Ако ГЕРБ направи кабинет, Борисов ще е премиер за трети път

Промени ще има след третия мандат, обеща той
Обновена: 19 мар 2017 19:21 | 19 мар 2017 18:52, Веселина Йорданова
506
Ако ГЕРБ направи кабинет, Борисов ще е премиер за трети път
Снимка: БТА

Ако ГЕРБ сформира правителство след предсрочните избори на 26 март, Бойко Борисов отново ще е премиер. Това даде да се разбере Борисов в предаването "120 минути" по bTV.

На въпрос дали би направил премиер Томислав Дончев, Борисов коментира, че ще направи промени след третия мандат и "все още си има министър-председател".

Дончев, който също бе в студиото, се усмихна и каза: "Това е весело".

Бившият премиер коментира, че е важно партията му да бъде първа убедително, за да направи стабилно правителство, каквото не се е получило преди. 

Няма да направим коалиция с ДОСТ и ДПС, декларира Борисов. 

Той каза, че доходите му са от заплата и сподели, че смята да санира къщата си, защото в нея духало много. "Като гледам колко хубаво става на другите, искам и моята да си я направя", каза лидерът на ГЕРБ.

В отговор на думи на лидера на БСП Корнелия Нинова, че управлява с eсемеси, Борисов каза, че не е пращал такива и не се занимава с игрички. "Откъде накъде смяната на политическия съветник на Огнян Герджиков ще ми я приписват на мен", коментира лидерът на ГЕРБ по повод освобождаването на Иван Гарелов.

По-рано днес във Велико Търново той заяви, че трябва да сме по-обединени от всякога като нация, защото атаките, които заплашват Европа, не са измислица. Той даде пример с ожесточените конфликти в Крим и в Косово и с напрегнатата ситуация в Гърция, Румъния и Македония, предаде БТА.

Борисов обясни, че България като външна граница на ЕС ще бъде най-уязвима, ако се задълбочи конфликтът между Турция и Европа. "Страната ни трябва да продължи добрия тон, за да може бежанците да бъдат задържани на територията на Турция, а Европа да продължи да подпомага България финансово с плащане на разходите. Войната трябва да спре", каза той. 
 
Бившият премиер бе категоричен, че благодарение на диалога му с турския президент и европейските лидери страната ни се е справила перфектно с охраната на границата. "Дори служебният кабинет призна, че заради правителството на ГЕРБ мигрантският натиск по границата ни е намалял с 80% в последните 6 месеца. В момента няма мигранти, всичко е спокойно", посочи той. 
 
"Деленето на християни и мюсюлмани е изключително опасно. Опасно е напомнянето на Възродителния процес. ГЕРБ доказа, че е партията на всички български граждани и аз съм убеден, че на изборите ще имаме рекордна подкрепа от българските мюсюлмани", заяви още председателят на ГЕРБ. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


506
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
247
22
 
6
 
! Отговори
Skankhunt42 преди 7 години
Анти-Бойковските коментари са долни лъжи. Борисов строи магистрали и детски градини. Не ви ли е срам да изпълвате интернет пространството с мръсната си комунистическа пропаганда !
246
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Задължително трябва да се изрита дебелият, нагъл и ужасно *** Чичак от село Банкя. Погледнете го на какво е заприличал, подпухнал, натлъстял, тромав и бавен, едвам ходещ, невярващ в това което говори. Освен да краде и лъже за последно, нищо друго няма да се случи. Време му е и за Бай Ставри. Много краде, ужасно много. Милиарди. Свинетка син купила къща в Китцбюел за 1.5 милиона евро. Това са парите за пътищата които чакате да бъдат ремонтирани.
245
33
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДА ЖИВЕЕ БОЙКО БОРИСОВ !
244
4
 
23
 
! Отговори
Бабината преди 7 години
Хора, гласувайки за банкянския (или "хераковския антикомунист"??) падате до неговото ниво? А нивото му е повече от ясно! Той сам се оцени, но същевременно оцени и вас! "Аз съм *** и вие сте прости, затова се разбираме"! Искате ли един пр.остак да ви нарича пр.остаци? Ако ли да, то гласувайте за него! Ако тоя индивид го изберем за 3-ти път, окончателно ще докажем, че сме най-големите тъ.панари в света, избирайки един доказан мал.оумник за министър-председател...
243
3
 
12
 
! Отговори
Увеличават такса сме преди 7 години
Ново увеличение на такса смет готвят любимите ни политици. Забележете, по най-крадливият начин, не на реално изхвърлено количество, или на брой хора, а на кубатура. Ще има протести. Искат да вземат апартаментите на хората.
242
2
 
22
 
! Отговори
ГербФен преди 7 години
От как Бойко се обиди, че простия материал, не иска да гласува за неговия кандидат президент-стругарката Цецка, комунистката доносничка, от тогава слънцето не изгрява, само студ. Гласувайте за Бойко, иначе няма да изгрее слънце в България ! Той ще построй светлото бъдеще за децата ни, дори обеща, че ще вдигне след 4 години пенсиите с 20 лв., веднага нямало как да стане, пари в бюджета, за ГЛУПОСТИ нямало !
241
1
 
3
 
! Отговори
@@ преди 7 години
Ака, ама надали !
240
1
 
21
 
! Отговори
Делян Цацаров преди 7 години
Ортакът ми от Банкя губи изборите, заедно с него и с Лили губим аджото от останалите 2 млрд. лв. за стиропора. Льошо ! Няма да можем да завършим общия ни хотел в Дубай. Много льошо.
239
2
 
