Съботен бис: Звездите ни - голи и уплашени!

Кои най-често свалят дрехи и задръжки?
34

Снимка: Facebook

Сигурно по някакъв повод сте чували за британската актриса и модел Емили Ратайковски. А най-вероятно сте я видяли както майка я е родила. Емили е една от най-популярните в социалните мрежи, само в Instagram има над 10 милиона последователи. Тази популярност и донесе и първа корица Vogue, макар и австралийския. Горещата брюнетка извървя дълъг път от модел във видеоклипове (появи се през 2013 г. в музикалния клип на Робин Тик "Blurred Lines"), до актриса и красавица със световна слава. За това й помогна и голата стратегия в социалните мрежи.

Какво да кажем за клана Кардашиян? Нали не ги свързвате с новите открития на НАСА? Не, просто мащабни дупари, гърди на показ, тв риалити, богати мъже до тях. И милиони в банковите сметки.

У нас звездите също започнаха да се събличат все по-усърдно, но милионите са химера. Просто пазарът ни е друг. Защо го правят? От страх да не бъдат забравени. Защото са известни с известността си.

Кои популярни нашенци свалят най-често дрехи и задръжки?

Най-последователна е Николета Лозанова. Плеймейтка. Момиче тръгнало от нищото и стигнало до водеща в национален ефир. През годините тя бе известна единствено с връзките и разделите си. Успя да прикове вниманието към себе си покрай креватните изпълнения предимно с футболисти. Титулова се като модел, появява се на ревюта, макар спецовете в модата нееднократно да й подрязваха краката, че с нейния ръст кариера на подиума няма как да има. Но пък тя проби при дизайнера Филип Плейн и заедно с красавици от други държави се снимаха за календар. Независимо, че има и национален ефир, тя поддържа медийното внимание допълнително. С голи снимки. Пипнати с някоя и друга програмка или просто разкриващи всичко. Нейните почитатели са толкова, колкото и критиците й, което създава предпоставка за непрекъснати спорове и реклама за плеймейтката. А това, че отново е в обятията на Николай Михайлов допълнително засилва PR-стратегията й.

Веднага след нея се нарежда фолкпевицата Камелия, която винаги е залагала на еротиката като съпътстваща реклама на кариерата й. Особено след като се раздели с "Пайнер" и трябваше само да се справя в музикалната джунгла. Нова песен - нова порция голи снимки в социалните мрежи. Това е един от нейните похвати да привлече внимание. 46-годишната изпълнителка наистина може да се похвали с хубаво тяло, силиконът й не се е повлиял от земното притегляне. И нейните еротични изяви обаче предизвикват полемика, тъй като сред нейните фенове има и доста подрастващи. Та най-честите нападки са дали е добър примерът, който дава. Ако се загледате в световен мащаб обаче е същото и този въпрос е излишен. Ако искаш да си популярен - ще се събличаш. Освен ако не се казваш Адел и гласът ти е на светлинни години пред формите на тялото.

През два-три месеца падат задръжките и на Мария.

"Правя така, че да не оставям дълго време почитателите си на сухо. През два-три месеца показвам по нещичко от себе си. Разбира се, никога не съм вулгарна", обяснява тя.

Толкова тъпо, че някак дрънка. При нея гласът никога не е бил водещ, но пък с подобни изказвания принизява феновете си. Явно тя живее с мисълта, че я харесват само воайори. Няма да оспорваме това мнение, остава месец до следващта й акция. Няма да седим на сухо, нали?

Андреа също е сред звездите, които често показват плът. Тя си има и друга тактика. Освен еротични сесии, по време на нейни участия и концерти случайно тоалетът поддава. За да може публиката да оцени работата на пластичния й хирург и доколко се е справил с поставянето на силикон. През последните месеци обаче фигурата й не съвпада с представата от фотосесиите и тя избягва подобни своеволия. Но пък се прочу със серия от кадри, в които Photoshop-а така е "играл", че я остави без зърна на гърдите.

Моника Валериева е другата известна с известността си, която е гола и уплашена да не я забравят. И тя тръгна от конкурс за плеймейтки, стана модел на онлайн магазинчета за дрехи, мина през няколко риалити предавания и хоп - вече е звезда. С малко блясък, но пък се старае да го поддържа - с еротика в социалните мрежи. Затруднявам се да изтъкна някакво нейно достижение, за да бъде известна, но пък някой може да ме поправи.

Мже би малко изненадващо, но гол лъсна и Крум. И той позагуби блясък през последните години и реши да провокира с голо мъжко тяло. Това дори му донесе участие в национален ефир, което означава, че целта е изпълнена.

