ГЕРБ и БСП в един глас: Турция се меси във вътрешните ни работи

Александър Ненков и Манол Генов с коментар за парламентарния вот
Обновена: 22 мар 2017 10:18 | 22 мар 2017 10:15, Анисия Иванова
114

Представителят на ГЕРБ Александър Ненков и колегата му от БСП Манол Генов коментираха напрежението с Турция в студиото на "България сутрин". Те застанаха единодушно зад мнението, че несъмнено има вмешателство във вътрешнополитическия ни живот от страна на южната ни съседка.

"Трябва да има затягане на границите - турската и гръцката. Намеса от страна на Турция безспорно има. България трябва да има добросъседски отношения, но това не трябва да означава, че сме слаби и няма да се защитим от чужда намеса", обясни Ненков.

Неговият събеседник от БСП добави, че службите за сигурност и държавата е трябвало да реагират много по-ясно и решително.

"Подкрепата за партия ДОСТ е едно предупреждение. Служебното правителство трябваше по-твърдо да изрази своята позиция, не само да извика посланика на Турция. Службите трябваше много по-категорично да реагират", добави Генов.

Двамата коментираха и възможните коалиции, които могат да се съставят след изборите.

"Битката между лявото и дясното е битка между това държавата да преразпределя повече протекционизъм и да се опитва да централизира всичко в себе си, и десните политики, които искат да акцентират върху индивида - да бъде по-образован, по-находчив и да има повече амбиции", обясни Ненков в студиото на Bulgaria ON AIR.

Възможни коалиции от страна на ГЕРБ, според Александър Ненков, могат да се съставят с десните партии. Той категорично отхвърли евентуална коалиция с ДОСТ или ДПС.

"Всички, които подкрепят нашити политики са потенциални кандидати за коалиция. Никога не казвай никога в политиката", обясни от своя страна Генов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДПС е проект на КГБ и филиалът му - ДС.ДПС беше създадено от турци - ченгета на ДС.Агент Сава (Доган), агент Павел (Местан)...ДПС е рубладжийска партия, част от Петата колона,аг. Сава изгони аг. Павел защото вторият опита да продаде КГБ проектът (ДПС)на неоосманистът Ердоган.
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Популистки изказвания!!!!Опитват се да яхнат вълната....
14
6
 
5
 
! Отговори
руска губерня сме преди 7 години
Абе защо 27 години рейсовете от Турция си пътуваха безпрепятствено за България и никой не говореше, че Турция се намесва в изборите ни, имаше най-много секции пак в Турция, но когато се гласуваше за руската ДПС тогава нямаше никакъв проблем. А сега ДОСТ, която си е изцяло турска изведнъж започна да им пречи?
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не гласувайте за статуквото и за евтините театрални постановки, иначе и Македония ще ни задмине по развитие... крадливите политици в затвора!
12
0
 
4
 
! Отговори
преди 7 години
Даа , пред изборите всички изваждат патриотичната карта " Турция се меси" -добре де ,щом се меси Турция ....-Вие като вземете власта какви закони ще издаде за да не се допуска да се мешат в нашите работи-това кажете КОНКРЕТНО ,а не с демагогия да пълните главите на непросветните избиратели .
11
0
 
8
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Истината е простичка! 27 години ни управляват корумпирани, крадливи, национални предатели..загрижени единствено за собствения си джоб! И това няма да се промени!!! Те успяха!! В тях са и ножа, и сиренето!!У нас - мафията си има държава!Който вярва в нещо друго е наивник..да не кажа кръгъл ***!
10
2
 
4
 
! Отговори
Ценьо преди 7 години
Никога повече БКП (ГЕРБ+БСП+ДПС) на власт!
9
1
 
7
 
! Отговори
u преди 7 години
е гати и евтиния театър
8
1
 
6
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Трябва преди да ми се правят на "загрижени, и принципни" ....ПЪРВО ДА ВИДЯТ...И ОСЪДЯТ...ТЕЗИ КОИТО ПОТЪПКАХА КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ , И ОТКРИТО ПОЗВОЛИХА СЪЗДАВАНЕТО НА ЕТНИЧЕСКОРЕЛИГИОЗНИ ПАРТИИ!!! И ПРОДЪЛЖАВАТ!!! КАКВО Е ДПС???!!! КАКВО Е ДОСТ???!! ЗНАЧИ ТУРСКОРОМСКИТЕ НИ СЪГРАЖДАНИ НЕ НАМЕРИХА И ЕДНА ЕДНИЧКА ОТ ОФИЦИАЛНО РЕГИСТРИРАНИТЕ 339 ПАРТИИ, КОЯТО ДА ОТГОВАРЯ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИМ УБЕЖДЕНИЯ? ИЛИ БЯХА ВЕРСКИ???
7
0
 
4
 
! Отговори
маке преди 7 години
не разбрах коя партия по коко кила ракия дава да гласувам за нея
6
3
 
7
 
! Отговори
Space X преди 7 години
А с ДПС обръчите от фирми и феодалните зависимости в смесените райони кво праим. Хубаво зад ДОСТ има намеса нА Турция а зад ДПС няма ли намеса на чужда дъежава
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защото като всяко кому.не са ЛИЦЕМЕРИ!!!Синчето в Бъркли, а врещи срещу САЩ и си иска русийката!Гнусни лицемери.
4
0
 
25
 
! Отговори
цирк преди 7 години
Пак разиграват театър,и двете партии бяха на власт и нищо не направиха за двойното гражданство и натиска от Турция,а сега се правят на ударени!?
3
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименабе добре че са милйони, щото БОКО ЛАПНА МЛРД
2
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо мълчат за намесата на Русия във вътрешните ни работи? Решетников? Атака? БСП? ДПС? Финансира ли Русия политически партии у нас и какво очаква в замяна?
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бай *** не може да живее без сам да си създаде врагове!

Спонсорирани публикации