16
 
! Отговори
антикомунист преди 7 години
1. Борисов не е антикомунист. 2. Евентуалната победата на БСП над ГЕРБ е победа на носталгичните остатъци от БКП над една мутринско-милиционерска ***. 3. Борисов и слугинажа му -трябва да паднат от власт, защоот много се ояде, монго краде и редно е вече да бъде съден. 4. Комунистите не могат да управляват, те това го доказаха вече няколко пъти. Важното е мутрата да падне от власт. И ЗАЩО КОГАТА ПИШЕМ ВСИЧКИ МУТРА---ВСЕКИ ЗНАЕ ЗА КОГО СТАВА ДУМА? НИМА ДЕЙСТВИТЕЛНО ИСКАМЕ МУТРА ?
238
0
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
И трети и пети кабинет да сформират, ефекта ще е все същия. Доказано от предишното им управление. Първите 2 год. ала-бала, уж вършим нещо а само отчитаме дейност. Създава се мъгла и пушек, а всъщност тогава се краде най-много. За 27 години преход нищо не направиха, освен че разсипаха държава с вековни традиции. Политиците станаха по-големи бизнесмени от бизнесмените. Изгониха народа в Европа, хора можещи и знаещи. По този начин няма как да се оправи държавата, напротив точно обратното.
237
1
 
26
 
! Отговори
ОНЗИ преди 7 години
АБЕ БЪЛГАРИ ЩО ТРЯБА ДА ЗАТРИЕМ БЪЛГАРИЯ - АМИ ДА ЗАТРИЕМ ТАЗИ ГАДНА ОХРАНЕНА ***, НАРЕЧЕНА ББ.
236
35
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гласувайте за ГЕРБ! Иначе ви чака БСП!Толкова е просто!
235
2
 
33
 
! Отговори
/./ преди 7 години
Не гласувайте за ГЕРБ. Хора, не затривайте България...
234
40
 
3
 
! Отговори
Отново ГЕРБ преди 7 години
Няма кой друг, освен Борисов да стане Премиер.Няма друга партия, освен ГЕРБ, която да движи Държавата напред.Просто няма други.Руските партии у нас:1. БСП крадат.2. ДПС крадат.3. Атака и др. "Патриоти"4. Червени, зелени, БКП и т.н.
233
3
 
36
 
! Отговори
Насо преди 7 години
Всичко за което говори ,че ще направи този простоват човечец за да привлече избирателя е лъжа.Имаше време да го стори!!!!
232
1
 
29
 
! Отговори
ББ-НЕСЪСТОЯТЕЛЕН ТИП преди 7 години
ОТКЪДЯ НАКЪДЯ БОКО ТИКВАТА ПАК ЩЕ Е ПРЕМИЕР?. ЗА ТАЗИ РАБОТА ТРЯБВА И АКЪЛ! НЯКЪДЕ СЪБАРЯТ ПАНЕЛКИТЕ И ЗА СМЕТКА НА БЮДЖЕТА СТРОЯТ НОВИ МОНОЛИТИ ЗА ХОРАТА, В БЪЛГАРИЯ С НАШИТЕ ПАРИ ТИКВАТА ГИ САНИРА И ХВЪРЛЯ ПАРИТЕ НИ НА ВЯТЪРА. КАКЪВ Е ТОЗИ"КОМУНИЗЪМ", С ДЪРЖАВНИ ПАРИ ДА СЕ РЕМОНТИРА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ. ВСИЧКО Е ПРАХ В ОЧИТЕ НА СЛЕПИТЕ. ЕТО ТАКА УПРАВЛЯВА ВИНЕТУ. ЗАДЪЛЖАВА СЪПАРТИЙЦИТЕ СИ ПРОЧЕТАТ КНИГАТА НА ЕДИН ЕВРОЧИНОВНИК С МОТИВА, ЧЕ В НЕЯ ИМАЛО МНОГО СНИМКИ И КАРТИНКИ -ЕТО ТОВА Е БОКО
231
2
 
39
 
! Отговори
ГЕРБ - НЕ, МЕРСИ преди 7 години
Нека изпратим ГЕРБ в небитието на предстоящите избори. Апелирам всички да гласуваме за всеки, само не и ГЕРБ
230
3
 
31
 
! Отговори
Ядосания преди 7 години
АКО ТОЯ СЛУЧАЙНО СПЕЧЕЛИ ЩЕ ИМА ВЕЧЕ БЪЛГАРСКИ МАЙДАН-МУТРО РАЗБРА ЛИ?
229
3
 
32
 
! Отговори
ГЕРБ = пpocтотия преди 7 години
Този нekaдърник, ако стане още веднъж министър председател България ще се изпразни. ББ като управляващ е обида за интелигентните хора. ББ е посредствен, нестабилен, необразован, нагъл, крадлив. И всичките в ГЕРБ са такива.
228
5
 
26
 
! Отговори
Дедовия преди 7 години
"Ако ГЕРБ направи кабинет, Борисов ще е премиер за трети път"Те го плюят,а той си мисли,че вали.Това жалко човече няма очи да се натиска и за трети мандат да е премиер. Толкова нагло и пр,осто ***.нце няма .Те в селото не го щат - той за поповата къща пита.

Спонсорирани публикации