Защо мъжете отказват секс? И причините са...

Четете между редовете, когато той ви казва НЕ, всъщност ви казва
Обновена: 21 мар 2017 06:47 | 20 мар 2017 23:00, Екип на Tialoto.bg
62
Защо мъжете отказват секс? И причините са...
Източник: Reuters, архив

През годините сме чували многократно, че мъжете мислят основно за секс и то на всеки няколко секунди. Когато обаче се стига до действие, се забелязва, че голяма част от господата не са особено сексуално активни. Какво се случва, наистина ли той отказва секс? За мнозина липсата на действие под завивките се дължи на сериозни причини – ниско либидо, стрес, умора, болест, мързел?! Но „почивката“ от секса може да се дължи на чисто психологически причини.

Четете между редовете, когато той ви казва НЕ, всъщност ви казва:

1. Той не си пада по вас. Може да има друга, може просто да не го привличате и да не ви иска вече.

2. Прави си експеримент или иска да ви провокира, защото сте го ядосала с нещо. Много мъже „взеха назаем“ женското наказание да отказват секс.

3. Наскоро е осъзнал, че всъщност изпитва влечение към своя пол, но още не ви е казал и очаква сама да се досетите като ви отказва системно.

4. Не го възбуждате.

Останалите може да намерите на Tialoto.bg


62
Още от
Напиши коментар Коментари
24
3
 
14
 
! Отговори
ШибиРиби преди 8 месеца
Е тва е новина. Не съм чувал някой дет дига самолета да отказва.
23
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Точка 3 е за успокоение на комплексирани и невротизирани дебелани с претенции, които не могат да преглътнат истината.
22
4
 
7
 
! Отговори
Додо преди 8 месеца
"Защо мъжете отказват секс?"

Ами вероятно са евротолерантни, политкоректни п*у*тьовци, та зат'ва!
21
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На различна възраст са различни приоритетите.
На 25 са секс,спане,ядене, пиене.
На 52 са обратно - пиене, ядене, спане, секс.
20
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако сексът с определена жена ви е омръзнал и доскучал, ще откажете. Жената ще си помисли че не я харесвате физически, което ще е вярно. Остават останалите психологически нива, ако я разбирате и сте умни бракът ще оцелее. Ще трябва обаче да се откажете от всякакви ограничения по-отношения на нея и да забравите за ревността. Тогава може би тя ще ви се довери за новите си приятелства и връзки. Общо с времето взето сексът става второстепенно нещо без което можем да се справим. Мъж
19
1
 
8
 
! Отговори
До 23 преди 8 месеца
без да си дава сметка, че няма достатъчно опит и че някои лъжици не са за всяка уста. Не обръщаше внимание на предупрежденията му, приложи дребни мошенически трикове и печалбите, укрити от данъчните сложи в сейф. Така той нямаше къде да мърда. За около 2-3 години тази разсипа и фирмата и нишата, която той си беше изградил с упорит труд за 6-7 години преди да я срещне. Изгубиха парите, простиха се с луксозния апартамент, продадоха луксозния й джип, останаха със скромната кола, каквато той имаше.
18
2
 
7
 
! Отговори
До 23 преди 8 месеца
да си купува маркови тоалети, а косата си да прави при стилист. Разбрахме, че в службата се изпотрепва да се докара на шефа и постепенно изземва функциите на този и онзи. В рамките на една година успя ва разведе собственика на фирмата и не знам как го убеди да я прехвърли на нейно име, та да било по-изгодно за него при развода. Глупакът подписал и документ, че никое решение не е в сила, ако тя не го е подписала.
После неразумно и вироглаво се опита тя да прави бизнес, копирайки големите акули
17
1
 
6
 
! Отговори
До 23 преди 8 месеца
по предварителен план. Разбрала от съгражданин, че сравнително млад негов познат е успял да създаде неголяма, но просперираща фирма и че има проблем с жена си /по-възрастна от него, осакатя при инцидент, не му роди дете, но той си я гледаше/. Самата тя впоследствие сподели това с жена от нашата компания, за да се похвали колко ловко е действала. Друг е въпросът, че в родния си град постоянно е била пердашена, безработна, без пари. Помня как продължи да пести и от храна, за да ходи на фитнес,
16
1
 
