Патриотите готвят блокада на границата с Турция

Искат да спрат автобусите с "изборни туристи" от съседите
53
Патриотите готвят блокада на границата с Турция
Снимка: Кадър Youtube

"Обединени патриоти" стягат редиците си за блокада на границата с Турция, за да спрат автобусите, според тях, с "изборни туристи".

Още по темата

1000 автобуса с българи с готвят да дойдат за вота на 26 март, твърди лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

Според него блокадата на границата е нужна, за да се пресече пътят на "Реджип Ердоган към българския парламент".

Лидерът на воеводите настоява и за спиране на предизборен клип на ДОСТ, защото турският посланик Сюлейман Гьокче се появява в кадри от него.

"Освен че е нарушение на Виенската конвенция за дипломатическата работа, това е дръзка провокация, която цели да покаже ясно зад коя партия застава Турция", пише в позиция на ВМРО.

Според партията явно някой си мисли, че така въпросът ще стане междудържавен и това ще проправи пътя на поредната противоконституционна формация.

Красимир Каракачанов настоява БНТ да спре да излъчва скандалния клип, на който се появява и надпис на турски език – от т.нар. Тюркян чешма.

От ВМРО настояват също СЕМ и ЦИК да се намесят незабавно, "а не да си правят оглушки, както обикновено", при подобни предизборни нарушения от страна на антибългарски етнически партии.

Като недопустима намеса на Турция във вътрешните работи на България лидерът на ВМРО определя и изказването на турския социален министър, който призова българските изселници да гласуват масово на изборите на 26 март, допълвайки, че турската държава подкрепя партията на Лютви Местан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
12
 
! Отговори
запознат преди 7 години
Очаквайте след като го махнат от НИМ БД да отиде в ДПС. А Каракачанов ще каже каквото за Бинев.Ами такова,,всеки имал право да се развива и променя.
21
9
 
24
 
! Отговори
Валери преди 7 години
А този руски "патриот" Каракочанов защо само срещу ДОСТ реве, а не и срещу ДПС. Защото и той и Доган са руски протежета. Нямат край тези продажници, бе.
20
0
 
24
 
! Отговори
отчаян преди 7 години
В България всеки се занимава с неща от които нищо не разбира ! - икономистите са тотални бездарници,политолозите са с умствени отклонения,бизнесмените вчера са слезли от дърветата и не могат да си напишат правилно името а Елена Поптодорова ще се връща в българската политика защото била ИЗКЮЧИТЕЛЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ ??????Е как България да бъде добре ? - ЦЯЛО ЧУДО Е ЧЕ ОЩЕ Я ИМА !!!
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 18Ако живее две години в Русия?
18
5
 
17
 
! Отговори
обективен преди 7 години
Няма да блокират границата нашите "патриоти"-авантаджии.На агент Иван ,Волен и Валерко патриотизма стига само докато се доберат до кокала.И тримата са обикновени лъжци и алчни за пари предатели.Преди всеки избори говорят за тази блокада ,но в изборния ден нито един "патриот" не се мярка по границата , ами обикалят по секциите и агитират.
17
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен хора, които неплащат данъци в България нетрбва да имат право на глас на българските избори.
16
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако един гражданин живее повече от една година в Турция да му се премахва българското граждаство и да не гласува на изборите.
15
5
 
17
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 7 години
Нито един турчин не трябва да гласува на нашите избори!Да си гласуват в Турция.Само който е живял повече от 6 месеца в последната година в България ,само той да може да участва в управлението на страната ни като гласува.Изключение да може да се прави само за студенти.И тази промяна трябва да се въведе със закон веднага ,щом заработи парламента.
14
3
 
11
 
! Отговори
до Валери С преди 7 години
Е много ясно ,ако ви вкарат във властта ще ви лъсне *** и ще трябва още на следващия вот.Ако ли пък сте в извън властта още 4 г ще го играете на патриоти.
13
6
 
11
 
! Отговори
АСФАЛТ паша преди 7 години
Бойко ще дотърчи с Лиляна и ще разтурят блокадата.
12
5
 
17
 
! Отговори
Валери Симеонов преди 7 години
Чудя се кога ли и ние с Краси и Волен ще отидем в ДПС като Слави Бинев ?
11
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако блокират границата с Турция,много хора само заради това ще гласуват за патриотите.
10
6
 
17
 
! Отговори
аман преди 7 години
Нашите управници направо си играят със огъня.Тези хора не знаят на какво обричат държавата ни.Веднъж ииииии за винаги този въпрос с гласуването на турците живеещи в Турция които влияят на изборите в България в интерес на Турция трябва да се сложи КРАИ!Това трябва да се реши твърдо,без страх и уплаха.Това разбирам аз за добри и смели решения в интерес на България.До сега управляващите са страхливи марионетки испълняващи чужди нарежданиа и интереси.Няма нужда от такива ръководители.
9
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подкрепям с две ръце!!! Нито един* който не живее в България да не гласува!!! Баси "българските граждани", неграмотни огромната част, не знаят български, дрънкат само на турски, тайно мечтаят тик един ден да стане Турция, идват да гласуват??? Като не живеете тук защо идвате, кой ви плаща? Да се затвори границата и един автобус да не се пусне с тези продажници-предатели!! Браво на патриотите или които и да са!
8
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не само ДОСТ е противоконституционна антибългарска партия, такива са и финансираните от Сорос "Реформатори" и "Да българия" . В тая " да българия" е онзи бо..ук дето е нарекъл Левски ла.но. Тия партии трябва да бъдат забранени а участниците в тях физически ликвидирани.
7
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами затворете всички граници,защо само с Турция?Ще има 10-15 платени патриота,които да скандират и нищо няма да стане,гледах репортаж от Кърджали: хахахаха,имаше 10 човека които бяха с патриотите,а камерата се чудеше от кой ъгъл изглеждат повече:хахаха
6
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ви имам и българските патриоти
5
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам да знам кои бяха съдиите, разрешили основаването на тази партия, както и защо ЦИК я допусна до изборите! След разкритието за пакетите с храни, платени от ДОСТ чакам ЦИК да санкционира тази партия и нейния лидер за купуване на гласове!
4
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те па тия са едни патреотеее!!!!!***
3
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да ги блокираме на всички възможни места и да не допуснем Местан да гласува.

Спонсорирани публикации