Защо мъжете отказват секс? И причините са...

Четете между редовете, когато той ви казва НЕ, всъщност ви казва
Обновена: 21 мар 2017 06:47 | 20 мар 2017 23:00, Екип на Tialoto.bg
62
Защо мъжете отказват секс? И причините са...
Източник: Reuters, архив

През годините сме чували многократно, че мъжете мислят основно за секс и то на всеки няколко секунди. Когато обаче се стига до действие, се забелязва, че голяма част от господата не са особено сексуално активни. Какво се случва, наистина ли той отказва секс? За мнозина липсата на действие под завивките се дължи на сериозни причини – ниско либидо, стрес, умора, болест, мързел?! Но „почивката“ от секса може да се дължи на чисто психологически причини.

Четете между редовете, когато той ви казва НЕ, всъщност ви казва:

1. Той не си пада по вас. Може да има друга, може просто да не го привличате и да не ви иска вече.

2. Прави си експеримент или иска да ви провокира, защото сте го ядосала с нещо. Много мъже „взеха назаем“ женското наказание да отказват секс.

3. Наскоро е осъзнал, че всъщност изпитва влечение към своя пол, но още не ви е казал и очаква сама да се досетите като ви отказва системно.

4. Не го възбуждате.

Останалите може да намерите на Tialoto.bg


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 7
Нали си наясно, че не ти по веднъж, а жената! Ако една жена не и харесваш и по веднъж няма. Какво остава да те повтори и по трети. Ако си скука и гола вода живей с тази мисъл. Жената прави акта, семейството, децата. Ако една жена не ти пусне си погинал. В този ред на мисли, ако една жена не те ще след първия път, означава че не си се постарал за нея. Някой се старае повече за нея! А ти дерзай, че си съществения, и живеей в заблуда от дедо ти и там..., с верую!
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не го бива, вече иска раздяла! Ако има друга също, но м а л о и требе да не сакат да онодат лепа жена. Зависи и на какво ниво са им взаимоотношенията. Ако няма нищо любовно в тези взаимоотношения. За какъв секс става въпрос въобще!? Явно, отношенията им са на друго ниво. Вие, защо си мислите, че всички жени/мъже си лягат,(правят любов), дори да са в добри взаимоотношения по-между си!? Мъжете и жените имат и други нива на общуване не само секс. Не е задължително условие!!!
2
1
 
18
 
! Отговори
ined преди 3 години
Щото няма гориво за самолета
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
5. Мързи го. Не, че не иска, но чака вие да се сетите за позата на волната ездачка или за френска.

Спонсорирани публикации