Над 12 000 души "трепнаха" с Цеца. Довечера – отново!

Певицата зарадва феновете с големите си хитове
17 мар 2017 13:45,
42

  Снимка: Булфото

Над 12 000 души "трепнаха" с Цеца по време на втория й обявен, но първи по дата концерт в София. Мястото - вече традиционната за такива събития "Арена Армеец".

Концертът започна малко след 20:20 ч. Настроението повдигнаха сръбската група MINISTARKE, които подгряваха и на концерта на Драгана Миркович през декември миналата година.

На запалените фенове им направи впечатление, че подборът на песни беше същият. За разлика от облеклото, което явно с всеки изминал концерт ще намалява все повече и повече.

Не след дълго на сцената се появи и самата Цеца, а публиката доказа защо тя е една от най-обичаните сръбски звезди и у нас.

Цеца видимо се е вталила от последните й срещи с българската публика. Беше облечена в черен, семпъл костюм, който същевременно показваше и доста от даденостите на звездата.

Концертът продължи до 23 ч., като Цеца изпълни както най-големите си хитове (Pile, Maskarada, Kukavica, Beograd, Zabranjeni grad, Grome moj), така и песни от най-новия й албум, който се превърна в хитов у нас - Autogram, Didule и разбира се Trepni.

Именно последната беше своеобразната кулминация на концерта, като певицата я изпя и при излизането си на бис. Цеца качи и видео от концерта си снощи. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
MAKEDON преди 7 години
Aaaaa.. taka ... nie sme bile Srbomani....... a vie sto ste ... slusate srpska muzika be . E ... dobro de slusajte.... ama ne plukajte po samite sebe....
24
0
 
10
 
! Отговори
Фенка преди 7 години
Животът ми мина с песните на Цеца, Лепа Брена, Весна Змиянац, Драгана Миркович, Шабан Шаулич, Мирослав Илич, Миле Китич и др. Само певци от техния ранг могат да напълнят зала "Арена-Армеец", признайте си. Вие си злобейте, а ние ще слушаме песните им, пълни със стойностни текстове.И моля ви, не ги наричайте "чалгари". Чалгари са нашите порнопевици, пеещи песни с пошли текстове, в които се възпяват разврата, голотията, простотията и порнографията, показно афиширани в клиповете с гюбеци и кючеци.
23
0
 
8
 
! Отговори
Цеца Величкович преди 7 години
Забравихте ли как ни търсихте касетките с наши записи през Татово време, а? И продължавате да харесвате нашите песни. Стига вече омраза. На Балканите е такава музиката. Като ви чета коментарите, май сте родени в близост до Шанз-Елизе? Всички сме балканци и не трябва да се срамуваме от това. Трябва вече да загърбим злобата и омразата, защото никой не печели от това. Всеки да си слуша музиката, която харесва. Обичайте, а не злобейте. Желим вам све най-болье! (Превод: Желая ви всичко най-хубаво!)
22
0
 
2
 
! Отговори
Тъпанар преди 7 години
До Анонимен 25...Да, прав е бил Бойко за човешкия материал - та той ни управлява (материала).Не знам какво да мисля за другия материал - този който гласува за "управляващия" материал... (много точна дума - това не са хора)
21
3
 
11
 
! Отговори
ицо преди 7 години
И който, каквото иска да говори, аз съм сигурен че ако на тея 12000 поп-фолк почитатели им пуснат една анкета, ще излезе че другата седмица 90% ще гласуват за Герб, Марешки или БСП. После се чудим защо държавата ни е *** на Европа... ами не не са виновни политиците, материала е такъв. Чалгия, кюфтета и евтин бенз за всички!
20
3
 
20
 
! Отговори
Ицо преди 7 години
12 000 в арена армеец а нивите пустеят... За това родното селско стопанство е на това ниво. Всички аграри които биха били най-полезни на къра...са в София. Защо трябва да съм "хейтър" или "комплексар" като милея за родното земеделие?
19
1
 
4
 
! Отговори
ТОЧНО ТАКА преди 7 години
До Анонимен
18
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 21Това не е музика, а маане. Маането, както и феновете му са противни и следва да им се каже. Ако някой си изпусне стомашните газове в асансьора , не да се извърнеш културно, ами трябва да му забиеш един зад врата.
17
7
 
20
 
! Отговори
187 преди 7 години
12 000 прости, ***... и още поне 100 пъти по толкова в държавата, от същата мая, които също биха искали да са там... лош или хубав, комунизма такива простотии не допускаше...
16
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хора не разбирам какъв ви е проблема? Харесва ви само да обиждате и нищо друго... ако наистина не ви интересуваше нямаше да сте тук и да си изкарвате комплексите. Всеки човек има право да слуша каквато си поиска музика и никой няма право да го обижда за изборът му! Феновете на Цеца или както по точно ги нарекохте "селяни" не виждам да са написали нещо за обидните ви коментари и ето от такива хора като вас ме е срам... защото българите сме свикнали само да плюем и да се оплакваме.
15
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
cato gledam snimcite ne mi prilichat na seliani
14
5
 
17
 
! Отговори
доц. д-р чоко боков преди 7 години
това на снимка 12 ли ще създава брутен продукт, ще пази границата, ще плаща данъци и ще гради държавата. приятен ден.
13
7
 
9
 
! Отговори
Rock n Roll преди 7 години
Направо трепнах от интелектуална мощ - потенцията ми се стопи до висините, аре наздраве
12
15
 
21
 
! Отговори
eve1 преди 7 години
Не е лошо,че жената си пее,нека си пее щом иска,лошото е,че има 12000 полуграмотни ,които са отишли да я слушат.Забранете чалгата със закон!От нея се опростява!
11
9
 
22
 
! Отговори
Атлас преди 7 години
12 000 пръчки.........чалгаааааааааааааааа
10
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Определение за попфолк:Кючек изпълнен на българки /в случая на сръбски/ език с ромски акцент от същество с вид на травестит.За съжаление, къде явни, къде тайни повечето българи са ментално потурчени кючекчии.
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До автора..Трепни на сръбски и мигни на български.... А четете малко и тогава дписвайте глупости....
8
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ултраселения
7
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не си кривете душите в България всеки е селянин, кой живее на село, кой само по душа.
6
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И после се чудим, кой им гласува на БСП-то ! ? Ами ето тези !

Спонсорирани публикации