Можем да имаме плътни вежди с тези 3 метода

Кога да използваме молив и кога спирала за вежди?
15 мар 2017 22:03,
2
Можем да имаме плътни вежди с тези 3 метода
Източник: Reuters, архив

Веждите ни са много съществена черта за лицето ни и разпознаването му. Плътните вежди добавят различен чар на лицето ни, но не всеки може да се похвали с плътни вежди.

И макар безупречните вежди понякога да изглеждат мисия невъзможна, има начини да се сдобием с тях, при това само за няколко минути. Просто трябва да изберем правилния метод.

Ако използваме молив за вежди

Това е чудесен начин, ако искаме да подчертаем веждите фино. Трябва да започнем от вътрешната страна на веждите (най-близо до вътрешния ъгъл на очите) и да очертаваме с леки движения. Това се случва от вътрешната страна на веждите, като следваме посоката на растеж на косъма.

Ако използваме спирала за вежди

Когато искаме да подчертаем веждите дори повече, можем да нанесем и спирала за вежди след молива. Тук отново нанасянето започва от вътрешния ъгъл на веждата и продължаваме като следваме посоката на растеж на косъма.

Гел за вежди

Употребата на гел за вежди добавя най-много цвят, като същевременно поддържа веждите на едно място и не позволява на косъмчетата да се разместват. Гелът се нанася с бързи възходящи движения, като се следва формата на веждата.

Още съвети за красота четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Румен преди 7 години
*** може да ви каже как да си поддържате мустака!
1
0
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Хайдушки вежди, машала!

Спонсорирани публикации