Прокуратурата подхваща скандална агитация на ДОСТ

Илюстрация подбужда към омраза, смятат от ГЕРБ
20 мар 2017 12:38,
65
Прокуратурата подхваща скандална агитация на ДОСТ
Снимка: Кадър, Facebook

Партийната структура на ГЕРБ в Кърджали сезира Районната прокуратура за нарушение на Изборния кодекс.

Сигналът се отнася за кандидата за народен представител от листата на ДОСТ Михриджан Исмаил Изет, публикувала в профила си във Facebook снимката по-горе.

В сигнала на ГЕРБ се посочва, че на изображението има чужд флаг и изписани години, с които се посочва, че друга държава подкрепя коалицията и прави асоциации с илюстрации за минали периоди от историята на България, свързани с нашествие на чужди войски на българска територия.

"Считаме, че по този начин се проповядва или подбужда към дискриминация, насилие и омраза, основани на народност и етническа принадлежност", се казва в жалбата на ГЕРБ-Кърджали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО.НЕ МОЖЕ ДА СИ ВЕРЕН НА ДВЕ ДЪРЖАВИ, АКО ЗВЕТЕ ВОЮВАТ, ТИ КЪДЕ ЩЕ БЪДЕШ?ЗАБРАНАТА НА ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО ЩЕ РЕШИ ВЪПРОСИТЕ ОКОЛО ГЛАСУВАНЕТО.
35
2
 
21
 
! Отговори
E преди 7 години
Веки акт, който има антибългарски характер трябва да се разследва от прокуратурата! Всеки. Тази партия трябва да се заличи. На основание чл. 44 (2) от Конституцията ни!
34
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Или е много T Ъ П... исках да кажа по-долу, но го цензурира ;)
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За турците ние сме западен вилает. Но това е защото ние се държим като такива. Българите показаха, че цяла държава не им е по силите и най-добре да сме васал на някой голям батко.
32
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не подкрепям никакви партии, понеже всички са маскари.Но иначе това е карикатура осмиваща турските партии и целяща да покаже на българите какво се случва. (дори не знам този номер на коя партия е)И за да я сложи някой от тази партия в своя профил в социалните мрежи, значи:1. Или е много ***!2. Или е искал да покаже нещо друго, но не му се е получило сполучливо.3. Или предходните две в комбинация.
31
1
 
10
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Намеренията на Турция спрямо България са пределно ясни и то не от вчера!Обаче продължаваме да си заравяме главата в пясъка.....
30
15
 
5
 
! Отговори
Преиграване преди 7 години
ГЕРБ що се излагат. Това е само карикатура. Пак ще станем за смях с тая параноя.
29
6
 
5
 
! Отговори
Влад Цепеш до 27 преди 7 години
Неми трябва карикатура за да се подсети Европееца какво трябва да прави с Мюсюлманите.Ще закрепят здраво Бурките на жените им като ги забият с пирон в главата.След което ще изпържим децата им и ще нахраним с тях прасетата а мъжете им ще одерем и с кръвта им ще си напоим лозята!!!Ще възкръснат моите идеи някой ден!!!!
28
7
 
3
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
Таман,баш на време-една седмица преди изборите !!! Ашколсун ,аферим ГЕРБ !
27
7
 
16
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Нали ГЕРБ допуснаха създаването на тази партия след като Местан се скри в Турското посолство? Може ли да са толкова недълновидна партия. Винаги върват след събитията, а не ги тушират в зародиш?
26
3
 
6
 
! Отговори
месара преди 7 години
айде закривайте ги тия антибългарски партии - дост , дпс , бсп и подпартийките им , колко време ви е нужно да разберете че те са едно цяло , те работят против България ! а тоя театър дето ни го представят е с цел да отвлекат вниманието на народа , че са айдуци които искат да продадат държавата ни България ! лидерите им са за затвора , с обвинение за съботиране нормалния живот на българския народ !
25
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 7 години
До КК,напълно съм съгласен с теб,но никой няма да се откаже от паспорта си,много сте бедни,никакви социални помощи нямате,гладен не се седи,макар ,че сте член на ЕС.А патриотизма стомах не пълни.
24
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предизвиквам карикатуреста да нарисува същото , само че вместо българските земи, да веид как османлиите атакуват замъка на Влад Цепеш а.к.а граф Дракула.Айде ))
23
6
 
8
 
! Отговори
турчин преди 7 години
Кой е виновен за цялата работа познайте.ГЕРБ казваха че за тях е важно да не се допускат бежанци в България.Това е цената на недопускането на бежанци.Първо Кърджали после Хасково,Пловдив и т. н. ще дадем на Турция само и само да нямаме бежанци.
22
3
 
3
 
! Отговори
до Факт преди 7 години
В Турция има 30 и няколко секции .Капацитета на 1 секция е максимум 700-800 човка.Никога гласовете от Турция не са надвишавали 30 хиляди!! На Президентските изборо ДОСТ имаха 17 хил гласа от Турция при 25 хил гласували!
21
5
 
8
 
! Отговори
Факт преди 7 години
До АнгелДОСТ има 100хиляди ердо-гласа от Турция.За влизане и трябват от 140 до 160хил.,според активността.Така че.....Не е розово положението!Тия избори трябва да са последните,на които се гласува в Турция иначе-край!
20
5
 
20
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Имаше преди 6-7 години една партия Отоман на едни двама Братя решили да правят Турска партия ако си спомняте,.Какво стана с тях?Сещате ли се! Данс ги разчекна.Държаха ги по арести и затвори 2-3 години.След което ги изгониха от България и сега са в Белгия! С какво е по различна тяхната партия от партия ДОСТ .С нищо!!! Данс трябва да разчекне ДОСТ и Местан!!!!
19
1
 
8
 
! Отговори
Някой..... преди 7 години
Има закони и трябва да се спазват....няма никаква омраза!
18
3
 
17
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
ДОСТ няма да влезнат в Парламента това е 100% сигурно .Дават им най-много 1%.След изборите ДАНС да се самосезират и да сложат кауша на Местан защото доказано че неговата партия не е Българска и не защитава Българския интерес а в конституцията е записано че това е противозаконно!
17
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Маса народ глeда турски сапунки, слуша чалга и ориенталски ритми от години, но сега седнали и се сетили за запалха от Турска страна.)))Отдавна са ви завладяли, този номер с културните прояви, насаждане на музикарни или кино творби за завладяване на чужди култури не е от вчера, а го има от векове.Но ако слушаш Моцарт и четеш книги, няма как една бездарна рисунка да те направи нечий роб. Библиотеките, оперите, театрите за разлика от чалготеките са празни. ГЕРБ са големи изкуствоведи)))

Спонсорирани публикации