ЦЕЛИ СЕЛА СЕ ИЗНЕСОХА, А КАПИТАЛА ВСЕ ТАКА БЕДЕН- НА ЕДНА ФАМИЛИЯ МАЙБАХА Е ВЕЧЕ 10 ГОДИШЕН, Я ПОГЛЕДНЕТЕ ДЕВНЯ И ОНИЯ ЦИСТЕРНИ НА СЪЩАТА ФАМИЛИЯ СА В БЕДСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ- А ИМА ЛИ ДАНС А ПРОКУРОР КОЙТО ДА ПОИСКА СМЕТКА НА КОМИСИЯТА ПО СЛЕД ПРЕВАТИЗАЦИОНЕН КОНТРОЛ- КОЙ ДОКАРА ПРОМИШЛЕНОСТТА НА БЪЛГАРИЯ ДО МАСОВ ФАЛИТ- НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ТИЯ ЕДРИ ЧЕРВЕНИ КАПИТАЛИСТИ ДА ПАРКИРАТ В НЯКОЯ НЕ ТОЛКОВА ЛУКСОЗНА КИЛИЯ
71
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДА, ПРАВ СИ- ТОКУ ПАК ВИДИМ ЕДНО ОБЛО НЕЩО ЗА ШЕФЧЕ НА МВР- ТУ, А ИДНУ ДРУГУ ДА РЕШИ ДА СТАВА ПРАМИЕР, СЛЕД КАТУ ИЗБРА ПРАЗИДЕНТ, МОЖЕ И ОНУЙ НАХИЛЕНОТУ ДЕТУ БЕШЕ ЗАВЕЛУ ШАМАРА В ЕВРОПАРЛАМЕНТА ДА ВИКА ЛИЦЕМЕРИ, А ОХРАНАТА ГО ИЗХВЪРЛЯ КАТУ КОТИ. БАЯ ВИ *** НИ СЯ ХИЛИ И ВИ ГОВОРИ ЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ РАЗВИВА, ЗАЩО ДА МУ ПРЕЧИМ- ТОКУ ВИШ ОТ АРХОНТ СТАНАЛ ВИЗИР- ЛЕЛЕЕ ГОЛЯМА БОРБА ЗА КОКАЛА- НИ МОШТЯ СТИГНА БАРЕКА- ТАМ ТОЙ ФКАРА В ДЕЙСТВИЕ И ЕДНИ КОФИ С КАФЕВИ ТЕЛЕСНИ МАТЕРИИ- ГНУСНИ И ПРОТИВНИ СТЕ
70
5
 
38
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Тиквата всячески бяга от разговор очи в очи и под всякакъв претекст опитвайки се да ни пробутва "експертите" си. Тоя не разбра ли ,че хората искат да видят колко чинят така наречени лидери защото те носят отговорността при сформиране на правителство и при отсяването на крайните решения при едно управление. До кога Капо ди Тиква Капи ще се прави на не луд???
69
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На този издъхнал инспаружен чичка не вярвам и една дума! От години наглее и лъже, краде и прави далавери. Разнебити България, първо я ограби а след тов срина морално. След неговото "мъдро" управление ще ни трябват поне 10 години да се възстановим. Може и по-бързо ако се арестува заедно с помощниците си и те върна заграбеното.
68
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
при управлението на ГЕРБ България е била остров на стабилност--------------------Като блато сме стабилни, само жаби крякат.
67
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИСТОРИЯТА ПОМНИ МНОГО ВЕЛИКИ И НЕЗАМЕНИМИ ВОЖДОВЕ, БАЩИ НА НАРОДИТЕ И К`ВИ ЛИ НЕ ОЩЕ. КАТО СА СЕ ИЗМЕЛИ, СЕ ОКАЗВА, ЧЕ ХОРАТА ЖИВЕЯТ ПО-ДОБРЕ БЕЗ ТЯХ.
66
7
 
20
 
! Отговори
Не трол преди 7 години
Браво на 74 под мен и на 5 му плюса. След плювните един по друг на троловете от 1 до 4 стр. на двете фракции на комунистите (задържали се само в бг) народа им бие шута с 5-0. Ако не фалшифицират изборите Да, Воля и Нова република ще са пред тях.
65
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички комунисти и герберокомунисти сте крадлива и ненаситна пас.мина.
64
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Иван 71Ама десет пъти се спъвахме в БСП нали. Айде стига си опитвал да правиш пропаганда , защото просто не умееш .
63
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, че Тиквата беше един скромен премиер, за когото наглостта е неприсъща!
62
11
 
23
 
! Отговори
късата павет преди 7 години
До пенсионерСилно се надявам да не разбера. Иначе примерите какво може да стане ги имаме от Виденов и Станишев.

Спонсорирани публикации