Еротиката понякога има и нежелан ефект. Желанието на актрисата Луиза Григорова да влезе в политиката бе е една от най-обсъжданите теми през седмицата. Включването й на 7-мо място в листата на партия "Да, България" във Варна се превърна в истински цирк, а тя излезе с гневно писмо в социалните мрежи. В което обяви, че няма да бъде сред кандидат-депутатите и изригна срещу компроматите в медиите. А сред тях бяха и нейни голи снимки отпреди години. Повечето български актриси имат подобни кадри, но в случая Луиза бе заклеймена заради еротичните кадри. А тя не е сред тези, които парадират с тялото си, за да бъде забелязана.

И да не забравяме, че една от първите, които разбра, че малкото дрехи носят повече известност бе Сашка Васева. Дупнишката Мадона показваше изгледи отзад, отпред, гърдите й лъснаха дори на фестивал като "Пирин фолк". Днес, вече на 50, съжалява за голяма част от изцепките си, сигурно изпитва на моменти и срам пред порасналите си деца.

Но така е, българският шоубизнес изисква жертви. Особено, когато талантът не е е по-голям от луфта на краката - тогава идват еротичните снимки на звездите. Голи и уплашени да не бъдат забравени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Башка Луд преди 7 години
Това снимки от кастинга на филма ЗАРАЗА ли са?
22
0
 
3
 
! Отговори
ИВАН преди 7 години
Не става много ясно кое им е звездното. Иначе са най-обикновени пачи.
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А тази Моника да я гълташ против страх!
20
0
 
23
 
! Отговори
плашещо е преди 7 години
Ами плашещо е, защото вие ги определяте за звезди, ама няма никаква ценност в това да се покажеш гол пред света. Явно мутренските ценности на тази мутренска държава са само такива.
19
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Замириса на гъби.
18
0
 
40
 
! Отговори
Edna преди 7 години
Е, стига с тази Николета, само за нея пишете всяка събота...
17
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквито "звездите" ни такава и държавата...
16
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виждам Сашка Васева с камшик и кожени дрехи да пердаши един известен политик по заголеното д.у.п.е
15
2
 
28
 
! Отговори
сексманиак преди 7 години
Уплашени са щото снимам аз... леко облечен. Много леко. Само по фотоапарат.
14
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До: 15Ами не, не съм. Както и не съм виждал куче да яде марули.А заглавието на тази статия е копирано от заглавието на един сериал по National Geographic наречен "Голи и уплашени". Нещо като Сървайвър, затова се предполага че са уплашени, ама и то си е вид пopнo според мен.
13
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"Че са голи да, ама нещо като ги гледам хич не ми изглеждат да са уплашени.Що така?"--- Ами, да си видял куче да се плаши от кренвирш? :)
12
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лордът към лакея:-- Джордж, тези лейди защо се показват разсъблечени?Джордж към лорда:-- Ами, к*рви, сър!
11
1
 
49
 
! Отговори
точно преди 7 години
До АнонименПри това много *** и необразовани.Има по света *** ,но ЕЛИТНИ-образовани,с интелект,интелигентни,ерудирани.Тези просто долни пачаври.От леглото на един футболист скачат в леглото на друг ,и като ги свършат започват да ги повтарят. Еднакво ***!Кой интелигентен мъж, държащ на името и репутацията ще излезе на светло с такъв ***.Под достойнството му е. Плаща,***, става и си заминава.Това е истината!
10
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Саше, често ли си ги гледаш (насаме)? :)
9
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че са голи да, ама нещо като ги гледам хич не ми изглеждат да са уплашени.Що така?Да оставим настрана и въпроса що за звезди ни показват, като повечето не ги познавам.А даже не всички са и голи...
8
4
 
35
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
От тия само Камелия хващата окото .На 46 ,а е по- апетитна от 20 годишните.Евала Ками уникална си Другите са криви и пластмасови, само Сашка е натурална ,но пък е малко престаряла
7
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако,това са звезди, значи е настъпил края на света.От кога проститутките се титуловат ,като звезди?С Какви звезди са и какво са направили в живота-освен да мачкат чаршафите на хиляди мазни старци и чичковци по света и у нас на повикване за пари.Наречете си ги с истинските имена-***!
6
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На снимките виждам само ***, в България няма звезди има само хора за които се говори повече.
5
0
 
24
 
! Отговори
Бай Миле преди 7 години
МНОГО МЪРШАВИ БЕ.....НАПРАВО ДА МУ СЕ ОТЩЕ НА ЧОВЕК.....ГОЛИ И УПЛАШЕНИ...????Е АЗ НЕ ВИДЯХ ДА СА УПЛАШЕНИ....?
4
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
алооооооооооо Днес, де са звездите бе, само някакви пачав.ри има на снимките, сменете заглавиено поне!!

Спонсорирани публикации