Нинова: Чужди господари няма да определят съдбата ни

Ще защитим държавния интерес в стратегическите отрасли!
19 мар 2017 15:20, Анисия Иванова
288
Нинова: Чужди господари няма да определят съдбата ни
Снимка: БСП

Да се каже ясно и в Европа, и на Изток, и на Юг, че имаме чест и достойнството и няма да позволим чужди господари и началници да определят съдбата ни. И аз, и този екип, и всички в БСП сме гарант, че това ще стане, когато спечелим парламентарните избори. Това заяви в Стара Загора лидерът на БСП Корнелия Нинова.

По думите й Левицата иска държавата да пази държавния си интерес в стратегическите отрасли и ще се бори за това.

"Българи, да си вземем свободата, спокойствието и гордостта обратно от Бойко Борисов. Демокрацията ни отне много. Отне ни здравеопазването, образованието, сигурността, но ни даде свободата да мислим, да имаме мнение и да се борим за правата си. Този човек ни отне и тази свобода”, каза Корнелия Нинова и добави: „С SMS-и управлява митниците, с SMS -и управлява съдебната система и SMS уволнява, ако имаш мнение”, категорична бе Корнелия Нинова. 

Лидерът на БСП се обърна към хората с думите: "Ще ви върнем самочувствието. Повече няма да се страхувате, че ще бъдете уволнявани, мачкани и репресирани, ако се чувствате свободни и имате мнение. Вие ще бъдете свободни хора. България, ще има чест и достойнство. Ще има силна икономика, здравеопазване и образование.”
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека да каже другарят Борисов, защо при тези ниски данъци и този прекрасен микроклимат за бизнес, олиото "Калиакра" се изнесе в Румъния ?
82
6
 
9
 
! Отговори
Строг Господар преди 7 години
Братушките и Путин обичат българите. За газа им плащахме 20 години с 50% по-висока цена от германците. Платихме милиарди за АЕЦ Белене за един гьол. Платихме 5 милиарда за КТБ, в която съдружник освен Цветан Василев беше и руската банка ВТБ. На нея някой потърси ли отговорност за кражбите? А за Белен имаше ли виновен? Бедни сме защото сме прости и плащаме на чуждите си господари. А Нинова господари са тези, които прибират кинтите. Путин и приближените му - те са истинските господари а вие слуги
81
5
 
10
 
! Отговори
До 114 преди 7 години
Абе то и преди президентските избори социолозите даваха победата на вашата Цуцка,а Радев я размаза с 20% разлика.Така че не бързай да се радваш.Ще има изненадани.
80
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова: Чужди господари няма да определят съдбата ни-------------------------------И това го казва седесарката която се отчита на Решетников :) Майкоооооо
79
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интелигентните хора ще гласуват за Нинова,а "лошия мат'рял" ще гласува за Винету.
78
16
 
11
 
! Отговори
Тодор преди 7 години
Нинова ще смаже Бойко.
77
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази не иска господари, явно е решила да приватизира още някоя експортна фирма.
76
4
 
8
 
! Отговори
Путин преди 7 години
Молодец товарищ Нинова!А я не чужд. Я свой! Я вам денги посилал.Болгария будет новая задунайская губерния! Наздоровя!
75
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Претоплени гербави манджи. Осем години имахте време да подобрите​ качество на живот, а то какво стана? Румъния ни подмина като експрес селска спирка.
74
6
 
10
 
! Отговори
sistem error БСП преди 7 години
Срещнеш ли гладен комунист, дай му храна. Срещнеш ли жаден комунист, дай му вода. Срещнеш ли гол и бос комунист,дай му дрехи и обувки. Но никога не давай власт на комунист, защото тогава всички ще ходят гладни, жадни, голи и боси. Освен управляващите комунисти.
73
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лично на другарката Нинова демокрацията донесе 37% от Техноимпекс. Така, че госпожа Лъжа няма никакво основание да се жалва от нея.
72
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гербери и корпоративния​т вот няма да ви помогне, колкото и да заплашват е хората.
71
10
 
10
 
! Отговори
До 96 преди 7 години
Благодарение на "началниците" от запад и българските подлизурковци 2 милиона българи,предимно млади хора напуснаха тази страна и отидоха на запад за да оцелеят.А иначе нашето образование преди '90 год.беше на високо ниво,а нашите лекари бяха високо ценени навън.Така че сравнението не е в полза на криво разбраната демокрация.
70
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пет долара са твърде много. Най-много два. Имаме внуци да изпращаме в чужбина.
69
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последен отчаян герберски вой.Вадят скелети от гардероба,а забравят самоубийствата при упоравлението на Борисов от глад и мизерия.Забравят,че за година само по магистралите и пътищата загиват около 800 човека,кой с фалшива книжка,кой пиян или дрогиран,кой без книжка-все хора които,ако имаше държава щяха да бъдат в затвора,а не по улиците да убиват други хора.За здравеопазването и образованието въобще не говорим.Там е страшно.
68
7
 
10
 
! Отговори
! преди 7 години
Без ДЕМОКРАЦИЯТА и смяната на партии, г-жо кандидат- премиер, нямаше децата ви да учат в САЩ, Западна Европа, а най-много- в МОСКВА.А без "началници' на ЗАПАД- пак пътя ВИ е само на Изток.Така че всичко, което говориш, ОЗНАЧАВА' моля ВИ много, ИЗКЛЮЧЕТЕ ни от ЕС!!!"И не вярвам да събираш одобрение.
67
8
 
14
 
! Отговори
Байфидан преди 7 години
Народе????, осъзнай се - забрави ли Луканов, Виденов, Станишев, Орешарски. Колко пъти ще се спъваш в еди и същи търмък? Стига!
66
8
 
10
 
! Отговори
изнервен преди 7 години
До 90 анонимник. Кое блато бе, червен раппон - Гергов, Овчаров, Ганчев, Добрев и т. н. С тези ли мошеници ще ни носят промяна - айде, мерси.
65
10
 
11
 
! Отговори
бай Тошо преди 7 години
"Демокрацията ни отне много". Ами явно ще връща диктатурата на пролетариата. Само че пролетариата го знаем кои са = значи връщаме диктатурата на БКП номенклатурата.
64
4
 
8
 
! Отговори
1984 преди 7 години
Войната е мир! Свободата е робство! Невежеството е сила!

Спонсорирани публикации