Изборната търговия е в ход, призна Герджиков

Премиерът увери, че са взети мерки срещу грозното явление
31
Изборната търговия е в ход, призна Герджиков
Снимка: БТА

Има сигнали за купуване на гласове в Северозападна и Югоизточна България, каза служебният премиер Огнян Герджиков пред журналисти в Русе.

Той обясни, че са взети мерки, като се осъществява много сериозна превантивна дейност за изборите на 26 март.

"Всички структури са мобилизирани, тъй като трябва да се покаже решимост в борбата с това изключително грозно явление - българи да си продават гласовете за пари, което е недопустимо за една европейска държава", заяви Герджиков.

Той каза още, че подготовката за изборите върви много системно, предаде БТА.

"Това е една от моите най-важни задачи. Има великолепен министър на вътрешните работи, както и министър на отбраната. Създадена е много силна организация", каза още премиерът. 


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
стара истина преди 1 година
Крадеца вика:"Дръжте крадеца"
22
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
след като ти дадат 50 лева има ли значение как ще гласуваш с бюлетина
машинно или електронно няма спасение от това зло
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изборната търговия е в ход, призна Герджиков, но Премиерът увери, че са взети мерки срещу грозното явление - да не се разчува много!
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мерки били взели Гьонсурат е тоя. Ако бяха наистина взели мерки, етническата партия ДОСТ трябваше да е забранена, а предводителя им в следствения арест, разследван за престъпления срещу държавата.
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Организационниат работник Цветанов е развъждат кесията и раздава щедро крадените от народа пари. Емисари те на ГЕРБ са плъзнали по всички ромски гета.
18
1
 
3
 
! Отговори
Бай Хой преди 1 година
Е, 19 ти не остави никого да избереме бе! Младите и умните в чужбина, тука само крадливи партии. Трябва да изберем някои по-гладнички да се захлебят и те. Да знаеш все пак съм съгласен с теб. Тука някой беше написал за задължителното гласуване. Не го ли отмениха? Мисля че чух нещо такова. Да си призная на мен никой не ми е предлагал да ми купи гласа. Сигурно не е ценен. Аз затова и не гласувам
17
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До НАПЪЛНЕТЕ ЗАТВОРИТЕ
Да напълят затворите и с депутати и управляващи крадци начело с най-големия крадец Бойко Борисов и неговата мафиотска партия барабар с червените дето ни докараха до просешка тояга и изгониха и продължават да гонят младите и умни хора зад граница.Бойко да беше взел да строи затвори а не магистрали и едни специално за него вместо неговата шайка бандити да краде европарите.ЕС трябва да създадат програма за строеж на затвори специално за нашия елит ама и тях ще откраднат
16
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То така или иначе с гласуване нищо не се променя поне да се сложи минимална цена на глас, че братята ромове много подбиха пазара и няма файда :) .
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДО 3
А СЕГА С КУПУВАНЕТО, ЧЕСТНИ ЛИ СА?
14
2
 
8
 
! Отговори
Бай Роджеро преди 1 година
Който плюе Герджика, все дно плю Радев, така че другарчетата които са гласували за въздушния ас да внимават.
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Затова вчера един ме пита.ти за кои ще гласуваш трябва ли даим давам отчет за кои ще гласувам.честно казано и ма не интересуват лошо е само че направиха гласуването задължително та отивам само зарад кафето а на тия много им здраве се едни са
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е като е в ход, как е? Добре ли се печели, а? Падат ли кинти, падат ли? Дуфалак смотан.
11
0
 
11
 
! Отговори
Бордолезов преди 1 година
Абе защо купуването да е незаконно? Ако се направи законно знаете ли колко крадени пари ще се върнат пак при народа? Ще падне голямо наддаване.
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато се сложи образователен ценз, тогава ще станат по-добре нещата. Не може малограмотни или неграмотни хора да избират кой да управлява страната или тези дето дори не говорят български.
9
4
 
9
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 1 година
Г--Н ПРЕМИЕР ИСКАМЕ РЕЗУЛТАТИ А НЕ ОБЕЩАНИЯ В СТИЛ Б БОРИСОВ А И КАК ЩЕ СЕ БОРИТЕ С КУПУВАЧИТЕ НА ГЛАСОВЕ КАТО ПОДГОНЯТ С КАМЪНИ ВАШИТЕ „БОРЦИ„ ОНЕЗИ ЗА КОИТО НЯМА ЗАКОНИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА--ШВЕДИТЕ А ЗАСТАНЕТЕ НАЧЕЛО НА ВАШИТЕ „БОРЦИ И ИДЕТЕ СРЕЩУ ТЯХ ДОРИ БОРИСОВ НЕ ПОСМЯ ДА СЕ ИЗПРАВИ НАСРЕЩА
8
2
 
13
 
! Отговори
класьор-регистратор преди 1 година
И аз мога да бъда обикновен регистратор на събития .
Въпросът е ,г-н Герджиков , като сте на такъв висок пост и имате толкова големи възможности - какво направихте за да предотвратите това купуване?! Уволняването на гербери ли таксувате за такава дейност ?!
Защото до тук нищо друго не сте направили !
7
1
 
9
 
! Отговори
НАПЪЛНЕТЕ ЗАТВОРИТЕ преди 1 година
с дилъри и поръчители и тогава кажете, че нещо сте свършили
6
1
 
10
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Резултати! Тях ги няма.


А признания и оправдания много Герджиков. Те се като дупенцето всеки го има.
5
6
 
7
 
! Отговори
ПРЕДЛАГАМ преди 1 година
ДАНС да назначи денонощна охрана на Цвъки, защото коварните комунисти могат да му тикнат в ръцете НЯКОЛКО ЧУВАЛА с бюлетини с цел да злепоставят Европейската партия на Гражданите и селяните от Банкя. И лично другаря борисов
4
0
 
14
 
! Отговори
истина е преди 1 година
Властта опиянява българина повече от най-силният наркотик !!