Патриотите готвят блокада на границата с Турция

Искат да спрат автобусите с "изборни туристи" от съседите
53
Патриотите готвят блокада на границата с Турция
Снимка: Кадър Youtube

"Обединени патриоти" стягат редиците си за блокада на границата с Турция, за да спрат автобусите, според тях, с "изборни туристи".

Още по темата

1000 автобуса с българи с готвят да дойдат за вота на 26 март, твърди лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

Според него блокадата на границата е нужна, за да се пресече пътят на "Реджип Ердоган към българския парламент".

Лидерът на воеводите настоява и за спиране на предизборен клип на ДОСТ, защото турският посланик Сюлейман Гьокче се появява в кадри от него.

"Освен че е нарушение на Виенската конвенция за дипломатическата работа, това е дръзка провокация, която цели да покаже ясно зад коя партия застава Турция", пише в позиция на ВМРО.

Според партията явно някой си мисли, че така въпросът ще стане междудържавен и това ще проправи пътя на поредната противоконституционна формация.

Красимир Каракачанов настоява БНТ да спре да излъчва скандалния клип, на който се появява и надпис на турски език – от т.нар. Тюркян чешма.

От ВМРО настояват също СЕМ и ЦИК да се намесят незабавно, "а не да си правят оглушки, както обикновено", при подобни предизборни нарушения от страна на антибългарски етнически партии.

Като недопустима намеса на Турция във вътрешните работи на България лидерът на ВМРО определя и изказването на турския социален министър, който призова българските изселници да гласуват масово на изборите на 26 март, допълвайки, че турската държава подкрепя партията на Лютви Местан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
2
 
! Отговори
Сещайте се преди 7 години
Зам. - министърът на отбраната Орхан Исмаилов...Сега е в ДОСТ!!!!!!!!!!!!А докато е бил Орхан Исмаилов,който сега е в ДОСТ в министерство на отбраната........
41
0
 
2
 
! Отговори
до 44 преди 7 години
Тази партия която изгони 300 000 турци в Турция изгони и 2 милиона българи по света.Българите не гласуват за нея-разбираемо е.Но турците гласуват за една друга партия която управлява заедно с партията дето ги изгони.Шефът на тази партия е син на оня министър който навремето им смени насилствено имената.Ето това никак не го разбирам.Аз също съм пострадал от тази партия,но поне никога не съм гласувал за нея.Помислете малко бе хора,не правете това което ви казват,а това дето сами ще решите.
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още не сме осъдили Държавата офицялно за Възродителен Процес в Хага , предстои..........
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А кой ги изгони хората в Турция 1989 година да не би от хубаво да са заминали там , а сега пък що гласували , колко смешни са теа бетер от Ромските циркове
38
1
 
1
 
! Отговори
ASKER преди 7 години
ZA KAKVI PATRIOTI GOVORITE VAOB6TE !!!??? TA NE VIJDATE LI 4E PO4TI VSI4KI PATRIOT4ETA SA S TURSKI MAMILII.KAKVO SA NAPRAVILI ZA VAS TIQ PATRIOTI ??TIQ PATRIOTI V BG SLUJAT SAMO I SAMO NA NAS TURCITE. DA NE VI IZBROQVAM SEGA DOKAZATELSTVATA
37
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя слух за 5или 10 год, ако не си живял в БГ да не гласуваш е много смешно?!?С автобуси идват 2-3 хиляди манговцфи от Турция. А в САЩ и западна Европа има милиони Българи?Не знам защо ги говорите Тея неща без елементарни сметки.
36
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тея патриоти ли са кви са, за мен глуппаци...Изобщо не вървят в правилна посока.Насилието ,ще доведе до сплотяване и до отговор от страна на турските малцинства.Това е опасно ! Ако искат мерки да се заемат с закони да изолират тези неща. С насилие НЕ СТАВА !
35
1
 
9
 
! Отговори
You Tube преди 7 години
Местан на турски по ТРТ
34
7
 
28
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Трябва да се премахне двойното гражданство за турските изселници!!
33
4
 
26
 
! Отговори
Е преди 7 години
Въпросният клип на ДОСТ е действително скандален и е нагла провокация и трябва да бъде спрян веднага!!! Видяхме и наглостта на тези типове и с опита за купуване на гласове с откитите в Кърджали пакети с храни!!!А посланика на Турция няма място в предизборната кампания в България. Той редовно е на мероприятия на тази сбирщина *** - ДОСТ! Трябва да бъде отзован! Руши, а не спомага за добрите ни отношения с Турция!
32
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
PR Aкцийка. Дип, ако още някой се излъже да пусне си гласеца за тия "псевдопатриоти"
31
6
 
32
 
! Отговори
Стига простотии! преди 7 години
Крайно време е да се спре с този цирк! Да се приеме решение, хора които не са живели постоянно в България през последните 5г. да нямат право да гласуват , както и тези с двойно гражданство и край с изборния туризъм.
30
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По добре блокирайте парламента. Българските граждани умират от глад
29
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Депутатите от прокюрдската партия са в Одринския Затвор. Това е най големия турски затвор след Диарбекирския. Каракочанов и Винкела да не се доближават до границата, че като нищо могат да ги изкарат за Фетхулахисти и да видят Одрин през решетките.
28
0
 
25
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Гласовете от Турция могат да бъдат спрени по елементарен и ЗАКОНЕН начин!Просто трябва да се гласува закон,забраняващ гласуването на живели в чужбина над 27 години!Във Великобритания има такъв закон,само че за над 12 години живот в чужбина.Наскоро бе обжалван в Страсбург от англичанин живял в Испания над 20 г. и делото бе загубено от него!Следователно и нашия закон ще мине в Страсбург!Това решава проблема веднъж завинаги!Та Патриотите,вместо да се лигавят,да намерят 121 депутати за целта!!!!!
27
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поделение на Първа Армия на Турция е край Малко Търново. Ердоган е нервен напоследък, "патриотите" да внимават.
26
5
 
10
 
! Отговори
Гатанка преди 7 години
Помня как Сидеров защитаваше либерализма на Доган по страниците на Демокрация и на Монитор. Вие що го забравите не зная .Може би не четете ,а само ви манипулират .
25
2
 
11
 
! Отговори
голяма демокрация см преди 7 години
Ама всички в Атака,ВМРО и ПФ са уникални *** или ни правят на такива и играят скрито за исляма.Доган бил добър щото си махнал опашката Местан свързваща го с Турция.Ами досега къде бе Доган бе .Тия 27 г ,че и преди това ислямизираше България . И то щото му го позволихте.Затова сте гузни само срещу Местан .А той е вехнещ .Доган остава да ви ислямизира и след Ердоган пак ще е той . Спете и ходете да гласувате .
24
5
 
9
 
! Отговори
равносметка преди 7 години
Доган си изряза ислямската опашка ,но тя пак ще порасте .Чакайте и ще видите ....... Заслужаваме си съдбата и с такива патриоти на издръжка от други посолства.
23
3
 
10
 
! Отговори
споко преди 7 години
Споко патриоти не се безпокойте.Те ДОСТ са един файтон хора.Същите са от ДАЙ България и други знайни и незнайни калинки с по 1% електорат и ще гледат парламента но отвън така че споко само пушилката е голяма.Друг е въпроса че в парламента ще е пак -турлугювеч и лесно няма да се състави правителство защото някой трябва да се целува с някого а дали ние ще викаме ГОРЧИВО за "младите" времето ще покаже :) !

Спонсорирани публикации