Нинова: Чужди господари няма да определят съдбата ни

Ще защитим държавния интерес в стратегическите отрасли!
19 мар 2017 15:20, Анисия Иванова
288
Нинова: Чужди господари няма да определят съдбата ни
Снимка: БСП

Да се каже ясно и в Европа, и на Изток, и на Юг, че имаме чест и достойнството и няма да позволим чужди господари и началници да определят съдбата ни. И аз, и този екип, и всички в БСП сме гарант, че това ще стане, когато спечелим парламентарните избори. Това заяви в Стара Загора лидерът на БСП Корнелия Нинова.

По думите й Левицата иска държавата да пази държавния си интерес в стратегическите отрасли и ще се бори за това.

"Българи, да си вземем свободата, спокойствието и гордостта обратно от Бойко Борисов. Демокрацията ни отне много. Отне ни здравеопазването, образованието, сигурността, но ни даде свободата да мислим, да имаме мнение и да се борим за правата си. Този човек ни отне и тази свобода”, каза Корнелия Нинова и добави: „С SMS-и управлява митниците, с SMS -и управлява съдебната система и SMS уволнява, ако имаш мнение”, категорична бе Корнелия Нинова. 

Лидерът на БСП се обърна към хората с думите: "Ще ви върнем самочувствието. Повече няма да се страхувате, че ще бъдете уволнявани, мачкани и репресирани, ако се чувствате свободни и имате мнение. Вие ще бъдете свободни хора. България, ще има чест и достойнство. Ще има силна икономика, здравеопазване и образование.”
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Корнелия не иска чужди господари, а нейните господари от Кремъл да определят съдбата й !
102
3
 
12
 
! Отговори
... преди 7 години
До АнонименНямаме магически пръчки ... трябва десетилетия работа ,че да оправиш тази забравена от КОМУНИСТИ държава :Д .. Даже и на народа мисленето му е сбъркано .... Запада върви плаща но и има много камери !
101
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП и ДПС - рамо до рамо, сърце до сърце. С Кармазъ Доган и Корни хатун - към бляскава изборна победа!
100
3
 
10
 
! Отговори
... преди 7 години
До АнонименГ-н Решетников как шефа на разузнаването заработи с точно тая :Д .... Но рейтинга ви се вдигна заради Господарите на ефира ... :Д
99
2
 
6
 
! Отговори
ГЕПИ преди 7 години
До АнонименКръв повръщам,пари не връщам,да се знае!
98
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С теб сме,Корни!
97
2
 
7
 
! Отговори
Любопитен преди 7 години
До Анонимен Те обещаваха сполука за България , да разбираме с Поука за Б-я.
96
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Чужди господари няма да определят съдбата ни" - то щото нашите много мислят за нас.
95
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герберуги, гответе се да връщате парите които гепихте!
94
6
 
18
 
! Отговори
1944? преди 7 години
Чета, гледам снимките на Нинова, думите й.. като че съм на площада на село след 9.09.1944... Все някой ги превежда и в ЕП пада голям смях..."таз направо проси ИЗКЛЮЧВАНЕ на РБългария... а Путин потрива ръце"..Но си мисля, че това е театро за пред електората на БКП, иначе.. не я влече много Москва... Сигурно вечер пада голям смях в къщи как ги прави "шаш" на митингите... но си знаят, че бъдещето им е на Запад.. я.. Станишев как добре си живее.. (И никой не избира Москва..)
93
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гербави, защо не сте пред телевизора да слушате вижда? Ще реже от надника ви .
92
4
 
11
 
! Отговори
BG преди 7 години
Ха, ха - тия дето ц... и з... на руснаците, които заради тях фалшифицираха историята ни напълно че и до днес не можем да се оправим с промитите мозъци на пенсионерите - тия ще ми говорят за "чужди господари" !
91
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
131Tiи си пълен аномал. Да не живее на Riperban, Haburg
90
7
 
11
 
! Отговори
месара преди 7 години
същото това комунистите са го говорили на 09.09.1944г. и след това , до като са избивали интелигенцията , "национализирали " са имоти и домашни животни от " враговете на народа " , съдени и осъждани от " народния съд " са били всички с гюкянче и две крави в " името на народа " , тези които са имали " друго " мислене са прибирани за " справка " и никога никой не ги е виждал след като са били " освободени " от милицията . ех другарко *** , има хора които помнят вашата " загриженост " !
89
7
 
10
 
! Отговори
Путин ядосан преди 7 години
Айде бе червени ***! Само толкова ли можете? Затова ли сме ангажирали толкова хора и сме похарчите толкова пари? Пишете опорни точки! Цъкайте минуси! Нинова трябва да спечели. Иначе ще ви спра газа! Не злоупотребявайте с търпението на вашия Господар!
88
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гласуваш за БСП и получаваш винаги коалиция с ДПС.
87
3
 
12
 
! Отговори
ИСКАМ ПРОМЯНА преди 7 години
Да ви няма!
86
7
 
8
 
! Отговори
Путин - благодарен преди 7 години
Ако българите след Радев върнат и Нинова на власт, и те успеят да ми махнат санкциите, всеки българин ще получи по шашон водка, а всяка българка по една нощ с мен!
85
8
 
7
 
! Отговори
Ясновидец преди 7 години
Освен нова финансова катастрофа, новото управление на Радев и Нинова ще ни донесе и изхвърляне от ЕС и НАТО. Няма друга държава в Европа, на която единствената цел е да крепи руския диктатор Путин на власт и да му махне санкциите. Превръщаме се отново в 16-та република на Русия. Но дечицата на *** си кютат в САЩ така че те няма да операт пешкира! Вие му мислете клети българи!
84
4
 
10
 
! Отговори
Реваншист преди 7 години
С Нинова начело ни чака фалити и нови милиардни дългове точно след две години. Всяко управление на БСП завършва с фалит и този път няма да е по-различен. Но явно българина не си пие гинкобилобата и бърза забравя. "Промяната" ще му се стовари много рязко отново! Но понеже търпението ни се изчерпва при новия фалит ще фанем сопите и ще бием. Треперете бъдещи управляващи и си опичайте акъла, защото следващия път прошка няма да има!

Спонсорирани публикации