Картинката на ДОСТ трябвало да предизвика... възмущение

Илюстрацията била унижение, а партията носила мир
20 мар 2017 15:30,
38
Картинката на ДОСТ трябвало да предизвика... възмущение
Снимка: Кадър, Facebook

С карикатурата, която публикувах, исках да изразя възмущението си, обясни Михриджан Исмаил Изет, кандидат за депутат от ДОСТ.

Както Dnes.bg писа, партийната структура на ГЕРБ, сезира Районната прокуратура в Кърджали за публикувано изображение с чужд флаг и изписани години. Според ГЕРБ така се прави внушение, че друга държава подкрепя коалицията и се правят асоциации с илюстрации за минали периоди от историята на България, свързани с нашествие на чужди войски на българска територия.

Още по темата

"Исках повече хора да видят с какви унижения и грозни карикатури ни рисуват образа на враг. Ние не сме врагове, ДОСТ идва в името на демократична България", посочва Изет и уточнява, че от партията не носят ятагани. Дори напротив: от партията носили мир, толерантност и протягат ръка.

"С публикуването на тази карикатура исках да предизвикам възмущението на максимален брой хора от тази несправедливост към нас. Аз не съм автор на карикатурата, защото не мога сама да се окарикатурявам", завършва кандидатът за депутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Едва ли при изборите за президент на САЩ мексиканци с автобуси да идват в САЩ за да гласуват за президент.Тези хора които са дошли на екскурзия в България защо да гласуват за български депутати?
24
2
 
4
 
! Отговори
до карикатуристката преди 7 години
На 6-ти май 1876-та година в село Бояджик са избити от турските заптиета 210 човека.В църквата на селото е лежал прострелян,но жив Иван Атанасов.Той бива намерен от вуйчо си и двамата след това заминават в САЩ.Там се жени за мексиканка и синът им Джон Винсент Атанасов създава компютъра.Ето с това ще останат в историята турците-че замалко не са убили бащата на изобретателя на компютъра.Турция не е допринесла с нищо за развитието на света.И днес също!
23
1
 
1
 
! Отговори
до Spas преди 7 години
Не знам дали си чувал какво е казал Сун Дзу за воинът които няма какво да губи?А,и да знаеш,че Сун Дзу не е турчин!
22
1
 
1
 
! Отговори
българин преди 7 години
Да гласуват в български избори живеещи в Турция е все едно да има избори за кмет в Пловдив и софиянци с автобуси да отидат да гласуват за кмет на Пловдив.Ако някой от кандидатите за кмет на Пловдив им плати пътуването,храната и 100 лева сигурно ще се намерят желаещи.Иначе за какво да се разкарват?Истината е,че гласуващите "туристи" са платени!А нали според закона купуването и продаването на гласове е престъпление?Защо няма наказани?
21
0
 
3
 
! Отговори
хм... преди 7 години
Тази карикатура има различен прочит, зависи кой под какъв ъгъл я гледа.За мен тя олицетворява закана : както сме ви превзели през1341 г. , така и сега 2017 г.В никакъв случай не е доброжелателна.
20
0
 
0
 
! Отговори
Spas преди 7 години
"Tarchete! Tamo sa raite!" ...s 230 euro zaplati...
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
KOGATO GI PRIZNAHTE ZA PARTII NE REVEHTE,SEGA ZA6TO REVETE? MANDALOTO HLOPNA-PRIMIRETE SE STOVA I BLAGODARETE NA NA6ITE PRODAJNI POLITICI.
18
1
 
3
 
! Отговори
до 19 преди 7 години
Епа оно глей съга като са сакат ората нека са целиват!Оно я ги не аресвам ама тава си е нина си работа.Никоги не сам гласувал ни за единио ни за другио и съга нема да гласувам!
17
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се пратят много наблюдатели в Турция, които да следят дали се спазва законът.Ако не се спазва, изборите в Турция могат да бъдат касирани.
16
0
 
10
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Ф'есовете напредват с готови попълнени бюлетини, с музика и с турския байряк начело, за да гласуват за демократичното бъдеще на България. Според заглавието на статията, би трябвало читателят да е възмутен, а всъщност е по ориенталски г'лупаво и с'мешно.
15
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТУРСКАТА ПАРТИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗОЛИРАНА ОТ ПАРЛАМЕНТА. ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ КАТО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ИЗЛЯЗАТ ДА ГЛАСУВАТ
14
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ПО ЗАПОВЕД НА ЕРДОГАН ДОСТ ПОДКРЕПИ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА
13
1
 
17
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До 17: А фесът турците са започнали да го носят доста по-късно - той е бил османското копие на английския цилиндър. Носели са ***, както се полага на анадоллии.Ататюрк е обесил някой и друг ходжа, за да ги убеди, че трябва да махнат ***. Нищо чудно сега Ердоган да ги накара пак да ги сложат. Засега започна със забрадките.
12
7
 
15
 
! Отговори
Целуката преди 7 години
До АнонименЦелувката беше между Местан и началника на бесепарите Стнанишев.И бесепето и Местан са както винаги влюбени.
11
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От както турските племена са започнали да нахлуват на Балканите за населението тук няма спокойствие.
10
5
 
11
 
! Отговори
Историк преди 7 години
Малко корекция, българското знаме през 1341ва не е много ясно какво е било, но най-вероятно червено с нарисуван кръст, а турското е било с любимия на атакистите символ IYI
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
NE SE BOITE , STRA6NOTO PREDSTOI TEPARVA. GLASUVAITE ZA KOITO SI ISKATE, AMA REZULTATITE SA EDNAKVI.
8
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган и Борисов се целуваха. А Борисов каза, че Ердоган му е пръв привятел и му регистрира незаконната партия Дост.
7
4
 
30
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Уникални простотии ...при колко - "само"339 регистрирани в България партии - тези ах*маци не намериха нито една - да отговаря на призивите им за демокрация ли??? Или едно противоконституционно ЕТНИЧЕСКО ДПС ни е малко???!!! Господ да слезе - не мож ме убеди, че турците гласуващи за тези 2 партии - милеят за България! По скоро са отявлени антибългари!
6
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДОСажии, не се опитвайте да заблуждавате българите. И любимият ви Ердоган се опитва да квалифицира западните демокрации като фашистки. Но никой не му се връзва. И тая поза на обидени ангели хич не ви отива.

Спонсорирани публикации