Драконови мерки за сигурност за концерта на Цеца

Вратите на "Арена Армеец" отварят в 18 часа
14 мар 2017 11:44,
49
Драконови мерки за сигурност за концерта на Цеца

С драконови мерки за сигурност ще бъде посрещната балканската звезда Цеца, която пристига тези дни у нас за двата си концерта на 16 и 17 март в "Арена Армеец".

Причината за засилената охрана на звездата са вследствие на излезлите наскоро в сръбските медии публикации, които информират за заплаха от отвличане, отправена от албанската мафия.

Двата близо 3-часови концерта на 16 и 17 март ще започнат точно в 20:00 часа, като първи на сцената ще излязат горещите MINISTARKE.

Входовете на "Арена Армеец" ще бъдат отворени от 18:00 ч. Всички, закупили билети за терена (правостоящи места), ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите пропуски за трибуни (седящи места) ще бъдат отворени входовете А1, В1 и С1. Билети за събитието ще могат да бъдат закупени и в деня на концерта от касите на "Арена Армеец", както и от обектите в мрежата на Eventim в цялата страна.

Паркингът пред "Арена Армеец" ще бъде на разположение на феновете на Цеца до изчерпване на местата. След запълването на капацитетa, допълнително ще бъдат осигурени паркоместа и по едно от платната на бул. "Асен Йорданов".

Лица до 18 години ще се допускат на събитието с придружител и 2 броя попълнена декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет.

Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтеглите от сайта на Eventim, в секцията често задавани въпроси - Пропускателен режим за непълнолетни лица.

Забранено ще бъде влизането в залата с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети, като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на "Арена Армеец" е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета.

Все още могат да бъдат закупени билети за втората дата за концерта на Цеца - на 16 март 2017 г. в зала "Арена Армеец". Начало - 20:00 часа. Билетите за събитието са на цени от 25 до 60 лв. в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
9
 
! Отговори
Хенде Хох преди 7 години
Това е прекрасна новина за почитателите на културата в първата ц....нска страна в,света.На националния ви празник Банго Васил поканете и Таркан да пеят дует с идола ви Цеца!И какво се чудите за охраната,та това е Цеца,ей..Цецааа.Но разбира се можеха да го изтеглят на 4март концерта да може направо от Шипка да се отиде на концерта!Чести ви концерт драги ***,честита ви държава,честит ви владика!!! Доко доко докооооо...
7
3
 
9
 
! Отговори
Озадачен преди 7 години
Какво има да и гледат на тази сръбска чалгарка?Изключително далече е от истинското изкуство.
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Двеста хиляди??? Брей,брей, брей!!!! Току виж някой се вързал на тази миризлива партенка. ПовервАх.
5
9
 
8
 
! Отговори
Жоро Бонев Жоров преди 7 години
Цеца има концерти пред над 200000 човека. Какво да коментирам "Коя е тази Цеца, бе ?"
4
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази нетрябва ли по кръчмите да пее?
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е бабата на змея Гошо от списание "Дъга".Голям почитател е на Росица Кирилова.
2
8
 
12
 
! Отговори
ламята преди 7 години
Коя е тая Цеца, бе??? И кой е луд да си купи правостоящ билет за този чалгарски змей???
1
1
 
12
 
! Отговори
мъдрост преди 7 години
За дракон - драконовски мерки!

Спонсорирани публикации