9
 
! Отговори
До 23 преди 8 месеца
Тази, която описваш, може и да има изключителни качества.
Но може и да е болезнено амбициозна, а ти да я харесваш и затова да пренебрегваш някои неща.
Пиша това, защото пред очите ми една подобна съсипа мой добър приятел и ме е яд. Аз я помня каква беше, когато дойде от провинцията гладна, разведена, наплашена. Той я взе във фирмата си от съжаление, общ познат ги запозна и му каза, че тя не може и квартира да си плати, няма връзки, отчаяна е. После се разбра, че тази е действала по предварителен
15
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Работя с жена, която ми изпива всички мозъчни, физически у живителни сили!!!Изключителен профисионалист!!! Приятелка е на изпълнителния директор от 3.5год.!Чува се че е пантера и тигрица в отношение секс, връзка. Но... в работни отношения ще те сдъвче и изплюе. Жените едни са в работа, други в личен план. Това ги прави крайно сладки!!! Ако е възможно един мъж да бъде с тях и в работа и в лично!!!!
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На въпроса-заглавие само мъж може да отговори правилно.
Но те никога няма да споделят истината докрай. Ще кажат само някои неща, други пък ще дадат такива отговори, каквито им се иска да отговарят на истината.
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Мъжа знае, че въпросната жена е обвързана не желае да изпада в неудобни сируации. Той познава приятеля и! Жената е много сладка за него, но не желае да затъне дълбоко в афера с нея! Много са причините мъжа да не си полегне а всяка. Много са причините жената да не си легне с вас!!! Някои жени/мъже, толкова си обичат със сърце, душа определена жена/мъж, че не искат друг мъж/жена.
12
1
 
28
 
! Отговори
до Надя Николова преди 8 месеца
Значи, жените имат мозък, затова подбират. Ако мъж подбира, значи е гей. Ако не подбира, значи е ***. Браво, Надке! Няма угодия...
11
19
 
4
 
! Отговори
Надя Николова преди 8 месеца
Не,не бих.Жените подбират,защото имат мозък (с изключение на магистралните жрици) ,но мъжете са като разпасани животни,които мислят с ....А иначе човек трябва да подбира внимателно и да не си ляга с някакви случайни хора,които не си струват времето и усилието.
10
2
 
17
 
! Отговори
до Надя Николова преди 8 месеца
Надке, Надке, има мъже, които подбират и не биха се хвърлили върху всяка, само защото е жена. Ти би ли правила секс с всеки мъж?
9
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"Защо мъжете отказват секс?"
===
Ми щото сте непривлекателна (или направо грозна) кифла.
8
2
 
7
 
! Отговори
Уоу преди 8 месеца
Интересна тема и интересни коментари
Аз лично считам, че нещата са много комплексни. На мен ми се е случвало да отклоня ситуация която следва секс(със жена), за да не наранявания някого, на когото държа било то мой авер или жената до мен(в случая става въпрос за секс извън връзка)
Иначе във връзката, понякога ми се е случвало да парирам атаки :) за секс, понеже съм в настроение за по романтични изпълнения, но общо взето всеки отказ не е желателен, (освен ако не цели по- добър секс :)
7
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Надя, ако не му харесваш, като жена!? С теб е възможно да пие и да си говори до сутринта на каквито и да е теми. Но не си неговата жена за секс! Не го прави не годен за секс и потенцялен гей. Много жени работят по цял ден с мъже, но не правят секс. Ако е така света щеше да е едно огромно порно и разврат!!!
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Има си "дървари" мъже, къде след първия акт не показва нищо, спрямо жената. В смисъл интерес към нея. Нормално е жената да не търси повече комуникации и желание към него.
5
25
 
5
 
! Отговори
Надя Николова преди 8 месеца
Нормален мъж не би отказал секс на жена (освен,ако не е каталясал или не си пада по други мъже).

Спонсорирани публикации