Борисов угодил на г-жата (Нинова) всички капризи: Дебат няма да има!

Ако ГЕРБ останат втори на вота – минават в опозиция, отсече той
2 мар 2017 09:07,
342
Борисов угодил на г-жата (Нинова) всички капризи: Дебат няма да има!
Колаж: Dnes.bg

Дългочаканият дебат между лидерите на двете основни политически партии у нас – ГЕРБ и БСП, няма да има.

"Дебат с госпожата няма да има. Вчера я чаках. Угодих й на всички капризи, тя ме разиграва. Вече програмата ми е наредена - по два дена на ден", отсече доскорошният премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той разкри, че е бил готов на всички варианти, но... По метода на елементарните преобразувания Борисов обясни, че след като твърдиш, че си спечелил изборите, не може да се правиш, че нямаш нищо общо със служебния кабинет.

Още по темата

"Защо те бягат и защо не искат да кажат кои министри ще изпълняват тази фантастична програма, която имат?", поинтересува се Борисов.

"Правихте 2 дни студиа, ние се готвихме, разбрахме се, съгласихме се двата щаба за "мач в две полувремена" – експертите - кандидати за министри от двете партии, втората част – само аз и г-жа Нинова на 4 очи, по 45 минути. Говорих с нея най-джентълменски по телефона. Тя каза: "Не!", продължи Борисов и попита: "От какво ни е страх да си покажем хората, които ще изпълняват програмите?” Казах на Нинова, че от моя страна ще участват Томислав Дончев, Влади Горанов, Екатерина Захариева и Лили Павлова. Не са скандалджии", настоя той.

Лидерът на ГЕРБ обяви, че единствените, с които би започнал преговори за съставяне на правителство, са Реформаторският блок и Патриотите.

"И те в своите изказвания посочват доста добри неща, които сме направили. Ако се постигне такъв вариант, първите, с които ще седнем да разговаряме, са те", поясни той.

Борисов определи като манипулация и лъжа твърденията, че формацията на Веселин Марешки е "обгрижвана от ГЕРБ", за да може да се превърне в патерица, която да подкрепи евентуален бъдещ кабинет.

"Нищо общо няма между ГЕРБ и партията на Марешки. С "Воля" не можем да направим коалиция, защото принципите ни са различни", категоричен бе той пред Нова тв.

"Моето истинско притеснение е какво ще се случи след 26 март, защото трябва да се измине една много трънлив пътека, за да се състави правителство. Ще има нужда и от нормални хора в опозиция", коментира още Борисов и бе категоричен, че ако ГЕРБ са втори на изборите, остават в опозиция.

"Народът ще си е избрал друг първенец" - така той аргументира избора си да не опитва реализация на втория мандат, ако ГЕРБ не е с най-много гласове.

Бойко Борисов все пак настоя, че е важно да се направи стабилно управление за следващите година и половина, поне докато мине председателството ни на ЕС.                                                                                                                                                      

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


342
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
3
 
1
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 7 години
290 Ели ,гербава кратунке.Най-големия комунист е бай Боко Тиквата.Явно си млада и неука ,щом не знаеш че дедо Тиквун беше най-личния слуга на др.Живков.Беше и най-младия член на БКП , станал комунист на 18 години.А че е дърт лъжец знае всеки в родното му село Хераково ,обл.Банкя.Боко лъже че дядо му е убит от комунистите/подобна лъжа измисли и баба Цеца Стругарката/.Били са го войниците като се върнали от фронта.Докато те са воювали ,дядото на Тиквата е насилвал жените им.
238
2
 
2
 
! Отговори
Ели преди 7 години
Ама защо й ходиш по акъла на тази ЛЪЖКИНЯ , бе Бойко !? Комунистка - диша и лъже.
237
2
 
1
 
! Отговори
Един от многото преди 7 години
Няма нужда от дебат. Познаваме и двамата и знаем докъде ни докараха за чтвърт век. Българинът не е толкова глупав, колкото го мислят нашите смешни политици. На изборите той ще покаже какво мисли за тях, каквото и да му говорят! Няма нужда!
236
3
 
3
 
! Отговори
обективен преди 7 години
Продажните гербави крадци и лъжци нямат място във властта повече.Сега е време да си понесат заслуженото за разграбването на страната!Презрение до гроб!
235
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
руските троолове на г-жа *** продължават да бълват лъжи. Истината е, че нито един здравомислещ човек не би гласувал за бсп. Това е най-продажната и анти-българска партия съществувала някога
234
8
 
