Нинова: Чужди господари няма да определят съдбата ни

Ще защитим държавния интерес в стратегическите отрасли!
19 мар 2017 15:20, Анисия Иванова
288
Нинова: Чужди господари няма да определят съдбата ни
Снимка: БСП

Да се каже ясно и в Европа, и на Изток, и на Юг, че имаме чест и достойнството и няма да позволим чужди господари и началници да определят съдбата ни. И аз, и този екип, и всички в БСП сме гарант, че това ще стане, когато спечелим парламентарните избори. Това заяви в Стара Загора лидерът на БСП Корнелия Нинова.

По думите й Левицата иска държавата да пази държавния си интерес в стратегическите отрасли и ще се бори за това.

"Българи, да си вземем свободата, спокойствието и гордостта обратно от Бойко Борисов. Демокрацията ни отне много. Отне ни здравеопазването, образованието, сигурността, но ни даде свободата да мислим, да имаме мнение и да се борим за правата си. Този човек ни отне и тази свобода”, каза Корнелия Нинова и добави: „С SMS-и управлява митниците, с SMS -и управлява съдебната система и SMS уволнява, ако имаш мнение”, категорична бе Корнелия Нинова. 

Лидерът на БСП се обърна към хората с думите: "Ще ви върнем самочувствието. Повече няма да се страхувате, че ще бъдете уволнявани, мачкани и репресирани, ако се чувствате свободни и имате мнение. Вие ще бъдете свободни хора. България, ще има чест и достойнство. Ще има силна икономика, здравеопазване и образование.”
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този път ще изберем Нинова,за да изчисти блатото.
62
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В интерес на истината,нека Нинова да каже как се сдоби с 5500 акции на Техноимпекс.
61
6
 
13
 
! Отговори
sistem error БСП преди 7 години
Комуниста е като крокодил - когато си отвори устата не можеш да кажеш дали ти сеусмихва или се кани да те изяде. А госпожа Лъжа се усмихва прекалено често.
60
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честито другарката Корнелия идва носена на руска ракета носител.Българският народ не заслужава да е свободен и богат иска: гнет и беднотия като в Русия.
59
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В интерес на истината, Нинова е напълно права.
58
8
 
9
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До Анонимен57 Крадлата *** е руска слугиня, нейн господар е Решетников........А Баце, чий слуга е? На кой ли не се подмазва и прави мили очички...То не бе Берлускони, Блеар, Мерел, а на Ердоган направо му застана в поза партер...
57
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ти живей с 460 лв промито греберастко мозъче, повечето заплати наситина не са пипани от 8 години след идването на бб по нареждане на ''големите началници от Европа'', на герп не им трябват добре платени и образовани хора, а промити прости и послушни мозъци като теб!
56
9
 
16
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 7 години
Няма по-мръсно племе от ***. Запомнете го. Лъжат и обещават неща, които и самите те знаят, че не могат да изпълнят. За съжаление, зомбираните пенсии са твърде много.
55
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 54Ами там той няма да може и тройка да изкара. Те, новите владетели на феодална България (Грабария) всички си пращат децата на запад от Будапеща. Само там могат да вземат свидетелство, че четат и пишат. Ей го и синчето - отворкото, на пишман кандидатката за президент, как се изучил да защитава фамилните ценности, като един малък лъв без опашка се хвърли да пише писма. Боже, Боже, аз ли те криво молих, ти ли ме криво разбра, ама нищо не е в ред.
54
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и защо Нинова да лъже, защото Бойко ли така каза, ами то по-голям л....ъжец и ***...нипулатор от него няма, иначе жалко за хората да са управлявани от такива т...ъпунгери кат ББ и ЦЦ
53
5
 
16
 
! Отговори
Комунистически лъжи преди 7 години
До Анонимен...ГЕРБ за 8 години нито веднъж не увеличи заплатите...Лъжеш и изобщо не се срамуваш, защото комунистите и социалистите сте най-безсрамните хора на света. През 2009 година, когато ГЕРБ дойде на власт минималната работна заплата бе 240 лева аднесе 460 лева.
52
6
 
10
 
! Отговори
Ромарио преди 7 години
Е точно на тези демокрацията не им взе нищо, а трябваше. Още помним 14 декември 1989. Малей, как се бяха снишили тогава. И точно тези сега се наричат носители на промяната. Такова дебелоочие има само по нашите земи. Бетонени тепегьози.
51
10
 
12
 
! Отговори
sistem error БСП преди 7 години
Ако истината има много страни, то лъжата има много гласове. И най-кресливия и арогантния е този на другарката Нинова, лидет на БСП.
50
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 58-айдуциЩо, сега не сме ли милиардери? Е, средно на глава от населението.
49
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова, спри с тези лозунги, че ще я закъсаш.Вървиш по пътя на Баце.......
48
6
 
13
 
! Отговори
До 58-айдуци преди 7 години
А тия които изнесоха България през 90те и приватизираха всичко какви са бе другарю? Гергов,Гущеров,Златев,Арабаджиев,Манджуков,Банев,Цеко Минев,Божков,А.Райчев,Добрев,Ганчев и още и още верни синове под крилото на БСП-какви са.Всеки от тях е в пъти по богат от Костов,който ако не беше спрял щурма на Виденов към бездната,щяхме да сме ,,милиардери"по приходи .И не набутвай Нинова като ,,фактор" в СДС.Нали заради такива прилепала се разпадна синята ИДЕЯ,а не партия,заради такива подлеци като нея
47
2
 
11
 
! Отговори
мръсно червено преди 7 години
Двама си пият ракията на мегдана в село близо до Враца. Единият се похвалил, че щерка му започнала като чистачка във външнотърговска фирма, след това станала кафеджийка, секретарка и има няма две години станала изпълнителен директор на същата фирма. Сега разполагала с апартаменти, коли и др. Другият го слушал и казал, че и неговата е същата но работи на околовръстното. Всякаква прилика с познати героини е случайна!!
46
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да разбираме ли, че според госпожа Лъжа Русия и Путин не са чужди господари а имат изконното право да дирижират дневния ред в България?
45
11
 
6
 
! Отговори
Цуцан преди 7 години
А дано видим пак правителство на БСП и ДПС.
44
13
 
19
 
! Отговори
До Корнелия преди 7 години
"Демокрацията ни отне много"? Верно ли бе Корнели,я верно ли бе Нинова избра с тези думи да лъжеш хората да гласуват за теб? БСП наистина са по-зле отколкото можем да предполагаме, вервайте ми.

Спонсорирани публикации