Над 12 000 души "трепнаха" с Цеца. Довечера – отново!

Певицата зарадва феновете с големите си хитове
17 мар 2017 13:45,
42

 Снимка: Булфото

Над 12 000 души "трепнаха" с Цеца по време на втория й обявен, но първи по дата концерт в София. Мястото - вече традиционната за такива събития "Арена Армеец".

Концертът започна малко след 20:20 ч. Настроението повдигнаха сръбската група MINISTARKE, които подгряваха и на концерта на Драгана Миркович през декември миналата година.

На запалените фенове им направи впечатление, че подборът на песни беше същият. За разлика от облеклото, което явно с всеки изминал концерт ще намалява все повече и повече.

Не след дълго на сцената се появи и самата Цеца, а публиката доказа защо тя е една от най-обичаните сръбски звезди и у нас.

Цеца видимо се е вталила от последните й срещи с българската публика. Беше облечена в черен, семпъл костюм, който същевременно показваше и доста от даденостите на звездата.

Концертът продължи до 23 ч., като Цеца изпълни както най-големите си хитове (Pile, Maskarada, Kukavica, Beograd, Zabranjeni grad, Grome moj), така и песни от най-новия й албум, който се превърна в хитов у нас - Autogram, Didule и разбира се Trepni.

Именно последната беше своеобразната кулминация на концерта, като певицата я изпя и при излизането си на бис. Цеца качи и видео от концерта си снощи. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
21
 
15
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Айде Цеца !! Най- добратааа!! Ще избухваме на качествена музика.
4
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Божигол там ли беше ?
3
10
 
21
 
! Отговори
око преди 7 години
Додоха бат селяни и пончаха да си спретват такива първобитни сбирки... кога в армеец, кога на орлов мост с слави//// НАЗЛЯВАМЕ ЯКО!
2
14
 
39
 
! Отговори
Иво преди 7 години
12 000 ненормални селинджъри :( Докато Ви има, такива нещастни певици ще съществуват и ще разпространяват помията си.
1
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При толкова много прости селяни чалгаджии, посещаемостта е направо скромна.

Спонсорирани публикации