4
 
! Отговори
ВЪН БСП от власта преди 7 години
По-крадлива и долнопробна партия от БСП/БКП няма. от колко години тия изедници ни крадат и ни докарват до просешка тоята
233
4
 
11
 
! Отговори
ЕХ, ЛЪЖЕЦО НЕДНИ преди 7 години
БОКО Е СТРАХЛИВЕЦ, ПОДЛЕЦ И ЛЪЖЕЦ. А КОЙТО ЛЪЖЕ, ТОЙ И КРАДЕ. ЕРГО , БОКО Е И КРАДЕЦ И ЗАТОВА ГО Е СТРАХ. ТОЙ МОЖЕ ДА ХВЪРЛЯ В ПРОСТРАНСТВОТО ВСЯКАКВИ ЧИСЛА И ДАННИ, КОИТО ХОРАТА НЕ РАЗБИРАТ И НЯМА КАК ДА ПРОВЕРЯТ. ТИКВАТА РАЗЧИТА НА ТОВА. КОГАТО ЗАСТАНЕ СРЕЩУ КОМПЕТЕНТНИ И СПЕЦИАЛИСТИ ОБАЧЕ , ТОЙ Е ДОТАМ. ЛЪСВАТ МУ ГОЛИТЕ БЕЗСРАМНИ И НАГЛИ ЛЪЖИ. ЗАТОВА БЯГА ОТ ДЕБАТА С НИНОВА, КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН И НИ СИПВА ПОРЕДНИТЕ АБСУРДНИ ОБЯСНЕНИЯ И ИЗМИСЛИЦИ И НАПАДКИ СРЕЩУ НЕЯ.
232
5
 
1
 
! Отговори
do terimanl 2 преди 7 години
Е, това с "трола", просто не го разбирам????Много модерно, тук всичко е тренд""!!!Напиши нещо нормално и това, което си ти!Всеки втори "***", пиши ясно и за кого се отнася!Егати държавата, по-добре верно заминавай!!
231
4
 
16
 
! Отговори
Петър Папазов преди 7 години
Само *** може да гласува за ГЕРБ! Представяте ли си пак Боко , пак бягство посред мандата, пак криза и избори и защо? Заради един маргинален Андрешко от Банкя. Крайно време е да престанем да се срамуваме от това недоразумение!!!
230
3
 
1
 
! Отговори
Терминал2 преди 7 години
До безпристрастенА може би *** палър ?!?!!?
229
5
 
16
 
! Отговори
Гого преди 7 години
Г- н Страхливец , и тоя е бил два пъти мин. председател , срамота, който гласува за ГЕРБ пласува против България.
228
4
 
10
 
! Отговори
Атанас преди 7 години
ББ е един *** с вид на мутра или обратно, не знам
227
3
 
14
 
! Отговори
безпристрастен преди 7 години
Чета и се питам?!Като гледам коментарите и колко хората обичат бившия ни министър, как така социолозоте дават победа на ГЕРБ към днешната дата???Аз не симпатизирам на кикоя от двете партии, просто всичко е много странно, а може би всички си мислим едно и също;)!
226
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
подлец е Борисов
225
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за това народа намрази ГЕРБ и Бойко ...заради лъжите им..Превърнаха България в Гробище
224
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
лъжец е Бойко и ***
223
4
 
19
 
! Отговори
МЕТОДИ преди 7 години
Борисов си остана същия страхлив Бай ... какъвто винаги е бил.
222
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шубето на кръглия зеленчук от Банкя е голям страх
221
2
 
7
 
! Отговори
А. Христов преди 7 години
Някой послъгва тук, Нинова каза, че Борисов неказал не на лидерски дебат, Борисов казва, че Нинова казала не на варианта с двете части... надлъгванията и демагогията започва с пълна сила!!!
220
5
 
10
 
! Отговори
naco преди 7 години
СТИГА,вече,ОТКЛОНИХТЕ вниманието на хората за момент от ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ,а именно КОРУПЦИЯТА и КРАЖБИТЕ!!! Разбира се ,че "дебат" няма да има,и как да има ДЕБАТ между ДРУГАРИ-СЪМИШЛЕНИЦИ?! Между ДРУГАРИ,които си ПИЯТ кафето и РЪКОПЛЯСКАТ,зад КУЛИСИТЕ на СЛУЧВАЩОТО се в България!?

Спонсорирани публикации