Любо тръгва на национално турне с новия си албум "Знам"

Вече са ясни четири от градовете
17 мар 2017 17:00, Александър Попов
2
Любо тръгва на национално турне с новия си албум "Знам"
Снимка: Вирджиния рекърдс

Любо Киров тръгва на национално турне, по времето на което ще представи новия си албум "Знам", който излезе в каталога на Вирджиния рекърдс. В него са събрани най-големите хитове на певеца през кариерата му.

Вече са ясни първите няколко дати от промо тура – 15 юли в Летен театър Пловдив, 21 юли в Летен театър Варна, 22 юли в Летен театър Бургас. Финалът ще бъде на 10 ноември в Зала 1 на НДК. Билетите за събитието са в продажба в мрежата на Eventim.

Първата промоция на "Знам – Най-доброто от Любо Киров" се състоя миналата седмица в столицата. Той представи парчетата си под акомпанимента на маестро Живко Петров (пиано), Калин Вельов (барабани, перкусии), Ангел Дюлгеров (китара) и LaTiDa (беквокали).

В концерта като гост-артисти участваха и някои от най-големите имена на съвременната българска поп и рок музика като музикантите от D2 - Митко Кърнев и Александър Обретенов, Графа, Мария Илиева, Ясен Велчев и Ивайло Звездомиров от "ТЕ", Жана Бергендорф, Орлин Павлов, Тони, Михаела Маринова и младите вокални надежди от формация "Нова Музика". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Любо Киров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
11 преди 7 години
До Stefko 88Има - обратни ... и музикално, и физически.

Спонсорирани публикации